Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Duydum bu teori ama hayirlisi olsun bakalim gonlunuze gore verirsin rabbim

Amin amin Allahım bu mübarek günlerde bizimde dualarımıza kapılarını açsın ınşaallah. Kesinlikle öyle 3cu kızıma doktor kız dediğinde eşimi aramıştım oda inşaatta çalışıyor 1 kızımız daha olacak dediğimde kapat ben seni 5 dkya ararım deyince Bi ağlama tuttu meğersem adamcağız 10cu katta iskele ustundeymis hemen aradı. Hakkımızda hayırlısı buymuş gene bana calismisiz desene dedi. Kız delisi kendisi

Aynen rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Bende 3.kızımı eşimle beraber öğrendiğimde biran şaşkınlık yaşamıştım çünkü kendimi çok erkek bebeğe şartlandırmıştım. Ama eşim tam tersi o sevindi hatta gel bunu kutlayalım dedi yemeğe çıkarttı, halen kesinlikle bir erkek çocuk eksikliği yaşamıyor. Kızlarda sağolsunlar gerek beni gerek babalarını kesinlikle üzmüyorlar, bir dediğimizi iki etmezler. Birbirlerine aşırı derece bağlılar. Elhamdülillah... Ama işte insanız sonuçta olmayanı istiyoruz. Rabbim inşallah hepimizin gönlünden geçeni hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah

Maşallah ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı sağlıklı erkek bebeğin olsun canım.

Benim iki kızımda da yaşım ciftmis bunda biri tek biri çift inşallah tutar bu teori

Hayırlı akşamlar canlar benim 8 gün süren adetim bu ay 6 gün sürdü Normalde adetimin 12 günü pik 13. Günü çat oluyor bu ay değişirmi yumurtlama günüm acaba çünkü adet günüm kısaldı o yüzden aklımı karıştırdı

Karamel72 canım ne yaptın belli oldu mu bebişin cinsiyeti. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Canım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Kopyalıyorum arkadaşlar buraya da.

Merhaba arkadaşlar. Doktor cinsiyet için erkek dedi. Çok şükür. Çok dua ettim, Allah dualarımı kabul etti. Yaptıklarımı sıralamak istiyorum inşallah isteyen herkese yardımı dokunur.
1- Gebelikten 3 ay önce karbonatlı(İngiliz karbonatı veya sodyum bikarbonat diye geçer) su yani alkali su içmeye başladım.
2- Her gün en az 1 muz yedim, patates, kayısı, kuru erik sık tükettim. Tuzu arttırdım. Bol bol sodyum-potasyum aldım.
3- Süt ürünlerini tüketmedim 3 ay. Kalsiyumun bol olan ıspanak vs. gibi yiyeceklerden uzak durdum.
4- Eşime bol bol et yedirdim. O da muz tüketti. Ve Deneme yapmadan 1 ay önce çinko aldım, eşim kullandı. Deneme yapmadan 2 hafta önce de keçi boynuzu pekmezi yedirdim günde 1 tatlı kaşığı. Normalde sabah akşam içmesi lazımdı ama sevmiyordu sadece 1 tatlı kaşığı içirebiliyordum.
5- Deneme yapmadan önce 8 gün cinsel perhiz yaptık. Eşim 8 gün hiç şey olmadı yani.
6- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testlerine pek güvenemedim. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra hemen deneme oldu. Yani çatladıktan sonra olduğuna eminim.
7- Denemeden önce abdest aldık eşimle. Dua ettik ve derin ilişki oldu. Hatta canım çok acıdı. Eşim hemen kendini geri çekmedi. Sperm kaçağı olmasın diye bekledi biraz sonra kendini geri çekti.
8- Soldan yumurtladım, Aslında sağdan yumurtladığım zaman deneme yapacaktım ama 3 ay takip yaptım doktor kontrolünde, hep soldan yumurtluyordum. Sonunda beklemedim denemeyi yaptım.
9-Sağa yatmadım, ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim biraz bekledim. Belimin altına yastık koydum. Sonra sola yattım. Çünkü soldan yumurtlamıştım.
9-Önce ben orgazm oldum, sonra eşim boşladı(affedersiniz). Klitoral orgazm oldu benimki.
10- Eşime deneme öncesi soğuk duş aldırdım. Bitter çikolatadan çok az yedi. Ve sert kahve yaptım ondan da çok az içti.
11- Vajinal duş yapmadım ama alkali su ile üstten bir su döktüm.
12- Yataktan yarım saat felan kalkmadım. Uzandım.
Ve çok çok dua ettim. İnşallah hamileliği rahat geçer bir sorun yaşanmaz. Şu an 15 haftalık.

Rabbim bizede müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Çok teşekkürler Allah tamamına erdirsin inşallah3 ay karbonatlı su içmek kolay olmamıştırtadı epey tuhaf yapıyor ben saka su ile devam ancak...

Canım benimde adetim uzamışti yumurtlama değişmedi.denem yaptığımda daha çabuk temizlendim.gec yumurtladim alakası olmayabilir bence.yine de kendin bak akıntı erken başlarsa hemen teste başla

Maşaallah berakallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin darısı bizlere olsun inşaallah gün gelip hepimiz tek tek yazalım inşaallah oğlum oluyor diye canım testin tamamen silinmiş miydi doktor çatladı dedikten sonra testte nasıl gösteriyordu yapmış mıydın?
Bir de belirtilerin kızından farklı mıydı?

Canım doktor erkek dedi bugün. İnşallah değişmez. Yaptıklarımı Erkek bebek isteyenler konusunda tek tek yazdım. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
Masallah canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insllah değişmez bence cinsiyet rabbim bu mubarek gun hürmetine bu topikte ki bacilarima ve banada bu sevinci yaşatmayı nasip etsin

Canım benimde adetim uzamışti yumurtlama değişmedi.denem yaptığımda daha çabuk temizlendim.gec yumurtladim alakası olmayabilir bence.yine de kendin bak akıntı erken başlarsa hemen teste başla
İnşallah dediğin gibi olur Ben her ihtimale karşı dün başladım test yapmaya canım inşallah istediğim gün olur yumurtlama

İnşallah dediğin gibi olur Ben her ihtimale karşı dün başladım test yapmaya canım inşallah istediğim gün olur yumurtlama
Canim benim adet kisa sure 3 yada 4 gün hep 12 13gibi yum 14 cat oluyor sen yap bakaalim test nezaman olacak benim ki haftaya geliyor klomen de içtiğim icin ayni zaman denk gelecek
Doktor kontrolune gidecekmisin canim

Canim benim adet kisa sure 3 yada 4 gün hep 12 13gibi yum 14 cat oluyor sen yap bakaalim test nezaman olacak benim ki haftaya geliyor klomen de içtiğim icin ayni zaman denk gelecek
Doktor kontrolune gidecekmisin canim
Hiç evden çıkmıyorum desem yeridir canım hamile kalırsam da hemen gitmeyi düşünmüyorum bakalım rabbim nasıl nasip eder. İnşallah haftaya perşembe gecesi çat oluruz ikimizde çok faziletli bir gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…