Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tamam canım haber edersin çıkmazsa da adet gecikmesini bekle bazılarında geç belli oluyor.ay hadi inşallah vardır hayırlısıyla
Insaallah canim yaa umarim vardir en son 8 2 gibi wc gitmiştim yeterli olur mu daha gec saatte mi yapayim

Kizlar sabah yaptigim teste cokk silik bi cizgi cikmis burdan cok belli olmuyo sanirim 8 20 gibi yapmıştım cikarken bişey yoktu cok şaşırdım

Eklentiler

• 20210414_134634.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 71
Bence sende hamilesin kız ay hadi İnşallah ya
Yaa öyle mi diyosun canim ama senin testten aldim su an bisey yok sonradan cikiyo galiba anlamadim yaa hatta gelirken bi islaklik hissettim dedim kesin adet oldum beyaz koyu bi akintiydi vala git gel yapmaktan stres oldum

Yaa öyle mi diyosun canim ama senin testten aldim su an bisey yok sonradan cikiyo galiba anlamadim yaa hatta gelirken bi islaklik hissettim dedim kesin adet oldum beyaz koyu bi akintiydi vala git gel yapmaktan stres oldum
Bende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallah

Bende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallah
Senin önerdiğin markayi aldim yaptim canim henüz bisey cikmadi sabah yaptigim hayalet çizgi olarak çıkmış çok umutlu değilim ya ne bilim

Kizlar benim genetik test çıktı ve sonuç kan pıhtılaşması doktordan geldim yeni hamile kaldiktan sonra aspirin ve iğneye baslayacakmis hamileligi hizlandirmak icin klomen verdi hayirlis bakalim
Geçmiş olsun Canim ögrendigin iyi olmus o sekilde olan arkadaslarim vardi igneyle sorun yasamadilar sende hayirlisyla hamis kalirsin insaallah

Kuzum hadi hayirli olsun rabbim saglikla ilerlemeyi ve kucagina almayi nasip etsin cok.sevindim kendim hamile kalmis gibi inanbir oğluş geliyor desene
Yaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu ya nasip artık
Sende hayırlısıyla tedavini olup oğluna hamile kalırsın inşallah.sirayla herkesten hayırlı haberleri alalım şu mübarek Ramazan ayında

Geçmiş olsun Canim ögrendigin iyi olmus o sekilde olan arkadaslarim vardi igneyle sorun yasamadilar sende hayirlisyla hamis kalirsin insaallah
Teşekkür ederim cnm aynen iyi oldu insllah bu sefer sağlıklı bir sekilde hamile kalirim ve saglikli sekildw ilerler cnm arkadaslarin hamile kalinca mi icmislerdi aspirin yoksa hamile kalmadan önce mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…