Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aynen canim insan hemen olacak saniyo ne bilim. Hadi insaallah olur canim yaa ben hic yapmadim yaniltiyo diye ama bi sonrakinde bende deneyebilirim bakalkm

Aynen canim insan hemen olacak saniyo ne bilim. Hadi insaallah olur canim yaa ben hic yapmadim yaniltiyo diye ama bi sonrakinde bende deneyebilirim bakalkm
Erken gebelik testi değil kız normal kaset test yapacağım.ikinci kızımı böyle öğrenmiştim.bakalim kısmet oruç olunca sabah yapmadım bol su içmiştim sahurda ondan bekliyorum şimdi

Erken gebelik testi değil kız normal kaset test yapacağım.ikinci kızımı böyle öğrenmiştim.bakalim kısmet oruç olunca sabah yapmadım bol su içmiştim sahurda ondan bekliyorum şimdi
Aaa öyle mi cikar mi ki öyle ya bende sahurda cok su içtim sabahta 8 gibi yaptim testi haliyle 4 saat falan anca geçmiştir ama olsa cikardi bence ya yarin adet günüm karnım belim çok ağrıyo umutlanmak istemiyorum üzülüyorum da yoksa eger hemen adet olayim ıstiyorum

Olsun canım hayırlısı olsun inşallah daha yeni başladın yolun başındasın nasılsa elbet en hayırlı vakitte gelecektir
Insaallah canim öyle diyorum mecbur Rabbim çok aratmasin insaallah tez vakitte nasip etsin

Ay heyecanlandım bak şimdi bize de haber ver hemen canım inşallah gelmiştir oğluş

İnşallah vardır canım resimde çok belli olmadı ama ben baya görüyorum.serap falan değilse tabi
Var valla görünüyo canim Hayırlı olsun insaallah güzel gider hersey oğlusun olur markasi neydi erken gebelik mi bu canim kaca aldin bende mi yapsam yaa

Var valla görünüyo canim Hayırlı olsun insaallah güzel gider hersey oğlusun olur markasi neydi erken gebelik mi bu canim kaca aldin bende mi yapsam yaa
Sağol canım benim rabbim hepimize nasip etsin.
Bu normal gebelik testi miratech marka.idrari tuttum biraz bekledim öyle yaptım 7.5 TL ye aldim.yap kız sende

Sağol canım benim rabbim hepimize nasip etsin.
Bu normal gebelik testi miratech marka.idrari tuttum biraz bekledim öyle yaptım 7.5 TL ye aldim.yap kız sende
Tmm canim birazdan eve geçicem bende yapayim benim aldigim 5 tl bebek time di ama cok dantikti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…