Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer

Canım bunu gördüm Ben internette bir arkadaşım var hoca oda ona sordum oda uygun değil dedi
Anladim canim zaten ayakta hamile kalma olasiligi azaliyomus yazmistim biraz öncede hatta denemeden sonra yarim saat yatin diye ondan diyolar

Bende o pozisyonu yapmadım canım sırf bu yüzden ama once ben orgazm oldum hemen sağıma yattım.artik tevekkül gerisi
Evet cnaım peygamber efendimiz de buyurmuş;kadın erkekten önce inzal olursa doğacak çocuk erkek olur diye bakalım inşallah dualarımız kabul olur

Evet canım foruma ilk geldim yazdıklarını okudum dedim inşallah beraber tutar paylaşım yaparız faydalı oluruz amin inşallah rabbim bugünlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin aminnnn
Amin amin cnm o günleri görürüz

Kuzum maydonoz suyuda işe yaramadı mı denemiş miydin?
Amin inşallah canım benim ya.
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallah gebeliğin

Canım inşallah biran önce adet olursun senin durumunu bende anlayamadım çok uzun sürdü sıkıntı nerde acaba hormonlar çalışıyor, söktürücü de kullandı.. Hayırlısı artık
Bende bilmiyorum ki canım yaa yani bu işler hiç kolay değil stresten oluyor dicem ama inan öyle rahatım ki yani stresli olduğumu bile anlayamıyorum dmek ki

Kuzum maydonoz suyuda işe yaramadı mı denemiş miydin?

Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallah gebeliğin
Canım denemediğin bir o kaldı eğer yarın da gelmezse haftasonu onu yaparım artık şuan yumurtlama zamanıdnkai gibi sağ kasığımda şişlik gibi bir ağrı var batıyor hep inşallah yakındır gelmesi

Canım ben soğan suyuna başladığım gün adet oldum 2 gün vardı normal tarihime hemen söktü

Canım ben soğan suyuna başladığım gün adet oldum 2 gün vardı normal tarihime hemen söktü
Canım bi 10 15 gün önce yine akşamları yapıp içtim 3 4 gün ama sökmedi bende ilaca başladım ilaç biteli bile 4 gün oldu hala gelmedi

Evet cnaım peygamber efendimiz de buyurmuş;kadın erkekten önce inzal olursa doğacak çocuk erkek olur diye bakalım inşallah dualarımız kabul olur
Birinci çocuğumda denedim bunu cinsiyetimiz kız ama hemen soluma dönüp yatmıştım çok iyi hatırlıyorum bence bu sağa sola yatma çok etkili ikinci için demene yapınca mutlaka sağına yatıcam.. kaç tane oğlu olan arkadaşım varsa hepsi sağa doğru yatmışlar bilinçsiz şekilde bunu mutlaka deneyin derim ben

Sağol canım benim darısı sizlere inşallah
Amin canım Allah razı olsun
İnşaallah canım inat çıktı seninki bu ay

Günaydın kızlar
B Beybipattis cabım testi tekrarladın mı? Heyecanla bekliyorum seni
Evet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım

Eklentiler

• IMG_20210416_135812.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
Evet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım
Ayy çok duygulandım ben şimdi Rabbime şükürler olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Oğluş geliyor Allahımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…