Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Allah seni kizbelki oğlan olacak sen güzel dusun stres falan yapma cnm
Insllah canim sirayla hamile kaliriz bu guzel gunde rabbim dualarimiz kabul etsim oldu sevinci yasatsin

Teşekkür ederim cnm aynen iyi oldu insllah bu sefer sağlıklı bir sekilde hamile kalirim ve saglikli sekildw ilerler cnm arkadaslarin hamile kalinca mi icmislerdi aspirin yoksa hamile kalmadan önce mi?
Canim onun 2 düşüğü oldu pihtilasmadan dolayi gebe kaldigi an dr gitti ve iğne verdi aspirini hatirlamiyorum doguma kadar iğne vurdu kendine ama şükür saglikla bebegi doğdu

Neler olmuş neler Ruveydam2015 inşallah hamişssindir canım@Birbilsem1132 hayırlı uğurlu olsun Allah devamını nasip etsin inşallah....
Insaallah canim yaa git geller yaşıyorum yarin sabah yine bi test yapicam olmazsam adet cuma kan vercem stresi yetti bana

Hayırlı olsun cnm gönlündeki nasip olsun mübarek günde

Teşekkür ederim cnm aynen iyi oldu insllah bu sefer sağlıklı bir sekilde hamile kalirim ve saglikli sekildw ilerler cnm arkadaslarin hamile kalinca mi icmislerdi aspirin yoksa hamile kalmadan önce mi?
Cnm bizim gelinde hamileliğini öğrendiğinde iğne yaptı Doğum dan sonra bile kendine coraspirinde içti

Çatlama tarihlerini yaz arkadaş baksın

Kizlar ben adet oluyorum nasip değilmiş pembe pembe gelmeye basladi sabaha olurum üzüldüm tabi ama 2 hafta sonra tekrar denerim insaallah tutar bu kez

Bende de beyaz kremsi bir akıntı var çok değil ama belli oluyor yani.dayanabilirsen yarın yap o testi bhcg yukselsin bende iki gün sonra yapacağım.koyu çıkarsa değer artıyor diye rahatlayacagim inşallah
Hayırlı olsun şimdiden minik:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz koyu akıntı kaç gündür var?
Benim adetime 0n gün varken geldi daha gelmedi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden minik:)
Belirtilerin neydi?
Beyaz koyu akıntı kaç gündür var?
Benim adetime 0n gün varken geldi daha gelmedi.
Çok teşekkür ederim canım.kasık ağrım oldu deneme den sonra başladı şimdi hafif batmalar oluyor.hic belirtiye yormadim çünkü daha önce de olmuştu.beyaz akıntı üç gündür geliyor krem gibi az az.baska ciddi bir belirtim olmadi

Yumurtlama zamanından beri başladı benim adet belirtilerim, erken başladı bu ay diğer aylara nazaran.
Seninde benzer mi?

Hafif batmalar kasık yanları mı, nasıl bi his?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…