- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.701
Af edersin neden soğuk suyla bölgesel duş, neye yarıyormuş?Merhaba bende bu ay başlayacağım inşallah. Benim bildiklerimi paylaşayım sizinle. 1 aydır eşimle saka su kullanıyoruz keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime et türü ağırlıklı besleniyoruz tavuk kara et farketmez nohut, mercimek , fasulye gibi yemekler. Muz tüketiyor eşim yiyecek içecek olarak böyle besleniyoruz. Yumurtlama testinide nasipse bu ay adetten 1 gün sonra başlayacağım çünkü benim adetimin 1 ci gününden saydığımda 25-26 günde bir adet oluyorum adetim 8 gün sürüyor hemen 3 gün sonra falan yumurtlama oluyor o yüzden adet bittikten 1 gün sonra başlayacağım teste. Şuan adetime 4-5 gün var testte C ve T çizgsini koyu gördüğüm gün 3 saat arayla tekrar test yapacağım silinme başladığını gördüğüm testte eşimle değerlendireceğim. Ayrıca eş en az 3 veya 4 gün önce ilişki yaşamamış olacak değerlendirme yapmadan önce eş bölgesel soğuk duş alacak ve yarım saat öncesi sert kahve içecek derin birleşme olacak afedersiniz kadın önce orgazm olacak ve sağ omzuna dönüp 10-15 dakika yatarak bekleyecek. Bu yazdıklarım erkek bebek olması için açıklayıcı olmuştur umarımtedbir bizden taktir Allah'tan hakkımızda hayırlısı rabbim tüm isteyenlere evlat hasreti çekenlere gönlümüzdeki yavruları nasip etsin inşallah herkese sevgiler
Aynen yum zamanı başladı benimde denemeden sonra çok ağrıdı usuttum sandım sonra hafifledi şimdi adet ağrısına benzer kasik larimYumurtlama zamanından beri başladı benim adet belirtilerim, erken başladı bu ay diğer aylara nazaran.
Seninde benzer mi?
Hafif batmalar kasık yanları mı, nasıl bi his?
Hamile kaldığın ay yumurtlama zamanından beri mi başladı adet belirtileri diğer aylarda böyle oluyor muydu?Hayirlisi olsun cnm hamilesindir inşallah bem denwme yaptigimda yum agrisi hic geçmedi adet gunune kadar kalbini ferah tut canim tutmustur inşllah
Adetime bir hafta var alt kasıklarda dolgunluk hissi var.Aynen yum zamanı başladı benimde denemeden sonra çok ağrıdı usuttum sandım sonra hafifledi şimdi adet ağrısına benzer kasik larim
2,3 ay her gün mü fitil kullanılacak?Herhangi enfeksiyon,iltihab için bide vajinal ph artırıyor
Teşekkür ederim cnmCanim onun 2 düşüğü oldu pihtilasmadan dolayi gebe kaldigi an dr gitti ve iğne verdi aspirini hatirlamiyorum doguma kadar iğne vurdu kendine ama şükür saglikla bebegi doğdu
Allah razi olsun kuzum bana klomen verdi cnm onu kullaniyim bu ay bakalim insllah olur sen naptin cnm
Banada hamile kaldiginda keseyo görünce başlarız dedi acaba geçmi kalir ilaca diye soruyum dedim cok tesekkurler cnm cevap icinCnm bizim gelinde hamileliğini öğrendiğinde iğne yaptı Doğum dan sonra bile kendine coraspirinde içti
Hamile kaldigim ay basladi cnm ama kimyasal oldi benim yumirtlama zaminda basladigi agri adet gününe kadar oldu ve kremsi akintim oldu cnm benim subat ayinda boyleydi belirtim insallah sende hamilesindirHamile kaldığın ay yumurtlama zamanından beri mi başladı adet belirtileri diğer aylarda böyle oluyor muydu?
Insaallah canim hepimize ins sağolHayırlısı olsun canım. Rabbim en güzel zamanda gönlündekini nasip etsin inşallah
Yumurtlama gününü biliyor musun canım? Ona göre mi deneme yaptın? İnşallah hamilesindir hayırlısıyla..bazen kasık ağrısı olurdu bende hamile değilken de yani.o yüzden ben kendimden ümitli değildim pek.en iyisi adeti beklemek biraz zor ama yapacak bişey yokAdetime bir hafta var alt kasıklarda dolgunluk hissi var.
Belirtiler benzer, sonunda benzer inş canım.
Normalde bu kadar erken başlamazdı ta yumurtlamadan di mi?
Bildiğim kadarıyla siperm kalitesi artıyor erkek çocuk için öneriyorlar tabi bu sadece bir önlem iyisini Allah bilirAf edersin neden soğuk suyla bölgesel duş, neye yarıyormuş?
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda istediğine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin herzaman duacıyım rabbim şu yalvarışlarımızı birbirimize olan dualarımızı kabul buyursun inşallahKizlar benim genetik test çıktı ve sonuç kan pıhtılaşması doktordan geldim yeni hamile kaldiktan sonra aspirin ve iğneye baslayacakmis hamileligi hizlandirmak icin klomen verdi hayirlis bakalim
Topiğin tamamını okumadım, hamile kalanlardan olan olmuş mu istedikleri cinsiyet?Bildiğim kadarıyla siperm kalitesi artıyor erkek çocuk için öneriyorlar tabi bu sadece bir önlem iyisini Allah
Allah razi olsun canimGeçmiş olsun canım rabbim tez zamanda istediğine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin herzaman duacıyım rabbim şu yalvarışlarımızı birbirimize olan dualarımızı kabul buyursun inşallah
Bura cnmCanim ben bulamadım super anneler 2021 i
Com tesekkur ederim canimBura cnm
Canim ben onu erkek 4 kadin 3 yil diye biliyorum youtube de bi adamin videosu var hatta orda görmüştümArkadaşlar kan yenileme tekniği doğru mu hiç hesapladiniz mi siz eşinizin doğum yılı itibariyle 3 yil ekliyorsunuz kendinizin kine 4 yil en son kim kan yeniledi ise onun cinsiyeti oluyormuş bebek ben kendimde yaptım kizim doğru çıktı tuttu 2. Çocuğu düşünüyoruz Allah kısmet ederse kiz erkek fark etmiyor ama yine gönül bir kızım bir oğlum olsun yer diyor :)
Amin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artıkAllah razi olsun canimamin rabbim hepimizin dualarini yasamayi nasip eylesin en kisa surede guzel haberler alalim insallah canim herbirimiz sen naptin cnm deneme yapacakmisin
Kesin olarak bir şahıs tanımıyorum burada ama diyetleri ve yapılması gerekenlere uyanlar % 80 civarı olumlu sonuç alıyor. Bana sorarsan benim en çok inancım erkek çocuk için okunacak dua ve kadının erkekten önce orgazm olması tabi rabbim hangisini hayırlı görürse onu versin inşallahTopiğin tamamını okumadım, hamile kalanlardan olan olmuş mu istedikleri cinsiyet?
Aynen hayırlısı olsun, sağlıklı olsunda.Kesin olarak bir şahıs tanımıyorum burada ama diyetleri ve yapılması gerekenlere uyanlar % 80 civarı olumlu sonuç alıyor. Bana sorarsan benim en çok inancım erkek çocuk için okunacak dua ve kadının erkekten önce orgazm olması tabi rabbim hangisini hayırlı görürse onu versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?