- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.741
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işerCanim ben bilmiyorum derin birlesmenin yasak oldugunu neden öyle acaba merak ettim
Anladim canim zaten ayakta hamile kalma olasiligi azaliyomus yazmistim biraz öncede hatta denemeden sonra yarim saat yatin diye ondan diyolarAyakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer
Canım bunu gördüm Ben internette bir arkadaşım var hoca oda ona sordum oda uygun değil dedi
Evet cnaım peygamber efendimiz de buyurmuş;kadın erkekten önce inzal olursa doğacak çocuk erkek olur diye bakalım inşallah dualarımız kabul olurBende o pozisyonu yapmadım canım sırf bu yüzden ama once ben orgazm oldum hemen sağıma yattım.artik tevekkül gerisi
Aynen canım iyi bilmek lazım rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallahAnladim canim zaten ayakta hamile kalma olasiligi azaliyomus yazmistim biraz öncede hatta denemeden sonra yarim saat yatin diye ondan diyolar
Amin amin cnm o günleri görürüzEvet canım foruma ilk geldim yazdıklarını okudum dedim inşallah beraber tutar paylaşım yaparız faydalı oluruzamin inşallah rabbim bugünlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin aminnnn
Amin inşallah canım benim ya.Evet cnaım peygamber efendimiz de buyurmuş;kadın erkekten önce inzal olursa doğacak çocuk erkek olur diye bakalım inşallah dualarımız kabul olur
Kuzum maydonoz suyuda işe yaramadı mı denemiş miydin?Kızlar Dr aradı beni de smear sonucu temiz çıkmışadeti düzenlemek için de cyclo progynova diye bi ilaç yazdı 3 ay kullan dedi eğer yine gebelik olmazsa yumurta geliştirici ilaçlar veririz dedi bu ilacı daha önce duyan yada kullanan oldu mu aranızda? Bu sırada da denemeler yap sen nasip tutar belki dedi
Adetim gelmedi hala aşırı derecede sağ kasığımda şişlik gibi bir his var yürürken bile acıyor bi gelse de kurtulsam artık şu durumlardan
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallah gebeliğinAmin inşallah canım benim ya.
Sağol canım benim darısı sizlere inşallahKuzum maydonoz suyuda işe yaramadı mı denemiş miydin?
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallah gebeliğin
Bende bilmiyorum ki canım yaa yani bu işler hiç kolay değil stresten oluyor dicem ama inan öyle rahatım ki yani stresli olduğumu bile anlayamıyorum dmek kiCanım inşallah biran önce adet olursun senin durumunu bende anlayamadım çok uzun sürdü sıkıntı nerde acaba hormonlar çalışıyor, söktürücü de kullandı.. Hayırlısı artık
Canım denemediğin bir o kaldı eğer yarın da gelmezse haftasonu onu yaparım artık şuan yumurtlama zamanıdnkai gibi sağ kasığımda şişlik gibi bir ağrı var batıyor hep inşallah yakındır gelmesiKuzum maydonoz suyuda işe yaramadı mı denemiş miydin?
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallah gebeliğin
Canım ben soğan suyuna başladığım gün adet oldum 2 gün vardı normal tarihime hemen söktüAdet söktürücü kullandım canım biteli 4gün oldu bu akşam soğan suyuna başlarım artık hiç bu kadar uzamazdı yaa ilk kez bu kadar uzun oldu bende anlamadım işin komik yanı da bi önceki adette hormon testi verdim herşey normaldi oysa kiyani güler misin ağlar mısın
Canım bi 10 15 gün önce yine akşamları yapıp içtim 3 4 gün ama sökmedi bende ilaca başladım ilaç biteli bile 4 gün oldu hala gelmediCanım ben soğan suyuna başladığım gün adet oldum 2 gün vardı normal tarihime hemen söktü
Birinci çocuğumda denedim bunuEvet cnaım peygamber efendimiz de buyurmuş;kadın erkekten önce inzal olursa doğacak çocuk erkek olur diye bakalım inşallah dualarımız kabul olur
Sabah aç karnına içtim ben ,,zaten aç karnına daha etkiliymiş birde 10 dk falan kaynat mutlakaCanım bi 10 15 gün önce yine akşamları yapıp içtim 3 4 gün ama sökmedi bende ilaca başladım ilaç biteli bile 4 gün oldu hala gelmedi
Amin canım Allah razı olsunSağol canım benim darısı sizlere inşallah
İnşaallah canım inat çıktı seninki bu ayCanım denemediğin bir o kaldı eğer yarın da gelmezse haftasonu onu yaparım artık şuan yumurtlama zamanıdnkai gibi sağ kasığımda şişlik gibi bir ağrı var batıyor hep inşallah yakındır gelmesi
Sağol canım iyiyiz şükürGozun aydin canim Allah anali babali büyütsünnasil küçük prenses canim
Sağol canım darısı başına inşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah canım Rabbim sağlıkla uzun ömürler versin minnoşuna
Evet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım
Ayy çok duygulandım ben şimdi Rabbime şükürler olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Oğluş geliyor Allahımın izniyleEvet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?