- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.761
Amiiin Yüreği güzel kardeşim benim ya bende bi tuhafim erkenden başladı duygusallıkAyy çok duygulandım ben şimdi Rabbime şükürler olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Oğluş geliyor Allahımın izniyle
Tam benim olmasını istediğim zaman aralığında oldu senin canım inşallah Rabbim ol demiştir ve oğlun seninledirAmiiin Yüreği güzel kardeşim benim ya bende bi tuhafim erkenden başladı duygusallıkdeneme zamanım pikken oldu ya ama birkaç saate çatladı bir o bir de soldan yumurtladim o kafama takılıyor. Ama dua ile olmazlarin olacağının farkındayım. Rabbime teslim oldum artık
Amiin canım inşallah Allah razı olsunTam benim olmasını istediğim zaman aralığında oldu senin canım inşallah Rabbim ol demiştir ve oğlun seninledirhep bir acaba yaşayacağız ama en önemlisi kalpten teslim olmak inşallah gönül muradın hakkında hayırlı olandır benimde adet gelmedi ya dokunsan ağlar moddayım belirtilerin dibindeyim ama hala ses yok
Bi ara yaptım canım ama çalışırken düzenli olarak yapamıyorsun akşamları da eve gidince çocuklar ödev yemek derken aklıma geldikçe yaptım ama sanırım etkili olmadı bilemiyorumAmiin canım inşallah Allah razı olsun
Valla anlamadım senin niye böyle oldu ya ilaçta bitti.adet gecikmesi bile insanın modunu düşürüyor zaten bı sıkkın bıkkın oluyorsun.insallah gelir artik rahatlarsın.ebru ceylan in adet söktürücü mesajını denemis miydin?
Ay inşallah kuzum ya Rabbim ferahlatsin inşallah dualarimdasinBi ara yaptım canım ama çalışırken düzenli olarak yapamıyorsun akşamları da eve gidince çocuklar ödev yemek derken aklıma geldikçe yaptım ama sanırım etkili olmadı bilemiyorumdua et benim için de bi sökülsün artık çok bunalttı beni çok
Çok sevindim adına,sağlıkla Salih elli kollu bir erkek evladın olsun inşallahAmiiin Yüreği güzel kardeşim benim ya bende bi tuhafim erkenden başladı duygusallıkdeneme zamanım pikken oldu ya ama birkaç saate çatladı bir o bir de soldan yumurtladim o kafama takılıyor. Ama dua ile olmazlarin olacağının farkındayım. Rabbime teslim oldum artık
Yaaa canım beni o kadar mutlu ettin ki inşallah ya. Güzel Rabbim hepimizin gönlündekini yaşamayı nasip etsinÇok sevindim adına,sağlıkla Salih elli kollu bir erkek evladın olsun inşallah
Ben senin denedigin şekilde hamile kalan bir arkadaş vardı oğlu oldu darısı snaa olsun inszamanlama bana göre iyi,yer gök dua ins
Maşallah kuzum geliyor oğluş hadi hayilisi ileEvet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım
Amiin canım benim sizlerde benim dualarimdasiniz.Allah hepimize oğlanlar nasip etsinMaşallah kuzum geliyor oğluş hadi hayilisi ilekan ne zaman vereceksin cano
Dualarimdasin canm sende bizim icin dualarinda yer vermeyi unutma şekerya ne guzel nisan ayini sen actin devami bizden gelir inşllah
Amin aminAmiin canım benim sizlerde benim dualarimdasiniz.Allah hepimize oğlanlar nasip etsinRamazan olduğu için kan vermeyi düşünmüyorum.test iki gün önceye göre koyu çıktı ya bhcg artmış. İnşallah bundan sonra da güzel devam eder.sabredip direkt doktora gitmeyi düşünüyorum
Aynen canım 6haftayi geçince gideceğim kalp atışını falan duyarız insallah....folik asit falan başlamistim zaten artık tecrübeliyiz.Amin amincanim en iyisini yaparsin cunku iki gune kan ver cok stresli oluyor doktora ozaman adet gecikmesiniden 2 hafta sonrami gideceksin canm
Inşallah canm guzel haberlerini aliriz sağlıklaAynen canım 6haftayi geçince gideceğim kalp atışını falan duyarız insallah....folik asit falan başlamistim zaten artık tecrübeliyiz.
Amin inşallahSelamlar herkese. Rabbım gonlumuzdekini hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşaallah. Bende uzun süredir takip ediyorum bugün 6+4le ilk ultrasona girdim 3 kızım var.
Evet aslında ocakta denemem oldu ama nasip değilmiş adet oldum şubatta aynı şekilde bu ayda eşimle gripken hasta hasta uyandırdım kalk bugün dedim. 27gunde 1 adet oluyorum 13gun tek sefer ilişki ileAmin inşallahMaşallah rabbim sağlıklı hayirli bur oğluş nasip etsin yumurtlamaya göre mi hamile kaldiniz
Böylede fotolar aldık teyzeleri. Tabiki gönlümde 3 kızdan sonra bide erkek evlat tatmak var ama böyle görünce insanın aklına cinsiyet hiç gelmiyor. Doktordan ciktim elime aldım anası kurban kız sanda oglansanda Bi güldüm kendi kendime
Masallah
Ya ne güzel insallah bizlerde bu ay güzel haberler alirizBöylede fotolar aldık teyzeleri. Tabiki gönlümde 3 kızdan sonra bide erkek evlat tatmak var ama böyle görünce insanın aklına cinsiyet hiç gelmiyor. Doktordan ciktim elime aldım anası kurban kız sanda oglansanda Bi güldüm kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?