- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.681
Allah seni kizYaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu yanasip artık
Sende hayırlısıyla tedavini olup oğluna hamile kalırsın inşallah.sirayla herkesten hayırlı haberleri alalım şu mübarek Ramazan ayında
Canim onun 2 düşüğü oldu pihtilasmadan dolayi gebe kaldigi an dr gitti ve iğne verdi aspirini hatirlamiyorum doguma kadar iğne vurdu kendine ama şükür saglikla bebegi doğduTeşekkür ederim cnmaynen iyi oldu insllah bu sefer sağlıklı bir sekilde hamile kalirim ve saglikli sekildw ilerler cnm arkadaslarin hamile kalinca mi icmislerdi aspirin yoksa hamile kalmadan önce mi?
Insaallah canim yaa git geller yaşıyorum yarin sabah yine bi test yapicam olmazsam adet cuma kan vercem stresi yetti banaNeler olmuş nelerRuveydam2015 inşallah hamişssindir canım @Birbilsem1132 hayırlı uğurlu olsun Allah devamını nasip etsin inşallah ....
Hayırlı olsun cnm gönlündeki nasip olsun mübarek gündeYaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu yanasip artık
Sende hayırlısıyla tedavini olup oğluna hamile kalırsın inşallah.sirayla herkesten hayırlı haberleri alalım şu mübarek Ramazan ayında
Cnm bizim gelinde hamileliğini öğrendiğinde iğne yaptı Doğum dan sonra bile kendine coraspirinde içtiTeşekkür ederim cnmaynen iyi oldu insllah bu sefer sağlıklı bir sekilde hamile kalirim ve saglikli sekildw ilerler cnm arkadaslarin hamile kalinca mi icmislerdi aspirin yoksa hamile kalmadan önce mi?
Yaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu yanasip artık
Çatlama tarihlerini yaz arkadaş baksınYaaa canım benim güzel arkadaşım amiin kocaman amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Şimdiden kız hissediyorum soldan oldu yanasip artık
Sağol canım Allah razı olsunNeler olmuş nelerRuveydam2015 inşallah hamişssindir canım @Birbilsem1132 hayırlı uğurlu olsun Allah devamını nasip etsin inşallah ....
Amiin canım Allah razı olsun.darisi sizlere inşallahHayırlı olsun cnm gönlündeki nasip olsun mübarek günde
3 Nisan gece 12 de deneme yaptım pikti gece 4 te çatladı açıldı tÇatlama tarihlerini yaz arkadaş baksın
Yaa üzülme canım.rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana ve tüm isteyenlereKizlar ben adet oluyorum nasip değilmiş pembe pembe gelmeye basladi sabaha olurum üzüldüm tabi ama 2 hafta sonra tekrar denerim insaallah tutar bu kez
Amin canim hepimize inşallah diger ay olurYaa üzülme canım.rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sana ve tüm isteyenlerenasip kısmet
Hayırlı olsun şimdiden minik:)Bende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallah
Yoğun kıvamlı koyu akıntıydı. (Sütlaç gibi kıvamlı)Hayırlı olsun şimdiden minik:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz koyu akıntı kaç gündür var?
Benim adetime 0n gün varken geldi daha gelmedi.
Canım hayırli olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı sağlıklı bir oğlan olur inşallahKızlar test yaptım silikte olsa çıktı.iki gün sonra yine yapacağım test.varsa kırmızı netleşir inşallah
Hayırlısı olsun canım. Rabbim en güzel zamanda gönlündekini nasip etsin inşallahKizlar ben adet oluyorum nasip değilmiş pembe pembe gelmeye basladi sabaha olurum üzüldüm tabi ama 2 hafta sonra tekrar denerim insaallah tutar bu kez
Çok teşekkür ederim canım.kasık ağrım oldu deneme den sonra başladı şimdi hafif batmalar oluyor.hic belirtiye yormadim çünkü daha önce de olmuştu.beyaz akıntı üç gündür geliyor krem gibi az az.baska ciddi bir belirtim olmadiHayırlı olsun şimdiden minik:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz koyu akıntı kaç gündür var?
Benim adetime 0n gün varken geldi daha gelmedi.
Amiin canım inşallah hepimizin olsun ogluslari hayırlısıylaCanım hayırli olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı sağlıklı bir oğlan olur inşallah
Yumurtlama zamanından beri başladı benim adet belirtilerim, erken başladı bu ay diğer aylara nazaran.Çok teşekkür ederim canım.kasık ağrım oldu deneme den sonra başladı şimdi hafif batmalar oluyor.hic belirtiye yormadim çünkü daha önce de olmuştu.beyaz akıntı üç gündür geliyor krem gibi az az.baska ciddi bir belirtim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?