Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hiç evden çıkmıyorum desem yeridir canım hamile kalırsam da hemen gitmeyi düşünmüyorum bakalım rabbim nasıl nasip eder. İnşallah haftaya perşembe gecesi çat oluruz ikimizde çok faziletli bir gece
Canim bende cuma basladim sali bitecek ilaç cuma gunu kontrol var sagda 3 yum vardi sol da 1 tane bakalim kac yum olgunalasacak
Rabbim guzel gun hürmetine dualarimizi geri cevirmesin kabul buyursun

İnşallah vardır canım resimde çok belli olmadı ama ben baya görüyorum.serap falan değilse tabi
Canım uzun zamandır bakamadım epey sayfa birikmiş müsait olunca bakacağım inş ama bu güzel haberi görünce hemen yazmak istedim hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağınıza alın inş çok sevindim

Canim bende cuma basladim sali bitecek ilaç cuma gunu kontrol var sagda 3 yum vardi sol da 1 tane bakalim kac yum olgunalasacak
Rabbim guzel gun hürmetine dualarimizi geri cevirmesin kabul buyursun
Maşallah canım İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bu ay. Sende kaç kız var benim 2 kızım var rabbim başımdan eksik etmesin

Maşallah canım İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bu ay. Sende kaç kız var benim 2 kızım var rabbim başımdan eksik etmesin
Amin cnm benimde 2 kizim var büyük 11 küçük 5 yaşında teyzesi büyük kizim cok istiyor bir kardesim olsun diye kucuk pek anlamıyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm hepimize

Canim nerelerdesin epeydir girmiyorsun galiba hamilelik nasil gidiyor

Sağol canım. Rabbim hepinize, burada isteyen herkese nasip etsin. Canım evet testim silikti. Yani tamamen silik değildi ama belirgin şekilde koyuluğu azalmıştı. Hani pike 2 gün kalaki siliklik gibi düşün. Tahminimce gece yarısı çatlama oldu, sabahında ilişki. Kızımda kasık ağrısı ve bel ağrısını belirgin yaşamamıştım, özellikle bel ağrısı bu bebekte ilk haftalar. Onun dışında pek bir fark yoktu. Yeme içme mide bulantısı ilk hamileliğimdeki gibiydi.

Masallah canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insllah değişmez bence cinsiyet rabbim bu mubarek gun hürmetine bu topikte ki bacilarima ve banada bu sevinci yaşatmayı nasip etsin
Amin amin inşallah. Hepinizi anladığım için sizler için de çok istiyorum. Allah burada isteyen herkese sağlıklı erkek evlatları nasip etsin

Amin cnm benimde 2 kizim var büyük 11 küçük 5 yaşında teyzesi büyük kizim cok istiyor bir kardesim olsun diye kucuk pek anlamıyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm hepimize
Oyy maşallah Allah bağışlasın rabbim istediğin gibi Hayırlısıyla sağlıklı 2 oğlan nasip etsin sana inşallah canım

Amiin Cook teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Kızlar günaydın kizlarinizda hangi günlerde ilişki olmuştu
Adet dongunuz kaç günde birdi..kaçıncı günden/günlerde ilişki oldu
Günaydın canım. Benim 3 kızım var bu soruna suanki hamileliğim belli olduktan sonra cevap vermek en doğrusu olurdu gerçi hersey Allahtan ama kızlarima adet biter bitmez 2_3 günde 1 ilişki diğer adete kadar oldu. Bunda tek iliskiyle yumurtlama günü kaldım daha çok yeni 7 haftalık belli olunca kesinlikle yazarım. Nasip kısmet tabi
bunlar belkide sadece sebep

Canimm hayırli mübarek olsun insaallah sag sol önemli değil bence okuduğum kadariyla sağlıkla al kucagina bizlere de dua et senin duan makbul çünkü cok sevindim ben

Kızlar gunaydin gecen gun konuşuldu konu ama birgebeningunlugu sayfasinda gördüm diz dirsek pozisyonuyla hamile kalmak daha kolay diye ama dinen uygun degil demisti bi arkadaş simdi ben hamile kalamadim diye araştırıyorum bilginiz var mi

Canimm hayırli mübarek olsun insaallah sag sol önemli değil bence okuduğum kadariyla sağlıkla al kucagina bizlere de dua et senin duan makbul çünkü cok sevindim ben
Sağolasın kardeşim benim Allah razı olsun.Allahim buradaki bütün kardeşlerime önce hayırlı sağlıklı gebelik sonra da oğlumuz oldu sevinci yaşatsın inşallah

Kuzum bende ilk denemede hamile kalamadim.zaten yüzdelik dilim olarakta ilk ay hamile kalabilen sayısı baya düşük. İnşallah adet bitince bu ay hamile kalırsın birde ben ovulasyon silinince denemiştim tutmamisti.bunda ultra pikken denedim sabah olmadan çatladı yum. Sende böyle mi denesen yine de sen bilirsin

Kızlar günaydın kizlarinizda hangi günlerde ilişki olmuştu
Adet dongunuz kaç günde birdi..kaçıncı günden/günlerde ilişki oldu
Canım ilk kızımda yeni evliydik nerdeyse hergun oluyordu.
İkinci kızımda ovulasyon testini yeni yeni duymuştum pik falan bilmeden çift çizgiyi görünce hemen çatlar sandım tahmini yumurtlamadan iki gün önce tek ilişki ile hamile kaldım çok şükür nur gibi iki kızım var.

Aynen canim o geliyo aklima aslinda ilk silinmede yaptim ama benim cabuk pik olup catliyo 10 12 saat anca suruyo olmazsa bu ay pikken ama 3. Test pikte deneyeyim diyorum su da var ramazanda mecbur iftar sonrasına kalacak ins güzel denk gelir bide yum gunu esim gecede olabilir bakalim Rabbim rast getirsin islerimizi su stres yapmaktan vazgeçmeliyim o cok etkiliyo bence

Sağlıkla gönül muradın olsun ins canımteşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…