- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.801
Canim bende cuma basladim sali bitecek ilaç cuma gunu kontrol var sagda 3 yum vardi sol da 1 tane bakalim kac yum olgunalasacakHiç evden çıkmıyorum desem yeridir canım hamile kalırsam da hemen gitmeyi düşünmüyorum bakalım rabbim nasıl nasip eder. İnşallah haftaya perşembe gecesi çat oluruz ikimizde çok faziletli bir gece
Canım uzun zamandır bakamadım epey sayfa birikmiş müsait olunca bakacağım inş ama bu güzel haberi görünce hemen yazmak istedim hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağınıza alın inş çok sevindimİnşallah vardır canım resimde çok belli olmadı ama ben baya görüyorum.serap falan değilse tabi
Maşallah canım İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bu ay. Sende kaç kız var benim 2 kızım var rabbim başımdan eksik etmesinCanim bende cuma basladim sali bitecek ilaç cuma gunu kontrol var sagda 3 yum vardi sol da 1 tane bakalim kac yum olgunalasacak
Rabbim guzel gun hürmetine dualarimizi geri cevirmesin kabul buyursun
Amin cnm benimde 2 kizim varMaşallah canım İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın bu ay. Sende kaç kız var benim 2 kızım var rabbim başımdan eksik etmesin
Canim nerelerdesin epeydir girmiyorsun galiba hamilelik nasil gidiyorCanım uzun zamandır bakamadım epey sayfa birikmiş müsait olunca bakacağım inş ama bu güzel haberi görünce hemen yazmak istedim hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağınıza alın inş çok sevindim
Sağol canım. Rabbim hepinize, burada isteyen herkese nasip etsin. Canım evet testim silikti. Yani tamamen silik değildi ama belirgin şekilde koyuluğu azalmıştı. Hani pike 2 gün kalaki siliklik gibi düşün. Tahminimce gece yarısı çatlama oldu, sabahında ilişki. Kızımda kasık ağrısı ve bel ağrısını belirgin yaşamamıştım, özellikle bel ağrısı bu bebekte ilk haftalar. Onun dışında pek bir fark yoktu. Yeme içme mide bulantısı ilk hamileliğimdeki gibiydi.Maşaallah berakallah canımrabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin darısı bizlere olsun inşaallah gün gelip hepimiz tek tek yazalım inşaallah oğlum oluyor diye canım testin tamamen silinmiş miydi doktor çatladı dedikten sonra testte nasıl gösteriyordu yapmış mıydın?
Bir de belirtilerin kızından farklı mıydı?
Amin amin inşallah. Hepinizi anladığım için sizler için de çok istiyorum. Allah burada isteyen herkese sağlıklı erkek evlatları nasip etsinMasallah canm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insllahdeğişmez bence cinsiyet rabbim bu mubarek gun hürmetine bu topikte ki bacilarima ve banada bu sevinci yaşatmayı nasip etsin
Oyy maşallah Allah bağışlasın rabbim istediğin gibi Hayırlısıyla sağlıklı 2 oğlan nasip etsin sana inşallah canımAmin cnm benimde 2 kizim varbüyük 11 küçük 5 yaşında teyzesi büyük kizim cok istiyor bir kardesim olsun diye kucuk pek anlamıyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm hepimize
Amiin Cook teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım uzun zamandır bakamadım epey sayfa birikmiş müsait olunca bakacağım inş ama bu güzel haberi görünce hemen yazmak istedim hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağınıza alın inş çok sevindim
Günaydın canım. Benim 3 kızım var bu soruna suanki hamileliğim belli olduktan sonra cevap vermek en doğrusu olurdu gerçi hersey Allahtan ama kızlarima adet biter bitmez 2_3 günde 1 ilişki diğer adete kadar oldu. Bunda tek iliskiyle yumurtlama günü kaldım daha çok yeni 7 haftalık belli olunca kesinlikle yazarım. Nasip kısmet tabiKızlar günaydınkizlarinizda hangi günlerde ilişki olmuştu
Adet dongunuz kaç günde birdi..kaçıncı günden/günlerde ilişki oldu
Canimm hayırli mübarek olsun insaallah sag sol önemli değil bence okuduğum kadariyla sağlıkla al kucagina bizlere de dua et senin duan makbul çünkü cok sevindim benAmiiin Yüreği güzel kardeşim benim ya bende bi tuhafim erkenden başladı duygusallıkdeneme zamanım pikken oldu ya ama birkaç saate çatladı bir o bir de soldan yumurtladim o kafama takılıyor. Ama dua ile olmazlarin olacağının farkındayım. Rabbime teslim oldum artık
Bende de tuttu bu iş kizimda cift simdi tek hamile kalabilirsem egerBenim iki kızımda da yaşım ciftmis bunda biri tek biri çift inşallah tutar bu teori
Sağolasın kardeşim benim Allah razı olsun.Allahim buradaki bütün kardeşlerime önce hayırlı sağlıklı gebelik sonra da oğlumuz oldu sevinci yaşatsın inşallahCanimm hayırli mübarek olsun insaallah sag sol önemli değil bence okuduğum kadariyla sağlıkla al kucagina bizlere de dua et senin duan makbul çünkü cok sevindim ben
Aminnn canim benim insaallah hepimizeSağolasın kardeşim benim Allah razı olsun.Allahim buradaki bütün kardeşlerime önce hayırlı sağlıklı gebelik sonra da oğlumuz oldu sevinci yaşatsın inşallah
Kuzum bende ilk denemede hamile kalamadim.zaten yüzdelik dilim olarakta ilk ay hamile kalabilen sayısı baya düşük. İnşallah adet bitince bu ay hamile kalırsınKızlar gunaydin gecen gun konuşuldu konu ama birgebeningunlugu sayfasinda gördüm diz dirsek pozisyonuyla hamile kalmak daha kolay diye ama dinen uygun degil demisti bi arkadaş simdi ben hamile kalamadim diye araştırıyorum bilginiz var mi
Canım ilk kızımda yeni evliydik nerdeyse hergun oluyordu.Kızlar günaydınkizlarinizda hangi günlerde ilişki olmuştu
Adet dongunuz kaç günde birdi..kaçıncı günden/günlerde ilişki oldu
Aynen canim o geliyo aklima aslinda ilk silinmede yaptim ama benim cabuk pik olup catliyo 10 12 saat anca suruyo olmazsa bu ay pikken ama 3. Test pikte deneyeyim diyorum su da var ramazanda mecbur iftar sonrasına kalacak ins güzel denk gelir bide yum gunu esim gecede olabilir bakalim Rabbim rast getirsin islerimizi su stres yapmaktan vazgeçmeliyim o cok etkiliyo benceKuzum bende ilk denemede hamile kalamadim.zaten yüzdelik dilim olarakta ilk ay hamile kalabilen sayısı baya düşük. İnşallah adet bitince bu ay hamile kalırsınbirde ben ovulasyon silinince denemiştim tutmamisti.bunda ultra pikken denedim sabah olmadan çatladı yum. Sende böyle mi denesen yine de sen bilirsin
Sağlıkla gönül muradın olsun ins canımGünaydın canım. Benim 3 kızım var bu soruna suanki hamileliğim belli olduktan sonra cevap vermek en doğrusu olurdu gerçi hersey Allahtan ama kızlarima adet biter bitmez 2_3 günde 1 ilişki diğer adete kadar oldu. Bunda tek iliskiyle yumurtlama günü kaldım daha çok yeni 7 haftalık belli olunca kesinlikle yazarım. Nasip kısmet tabi
bunlar belkide sadece sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?