Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Af edersin neden soğuk suyla bölgesel duş, neye yarıyormuş?

Yumurtlama zamanından beri başladı benim adet belirtilerim, erken başladı bu ay diğer aylara nazaran.
Seninde benzer mi?

Hafif batmalar kasık yanları mı, nasıl bi his?
Aynen yum zamanı başladı benimde denemeden sonra çok ağrıdı usuttum sandım sonra hafifledi şimdi adet ağrısına benzer kasik larim

Aynen yum zamanı başladı benimde denemeden sonra çok ağrıdı usuttum sandım sonra hafifledi şimdi adet ağrısına benzer kasik larim
Adetime bir hafta var alt kasıklarda dolgunluk hissi var.

Belirtiler benzer, sonunda benzer inş canım.
Normalde bu kadar erken başlamazdı ta yumurtlamadan di mi?

Canim onun 2 düşüğü oldu pihtilasmadan dolayi gebe kaldigi an dr gitti ve iğne verdi aspirini hatirlamiyorum doguma kadar iğne vurdu kendine ama şükür saglikla bebegi doğdu
Teşekkür ederim cnm insllah bende saglikla hamile kalirim banada keseyi görünce başlayacağız dedi dr
M Maviayyy benin kuzenımde hergun iğne olarak sapasağlam aldı oğlunu kucağına darısı başına olsun
Allah razi olsun kuzum bana klomen verdi cnm onu kullaniyim bu ay bakalim insllah olur sen naptin cnm
Cnm bizim gelinde hamileliğini öğrendiğinde iğne yaptı Doğum dan sonra bile kendine coraspirinde içti
Banada hamile kaldiginda keseyo görünce başlarız dedi acaba geçmi kalir ilaca diye soruyum dedim cok tesekkurler cnm cevap icin hamilelik nasil gidiyor cnm

Hamile kaldığın ay yumurtlama zamanından beri mi başladı adet belirtileri diğer aylarda böyle oluyor muydu?
Hamile kaldigim ay basladi cnm ama kimyasal oldi benim yumirtlama zaminda basladigi agri adet gününe kadar oldu ve kremsi akintim oldu cnm benim subat ayinda boyleydi belirtim insallah sende hamilesindir

Adetime bir hafta var alt kasıklarda dolgunluk hissi var.

Belirtiler benzer, sonunda benzer inş canım.
Normalde bu kadar erken başlamazdı ta yumurtlamadan di mi?
Yumurtlama gününü biliyor musun canım? Ona göre mi deneme yaptın? İnşallah hamilesindir hayırlısıyla..bazen kasık ağrısı olurdu bende hamile değilken de yani.o yüzden ben kendimden ümitli değildim pek.en iyisi adeti beklemek biraz zor ama yapacak bişey yok

Kizlar benim genetik test çıktı ve sonuç kan pıhtılaşması doktordan geldim yeni hamile kaldiktan sonra aspirin ve iğneye baslayacakmis hamileligi hizlandirmak icin klomen verdi hayirlis bakalim
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda istediğine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin herzaman duacıyım rabbim şu yalvarışlarımızı birbirimize olan dualarımızı kabul buyursun inşallah

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda istediğine hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin herzaman duacıyım rabbim şu yalvarışlarımızı birbirimize olan dualarımızı kabul buyursun inşallah
Allah razi olsun canim amin rabbim hepimizin dualarini yasamayi nasip eylesin en kisa surede guzel haberler alalim insallah canim herbirimiz sen naptin cnm deneme yapacakmisin

Arkadaşlar kan yenileme tekniği doğru mu hiç hesapladiniz mi siz eşinizin doğum yılı itibariyle 3 yil ekliyorsunuz kendinizin kine 4 yil en son kim kan yeniledi ise onun cinsiyeti oluyormuş bebek ben kendimde yaptım kizim doğru çıktı tuttu 2. Çocuğu düşünüyoruz Allah kısmet ederse kiz erkek fark etmiyor ama yine gönül bir kızım bir oğlum olsun yer diyor :)

Canim ben onu erkek 4 kadin 3 yil diye biliyorum youtube de bi adamin videosu var hatta orda görmüştüm

Allah razi olsun canim amin rabbim hepimizin dualarini yasamayi nasip eylesin en kisa surede guzel haberler alalim insallah canim herbirimiz sen naptin cnm deneme yapacakmisin
Amin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artık

Topiğin tamamını okumadım, hamile kalanlardan olan olmuş mu istedikleri cinsiyet?
Kesin olarak bir şahıs tanımıyorum burada ama diyetleri ve yapılması gerekenlere uyanlar % 80 civarı olumlu sonuç alıyor. Bana sorarsan benim en çok inancım erkek çocuk için okunacak dua ve kadının erkekten önce orgazm olması tabi rabbim hangisini hayırlı görürse onu versin inşallah

Aynen hayırlısı olsun, sağlıklı olsunda.
Sende durum nedir, bata ne kadar var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…