- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.721
Cnm pozisyon konusunu biraz açarmısınız bildikleriniziAmin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artık
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah öğrenmen çok iyi oldu ona göre tedbirlerini alırsın sağlıkla gelir inşallah oğluşKizlar benim genetik test çıktı ve sonuç kan pıhtılaşması doktordan geldim yeni hamile kaldiktan sonra aspirin ve iğneye baslayacakmis hamileligi hizlandirmak icin klomen verdi hayirlis bakalim
Canım bu ay daha yeni başladın sağlık olsun inşallah önümüzdeki aya nasip olur inşallahKizlar ben adet oluyorum nasip değilmiş pembe pembe gelmeye basladi sabaha olurum üzüldüm tabi ama 2 hafta sonra tekrar denerim insaallah tutar bu kez
Inşaallah canim Rabbim aratmasin hic birimizeCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah öğrenmen çok iyi oldu ona göre tedbirlerini alırsın sağlıkla gelir inşallah oğluş
Canım bu ay daha yeni başladın sağlık olsun inşallah önümüzdeki aya nasip olur inşallah
Canim seninle hemen hen ayni olacak denemeler deseneAmin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artık
Amin cnmCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah öğrenmen çok iyi oldu ona göre tedbirlerini alırsın sağlıkla gelir inşallah oğluş
Canim olursun ozaman sag kasik agri varsaKızlar Dr aradı beni de smear sonucu temiz çıkmışadeti düzenlemek için de cyclo progynova diye bi ilaç yazdı 3 ay kullan dedi eğer yine gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaçlar veririz dedi bu ilacı daha önce duyan yada kullanan oldu mu aranızda? Bu sırada da denemeler yap sen nasip tutar belki dedi
Adetim gelmedi hala aşırı derecede sağ kasığımda şişlik gibi bir his var yürürken bile acıyor bi gelse de kurtulsam artık şu durumlardan
İnşAllah canım sağlık olsun da inşallah oğluş da vaktini bekliyordur ne diyelim. Rabbim neyi diler neyi hakkımızda hayırlı görürse hepsine razıyız şükürler olsunCanim olursun ozaman sag kasik agri varsa
Smear temiz cikmasina sevindimilaci kullan canim.bakalim sen bence stresten geciktin hakkinda hayirlisi olsun kuzu geç olsunda güç olmasin oglusun sağlıkla hayirla gelsin insllah
Aynen cnm bak ben 1 senede 2 kere hamile kaldim ama nasip olmadi demekki vakti. Zamani var hayirlisi bekleyelim.bakalim bu ay umutluyum insllahİnşAllah canım sağlık olsun da inşallah oğluş da vaktini bekliyordur ne diyelim. Rabbim neyi diler neyi hakkımızda hayırlı görürse hepsine razıyız şükürler olsun
Tez zamanda olursun Canim insaallah bak deneme yapmana engelde değilmiş bakarsin bi mucize olur adetlerin düzene girerse sıkıntın kalmaz bence testinde temizmisKızlar Dr aradı beni de smear sonucu temiz çıkmışadeti düzenlemek için de cyclo progynova diye bi ilaç yazdı 3 ay kullan dedi eğer yine gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaçlar veririz dedi bu ilacı daha önce duyan yada kullanan oldu mu aranızda? Bu sırada da denemeler yap sen nasip tutar belki dedi
Adetim gelmedi hala aşırı derecede sağ kasığımda şişlik gibi bir his var yürürken bile acıyor bi gelse de kurtulsam artık şu durumlardan
Canim ben bilmiyorum derin birlesmenin yasak oldugunu neden öyle acaba merak ettimAmin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artık
Canım senin biran önce muhakkak adet olman lazım söktürücü kullandın sanırım pek faydalı olmadı. Soğan suyu, maydanoz suyu bunları da bir dene istersenKızlar Dr aradı beni de smear sonucu temiz çıkmışadeti düzenlemek için de cyclo progynova diye bi ilaç yazdı 3 ay kullan dedi eğer yine gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaçlar veririz dedi bu ilacı daha önce duyan yada kullanan oldu mu aranızda? Bu sırada da denemeler yap sen nasip tutar belki dedi
Adet söktürücü kullandım canım biteli 4gün oldu bu akşam soğan suyuna başlarım artık hiç bu kadar uzamazdı yaa ilk kez bu kadar uzun oldu bende anlamadım işin komik yanı da bi önceki adette hormon testi verdim herşey normaldi oysa kiCanım senin biran önce muhakkak adet olman lazım söktürücü kullandın sanırım pek faydalı olmadı. Soğan suyu, maydanoz suyu bunları da bir dene istersen
Bende o pozisyonu yapmadım canım sırf bu yüzden ama once ben orgazm oldum hemen sağıma yattım.artik tevekkül gerisiAmin canım inşallah . Bugün temizlenicem Allah nasip ederse yarın testleri yapmaya başlayacağım inşallah önümüzdeki günler değerlendiricem canım. Derin birleşme konusunu yapmayı düşünmüyorum dinen çocuk yapmak için uygun pozisyon değil bizzat sordum bu konuyu onun dışında hazırlıklarıma devam ediyorum haktan hayırlısı artık
Cani hangi pozisyon o yaa cok merak ettim banada diyin heleBende o pozisyonu yapmadım canım sırf bu yüzden ama once ben orgazm oldum hemen sağıma yattım.artik tevekkül gerisi
Evet canım foruma ilk geldim yazdıklarını okudum dedim inşallah beraber tutar paylaşım yaparız faydalı oluruzCanim seninle hemen hen ayni olacak denemeler deseneben bu ay klomen kullanacagam zaten yum.gunumle ayni olacak hakimmizda hayirlisi bakalim plan yaptigim zaman hep ters gitti bu sefer tam bir teslimiyetle rabbime biraktim insllah bu ay hepimiz icin güzel olur cnm
Kedi pozisyonu deniliyor halk tabirinde do... maCnm pozisyon konusunu biraz açarmısınız bildiklerinizi
Canım inşallah biran önce adet olursun senin durumunu bende anlayamadım çok uzun sürdü sıkıntı nerde acaba hormonlar çalışıyor, söktürücü de kullandı.. Hayırlısı artıkAdet söktürücü kullandım canım biteli 4gün oldu bu akşam soğan suyuna başlarım artık hiç bu kadar uzamazdı yaa ilk kez bu kadar uzun oldu bende anlamadım işin komik yanı da bi önceki adette hormon testi verdim herşey normaldi oysa kiyani güler misin ağlar mısın
Vala canim ben netten arastirdim zaten ayakta olmasi cocuk sahibi olmaya elverişli değilmiş meninin yumurtaya ulasmasini zorlastiriyomusKedi pozisyonu deniliyor halk tabirinde do... mavalla kusura bakmayın Bayanlar mecbur kalınca yazmak zorunda kaldım ama dinimizde ayakta çocuk sahibi olmak pek uygun değil o yüzden ben uygulamayı düşünmüyorum
Canim dediğin köpek pozisyonu herhaldeKedi pozisyonu deniliyor halk tabirinde do... mavalla kusura bakmayın Bayanlar mecbur kalınca yazmak zorunda kaldım ama dinimizde ayakta çocuk sahibi olmak pek uygun değil o yüzden ben uygulamayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?