- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.781
Duydum bu teori amaYabkizlar ilk günden çok oluyorum biliyorumama bide şöyle bisey duydum annenin yaşı ile hamile kalma yaşı 1i çift 1i tekse bebek erkek oluyormuş. Bu arada 32 yaşındayım temmuzda 33 olcam sat 1 mart. Bakalım tutacakmi bu teori
Amin amin Allahım bu mübarek günlerde bizimde dualarımıza kapılarını açsın ınşaallahMasallahminige rabbim saglikla kucaginiza alamayi nasip etsin
Ya ne güzel insallah bizlerde bu ay güzel haberler alirizdualarinizda bizide unutmayin ya demi insan işte olmayini istiyor ama nasip olmayinca da olmuyor bazen kiz cocugunu oldu diye de sevmeyecegimiz anlamina gelmiyor insllah oğlunuz olur sağlıkla
Amin cümlemizin insaallah. Yeterki Rabbım istesin bu teoriler işin eğlencesi aslındaDuydum bu teori amahayirlisi olsun bakalim gonlunuze gore verirsin rabbim
Aynen rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallahAmin amin Allahım bu mübarek günlerde bizimde dualarımıza kapılarını açsın ınşaallah. Kesinlikle öyle 3cu kızıma doktor kız dediğinde eşimi aramıştım oda inşaatta çalışıyor 1 kızımız daha olacak dediğimde kapat ben seni 5 dkya ararım deyince Bi ağlama tuttu meğersem adamcağız 10cu katta iskele ustundeymis hemen aradı. Hakkımızda hayırlısı buymuş gene bana calismisiz desene dedi. Kız delisi kendisi
Maşallah ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı sağlıklı erkek bebeğin olsun canım.Böylede fotolar aldık teyzeleri. Tabiki gönlümde 3 kızdan sonra bide erkek evlat tatmak var ama böyle görünce insanın aklına cinsiyet hiç gelmiyor. Doktordan ciktim elime aldım anası kurban kız sanda oglansanda Bi güldüm kendi kendime
Benim iki kızımda da yaşım ciftmis bunda biri tek biri çift inşallah tutar bu teoriYabkizlar ilk günden çok oluyorum biliyorumama bide şöyle bisey duydum annenin yaşı ile hamile kalma yaşı 1i çift 1i tekse bebek erkek oluyormuş. Bu arada 32 yaşındayım temmuzda 33 olcam sat 1 mart. Bakalım tutacakmi bu teori
Canım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Benim ucude ya ikisi çift ya ikisi tek bunda biri çift biri tek sayı hadi bakalimBenim iki kızımda da yaşım ciftmis bunda biri tek biri çift inşallah tutar bu teori
Canım hangi konu başlığına yazdım bulamadım ben...Bu arada gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Rabbim bizede müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahKopyalıyorum arkadaşlar buraya da.
Merhaba arkadaşlar. Doktor cinsiyet için erkek dedi. Çok şükür. Çok dua ettim, Allah dualarımı kabul etti. Yaptıklarımı sıralamak istiyorum inşallah isteyen herkese yardımı dokunur.
1- Gebelikten 3 ay önce karbonatlı(İngiliz karbonatı veya sodyum bikarbonat diye geçer) su yani alkali su içmeye başladım.
2- Her gün en az 1 muz yedim, patates, kayısı, kuru erik sık tükettim. Tuzu arttırdım. Bol bol sodyum-potasyum aldım.
3- Süt ürünlerini tüketmedim 3 ay. Kalsiyumun bol olan ıspanak vs. gibi yiyeceklerden uzak durdum.
4- Eşime bol bol et yedirdim. O da muz tüketti. Ve Deneme yapmadan 1 ay önce çinko aldım, eşim kullandı. Deneme yapmadan 2 hafta önce de keçi boynuzu pekmezi yedirdim günde 1 tatlı kaşığı. Normalde sabah akşam içmesi lazımdı ama sevmiyordu sadece 1 tatlı kaşığı içirebiliyordum.
5- Deneme yapmadan önce 8 gün cinsel perhiz yaptık. Eşim 8 gün hiç şey olmadı yani.
6- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testlerine pek güvenemedim. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra hemen deneme oldu. Yani çatladıktan sonra olduğuna eminim.
7- Denemeden önce abdest aldık eşimle. Dua ettik ve derin ilişki oldu. Hatta canım çok acıdı. Eşim hemen kendini geri çekmedi. Sperm kaçağı olmasın diye bekledi biraz sonra kendini geri çekti.
8- Soldan yumurtladım, Aslında sağdan yumurtladığım zaman deneme yapacaktım ama 3 ay takip yaptım doktor kontrolünde, hep soldan yumurtluyordum. Sonunda beklemedim denemeyi yaptım.
9-Sağa yatmadım, ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim biraz bekledim. Belimin altına yastık koydum. Sonra sola yattım. Çünkü soldan yumurtlamıştım.
9-Önce ben orgazm oldum, sonra eşim boşladı(affedersiniz). Klitoral orgazm oldu benimki.
10- Eşime deneme öncesi soğuk duş aldırdım. Bitter çikolatadan çok az yedi. Ve sert kahve yaptım ondan da çok az içti.
11- Vajinal duş yapmadım ama alkali su ile üstten bir su döktüm.
12- Yataktan yarım saat felan kalkmadım. Uzandım.
Ve çok çok dua ettim. İnşallah hamileliği rahat geçer bir sorun yaşanmaz. Şu an 15 haftalık.
Ayyy canım hayırlı mübarek olsun coook sevindim çok.Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallahCanım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Çok teşekkürler Allah tamamına erdirsin inşallahKopyalıyorum arkadaşlar buraya da.
Merhaba arkadaşlar. Doktor cinsiyet için erkek dedi. Çok şükür. Çok dua ettim, Allah dualarımı kabul etti. Yaptıklarımı sıralamak istiyorum inşallah isteyen herkese yardımı dokunur.
1- Gebelikten 3 ay önce karbonatlı(İngiliz karbonatı veya sodyum bikarbonat diye geçer) su yani alkali su içmeye başladım.
2- Her gün en az 1 muz yedim, patates, kayısı, kuru erik sık tükettim. Tuzu arttırdım. Bol bol sodyum-potasyum aldım.
3- Süt ürünlerini tüketmedim 3 ay. Kalsiyumun bol olan ıspanak vs. gibi yiyeceklerden uzak durdum.
4- Eşime bol bol et yedirdim. O da muz tüketti. Ve Deneme yapmadan 1 ay önce çinko aldım, eşim kullandı. Deneme yapmadan 2 hafta önce de keçi boynuzu pekmezi yedirdim günde 1 tatlı kaşığı. Normalde sabah akşam içmesi lazımdı ama sevmiyordu sadece 1 tatlı kaşığı içirebiliyordum.
5- Deneme yapmadan önce 8 gün cinsel perhiz yaptık. Eşim 8 gün hiç şey olmadı yani.
6- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testlerine pek güvenemedim. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra hemen deneme oldu. Yani çatladıktan sonra olduğuna eminim.
7- Denemeden önce abdest aldık eşimle. Dua ettik ve derin ilişki oldu. Hatta canım çok acıdı. Eşim hemen kendini geri çekmedi. Sperm kaçağı olmasın diye bekledi biraz sonra kendini geri çekti.
8- Soldan yumurtladım, Aslında sağdan yumurtladığım zaman deneme yapacaktım ama 3 ay takip yaptım doktor kontrolünde, hep soldan yumurtluyordum. Sonunda beklemedim denemeyi yaptım.
9-Sağa yatmadım, ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim biraz bekledim. Belimin altına yastık koydum. Sonra sola yattım. Çünkü soldan yumurtlamıştım.
9-Önce ben orgazm oldum, sonra eşim boşladı(affedersiniz). Klitoral orgazm oldu benimki.
10- Eşime deneme öncesi soğuk duş aldırdım. Bitter çikolatadan çok az yedi. Ve sert kahve yaptım ondan da çok az içti.
Ve çok çok dua ettim. İnşallah hamileliği rahat geçer bir sorun yaşanmaz. Şu an 15 haftalık.
Canım benimde adetim uzamışti yumurtlama değişmedi.denem yaptığımda daha çabuk temizlendim.gec yumurtladim alakası olmayabilir bence.yine de kendin bak akıntı erken başlarsa hemen teste başlaHayırlı akşamlar canlar benim 8 gün süren adetim bu ay 6 gün sürdü Normalde adetimin 12 günü pik 13. Günü çat oluyor bu ay değişirmi yumurtlama günüm acaba çünkü adet günüm kısaldı o yüzden aklımı karıştırdı
Maşaallah berakallah canımKopyalıyorum arkadaşlar buraya da.
Masallah canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insllahCanım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
İnşallah dediğin gibi olur Ben her ihtimale karşı dün başladım test yapmaya canım inşallah istediğim gün olur yumurtlamaCanım benimde adetim uzamışti yumurtlama değişmedi.denem yaptığımda daha çabuk temizlendim.gec yumurtladim alakası olmayabilir bence.yine de kendin bak akıntı erken başlarsa hemen teste başla
Canim benim adet kisa sure 3 yada 4 gün hep 12 13gibi yum 14 cat oluyor sen yap bakaalim test nezaman olacak benim ki haftaya geliyor klomen de içtiğim icin ayni zaman denk gelecekİnşallah dediğin gibi olur Ben her ihtimale karşı dün başladım test yapmaya canım inşallah istediğim gün olur yumurtlama
Hiç evden çıkmıyorum desem yeridir canım hamile kalırsam da hemen gitmeyi düşünmüyorum bakalım rabbim nasıl nasip eder. İnşallah haftaya perşembe gecesi çat oluruz ikimizde çok faziletli bir geceCanim benim adet kisa sure 3 yada 4 gün hep 12 13gibi yum 14 cat oluyor sen yap bakaalim test nezaman olacak benim ki haftaya geliyor klomen de içtiğim icin ayni zaman denk gelecek
Doktor kontrolune gidecekmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?