Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ayy çok duygulandım ben şimdi Rabbime şükürler olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Oğluş geliyor Allahımın izniyle
Amiiin Yüreği güzel kardeşim benim ya bende bi tuhafim erkenden başladı duygusallık deneme zamanım pikken oldu ya ama birkaç saate çatladı bir o bir de soldan yumurtladim o kafama takılıyor. Ama dua ile olmazlarin olacağının farkındayım. Rabbime teslim oldum artık

Tam benim olmasını istediğim zaman aralığında oldu senin canım inşallah Rabbim ol demiştir ve oğlun seninledir hep bir acaba yaşayacağız ama en önemlisi kalpten teslim olmak inşallah gönül muradın hakkında hayırlı olandır benimde adet gelmedi ya dokunsan ağlar moddayım belirtilerin dibindeyim ama hala ses yok

Amiin canım inşallah Allah razı olsun
Valla anlamadım senin niye böyle oldu ya ilaçta bitti.adet gecikmesi bile insanın modunu düşürüyor zaten bı sıkkın bıkkın oluyorsun.insallah gelir artik rahatlarsın.ebru ceylan in adet söktürücü mesajını denemis miydin?

Bi ara yaptım canım ama çalışırken düzenli olarak yapamıyorsun akşamları da eve gidince çocuklar ödev yemek derken aklıma geldikçe yaptım ama sanırım etkili olmadı bilemiyorum dua et benim için de bi sökülsün artık çok bunalttı beni çok

Ay inşallah kuzum ya Rabbim ferahlatsin inşallah dualarimdasin

Çok sevindim adına,sağlıkla Salih elli kollu bir erkek evladın olsun inşallah
Ben senin denedigin şekilde hamile kalan bir arkadaş vardı oğlu oldu darısı snaa olsun inszamanlama bana göre iyi,yer gök dua ins

Çok sevindim adına,sağlıkla Salih elli kollu bir erkek evladın olsun inşallah
Ben senin denedigin şekilde hamile kalan bir arkadaş vardı oğlu oldu darısı snaa olsun inszamanlama bana göre iyi,yer gök dua ins
Yaaa canım beni o kadar mutlu ettin ki inşallah ya. Güzel Rabbim hepimizin gönlündekini yaşamayı nasip etsin çok moral oldu bana mesajın

Evet canım aşağıdakini bugün yaptım var Allah in izniyle.rabbim sizlere de en kısa zamanda hayırlı gebelik hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.dualarinizda unutmayın canlarım
Maşallah kuzum geliyor oğluş hadi hayilisi ile kan ne zaman vereceksin cano
Dualarimdasin canm sende bizim icin dualarinda yer vermeyi unutma şeker ya ne guzel nisan ayini sen actin devami bizden gelir inşllah

Maşallah kuzum geliyor oğluş hadi hayilisi ile kan ne zaman vereceksin cano
Dualarimdasin canm sende bizim icin dualarinda yer vermeyi unutma şeker ya ne guzel nisan ayini sen actin devami bizden gelir inşllah
Amiin canım benim sizlerde benim dualarimdasiniz.Allah hepimize oğlanlar nasip etsin Ramazan olduğu için kan vermeyi düşünmüyorum.test iki gün önceye göre koyu çıktı ya bhcg artmış. İnşallah bundan sonra da güzel devam eder.sabredip direkt doktora gitmeyi düşünüyorum

Amin amin canim en iyisini yaparsin cunku iki gune kan ver cok stresli oluyor doktora ozaman adet gecikmesiniden 2 hafta sonrami gideceksin canm

Selamlar herkese. Rabbım gonlumuzdekini hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşaallah. Bende uzun süredir takip ediyorum bugün 6+4le ilk ultrasona girdim 3 kızım var.
Amin inşallah Maşallah rabbim sağlıklı hayirli bur oğluş nasip etsin yumurtlamaya göre mi hamile kaldiniz

Amin inşallah Maşallah rabbim sağlıklı hayirli bur oğluş nasip etsin yumurtlamaya göre mi hamile kaldiniz
Evet aslında ocakta denemem oldu ama nasip değilmiş adet oldum şubatta aynı şekilde bu ayda eşimle gripken hasta hasta uyandırdım kalk bugün dedim. 27gunde 1 adet oluyorum 13gun tek sefer ilişki ile

Yabkizlar ilk günden çok oluyorum biliyorum ama bide şöyle bisey duydum annenin yaşı ile hamile kalma yaşı 1i çift 1i tekse bebek erkek oluyormuş. Bu arada 32 yaşındayım temmuzda 33 olcam sat 1 mart. Bakalım tutacakmi bu teori

Masallah minige rabbim saglikla kucaginiza alamayi nasip etsin
Ya ne güzel insallah bizlerde bu ay güzel haberler aliriz dualarinizda bizide unutmayinya demi insan işte olmayini istiyor ama nasip olmayinca da olmuyor bazen kiz cocugunu oldu diye de sevmeyecegimiz anlamina gelmiyor insllah oğlunuz olur sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…