- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.661
Insaallah canim yaa umarim vardirTamam canım haber edersin çıkmazsa da adet gecikmesini bekle bazılarında geç belli oluyor.ay hadi inşallah vardır hayırlısıyla
Ben Şubat'ta denedim tutmadı geçen ay ara verdim bu ay denedim oldu inşallah.Senin bu arada kacinci ayin canim ilk degil de mi
Insaallah canim herşey yolunda gider Allahin izniyle cok mutlu oldum benBen Şubat'ta denedim tutmadı geçen ay ara verdim bu ay denedim oldu inşallah.
Yeterli ay bende WC den 5 saat sonra yaptımInsaallah canim yaa umarim vardiren son 8 2 gibi wc gitmiştim yeterli olur mu daha gec saatte mi yapayim
Tmm canim eve gider gitmez yaparim 1 saateYeterli ay bende WC den 5 saat sonra yaptım
İnşAllah senin de hayırlı haberlerini alırız canım merakla bekliyoruzTmm canim eve gider gitmez yaparim 1 saate
Allah razi olsun canim dua edin teyzeleriİnşAllah senin de hayırlı haberlerini alırız canım merakla bekliyoruz
Bence sende hamilesin kız ay hadi İnşallah yaKizlar sabah yaptigim teste cokk silik bi cizgi cikmis burdan cok belli olmuyo sanirim 8 20 gibi yapmıştım cikarken bişey yoktu cok şaşırdım
Yaa öyle mi diyosun canimBence sende hamilesin kız ay hadi İnşallah ya
Bende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallahYaa öyle mi diyosun canimama senin testten aldim su an bisey yok sonradan cikiyo galiba anlamadim yaa hatta gelirken bi islaklik hissettim dedim kesin adet oldum beyaz koyu bi akintiydi vala git gel yapmaktan stres oldum
Senin önerdiğin markayi aldim yaptim canim henüz bisey cikmadi sabah yaptigim hayalet çizgi olarak çıkmış çok umutlu değilim ya ne bilimBende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallah
Yaa neyse dur bakalım canım kırmızı gelene kadar ümit hep var.Senin önerdiğin markayi aldim yaptim canim henüz bisey cikmadi sabah yaptigim hayalet çizgi olarak çıkmış çok umutlu değilim ya ne bilim
Canim gunun gecsin bence uzulme insllah olur hakkinda hayirlisi olsunKızlar gunaydin yarın bat günüm normal gebelik testi aldim sabah yaptim negatif cıktı sanırım tutmadi bu ay
Bugün canım yaptım testi silik çıktı ama var gibi sankim
Kuzum hadi hayirli olsun rabbim saglikla ilerlemeyi ve kucagina almayi nasip etsinİnşallah vardır canım resimde çok belli olmadı ama ben baya görüyorum.serap falan değilse tabi
Sağol Canim insaallahCanim gunun gecsin bence uzulme insllah olur hakkinda hayirlisi olsun
Geçmiş olsun Canim ögrendigin iyi olmus o sekilde olan arkadaslarim vardi igneyle sorun yasamadilar sende hayirlisyla hamis kalirsin insaallahKizlar benim genetik test çıktı ve sonuç kan pıhtılaşması doktordan geldim yeni hamile kaldiktan sonra aspirin ve iğneye baslayacakmis hamileligi hizlandirmak icin klomen verdi hayirlis bakalim
Yaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu yaKuzum hadi hayirli olsun rabbim saglikla ilerlemeyi ve kucagina almayi nasip etsincok.sevindim kendim hamile kalmis gibi inan bir oğluş geliyor desene
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun Canim ögrendigin iyi olmus o sekilde olan arkadaslarim vardi igneyle sorun yasamadilar sende hayirlisyla hamis kalirsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?