- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.821
Allah bağışlasın canımCanım ilk kızımda yeni evliydik nerdeyse hergun oluyordu.
İkinci kızımda ovulasyon testini yeni yeni duymuştum pik falan bilmeden çift çizgiyi görünce hemen çatlar sandımtahmini yumurtlamadan iki gün önce tek ilişki ile hamile kaldım çok şükür nur gibi iki kızım var.
Canım sen şuan adet değilmisin ? Tahmini yumurtlama günün ne zamana denk gelecek belki ramazan bitmiş olurAynen canim o geliyo aklima aslinda ilk silinmede yaptim ama benim cabuk pik olup catliyo 10 12 saat anca suruyo olmazsa bu ay pikken ama 3. Test pikte deneyeyim diyorum su da var ramazanda mecbur iftar sonrasına kalacak ins güzel denk gelir bide yum gunu esim gecede olabilir bakalim Rabbim rast getirsin islerimizi su stres yapmaktan vazgeçmeliyim o cok etkiliyo bence
İslam öğretilerinden anlaşıldığı kadarıyla çocuk sahibi olmak için en ideal ve uygun cinsel ilişki vakitleri (müstahapları) şu şekilde sıralanmaktadır:Kızlar gunaydin gecen gun konuşuldu konu ama birgebeningunlugu sayfasinda gördüm diz dirsek pozisyonuyla hamile kalmak daha kolay diye ama dinen uygun degil demisti bi arkadaş simdi ben hamile kalamadim diye araştırıyorum bilginiz var mi
Aynen ya stres çok etkiliyor.insallah zamanlaman güzel denk gelir gönlüne göre olur herşeyAynen canim o geliyo aklima aslinda ilk silinmede yaptim ama benim cabuk pik olup catliyo 10 12 saat anca suruyo olmazsa bu ay pikken ama 3. Test pikte deneyeyim diyorum su da var ramazanda mecbur iftar sonrasına kalacak ins güzel denk gelir bide yum gunu esim gecede olabilir bakalim Rabbim rast getirsin islerimizi su stres yapmaktan vazgeçmeliyim o cok etkiliyo bence
Aynen canım ve 2 numarali madde biraz zor olacak işimiz hayırlısı12. Mide dolu olduğu sırada cinsel ilişkiye girmek.
Ramazan dolayasıyla bizim mideler dolu olacak tabi
Evet canim 2. Günum ayin 27 si muhtemel yum günüm ramazan bitmiyo canim bakalimCanım sen şuan adet değilmisin ? Tahmini yumurtlama günün ne zamana denk gelecek belki ramazan bitmiş olur
Anladım canım Allah hayırlısıyla bu ay nasip eder sana inşallahEvet canim 2. Günum ayin 27 si muhtemel yum günüm ramazan bitmiyo canim bakalim
Bende YouTube da adamın videosunu izledim canim kadin 4 yil erkek 3 yil yazıyordu ablaminn4 çocuğu var hesapladım tuttu kizima da tuttu hesaba göre 2022 de hamile kalmam gerekiyor erkek bebek içinCanim ben onu erkek 4 kadin 3 yil diye biliyorum youtube de bi adamin videosu var hatta orda görmüştüm
Kan yenileme olayi tam tutmuyi sanırım genel olarak canim bilmiyorum ki ya öyle de olabilir belki ben yanlis hariladim hersey nasip ve bol dua Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmisBende YouTube da adamın videosunu izledim canim kadin 4 yil erkek 3 yil yazıyordu ablaminn4 çocuğu var hesapladım tuttu kizima da tuttu hesaba göre 2022 de hamile kalmam gerekiyor erkek bebek için
Bende bu ay deneme yapmadım ama gene testle baktım nerdeyse 15-18 saate yakın pik sürdü öyle silinme oldu...Ramazanda nasıl olcak bu iş önümüz ay deneyeyim diyorum ama iftar sahur arası anca 8 saat ınsallah catlama o araya denk gelirAynen canim o geliyo aklima aslinda ilk silinmede yaptim ama benim cabuk pik olup catliyo 10 12 saat anca suruyo olmazsa bu ay pikken ama 3. Test pikte deneyeyim diyorum su da var ramazanda mecbur iftar sonrasına kalacak ins güzel denk gelir bide yum gunu esim gecede olabilir bakalim Rabbim rast getirsin islerimizi su stres yapmaktan vazgeçmeliyim o cok etkiliyo bence
Aynen canım çok zor olacak bence ama mubarek ayda Allah kolaylastirsin denk getirsin insaaahBende bu ay deneme yapmadım ama gene testle baktım nerdeyse 15-18 saate yakın pik sürdü öyle silinme oldu...Ramazanda nasıl olcak bu iş önümüz ay deneyeyim diyorum ama iftar sahur arası anca 8 saat ınsallah catlama o araya denk gelir
Ya evet canım girmiyorum bulantı kusma tansiyon düşüklüğü dışında bir sorunum yok çocuklar ev işi ramazan telaşı derken daha okuyamadım sayfadakileri ancak etiket yapmışlarsa öncelik olarak ona bakıyorum. 9+3 olduk bakalım allah nasip ederse. Tefriciye listesi bi sonraki arkadaşa geçti mi benmi kaçırdım acaba hemen okuyup bitirelim artık değil miCanim nerelerdesin epeydir girmiyorsun galiba hamilelik nasil gidiyo
Maşallah civciv büyümüş canimYa evet canım girmiyorum bulantı kusma tansiyon düşüklüğü dışında bir sorunum yok çocuklar ev işi ramazan telaşı derken daha okuyamadım sayfadakileri ancak etiket yapmışlarsa öncelik olarak ona bakıyorum. 9+3 olduk bakalım allah nasip ederse. Tefriciye listesi bi sonraki arkadaşa geçti mi benmi kaçırdım acaba hemen okuyup bitirelim artık değil mi
Amin canim benim insallahKan yenileme olayi tam tutmuyi sanırım genel olarak canim bilmiyorum ki ya öyle de olabilir belki ben yanlis hariladim hersey nasip ve bol dua Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis
Merhaba kacinci gun ogrendiniz degeriniz kactiTutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim
Denemeden 15 gun sonra ogrendim degerim 800 kusurdu kanda ama evde daha erken ogrendim canim testleMerhaba kacinci gun ogrendiniz degeriniz kacti
Hoşgeldin arkadaşımSelamlar herkese. Rabbım gonlumuzdekini hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşaallah. Bende uzun süredir takip ediyorum bugün 6+4le ilk ultrasona girdim 3 kızım var.
Canım hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKopyalıyorum arkadaşlar buraya da.
Merhaba arkadaşlar. Doktor cinsiyet için erkek dedi. Çok şükür. Çok dua ettim, Allah dualarımı kabul etti. Yaptıklarımı sıralamak istiyorum inşallah isteyen herkese yardımı dokunur.
1- Gebelikten 3 ay önce karbonatlı(İngiliz karbonatı veya sodyum bikarbonat diye geçer) su yani alkali su içmeye başladım.
2- Her gün en az 1 muz yedim, patates, kayısı, kuru erik sık tükettim. Tuzu arttırdım. Bol bol sodyum-potasyum aldım.
3- Süt ürünlerini tüketmedim 3 ay. Kalsiyumun bol olan ıspanak vs. gibi yiyeceklerden uzak durdum.
4- Eşime bol bol et yedirdim. O da muz tüketti. Ve Deneme yapmadan 1 ay önce çinko aldım, eşim kullandı. Deneme yapmadan 2 hafta önce de keçi boynuzu pekmezi yedirdim günde 1 tatlı kaşığı. Normalde sabah akşam içmesi lazımdı ama sevmiyordu sadece 1 tatlı kaşığı içirebiliyordum.
5- Deneme yapmadan önce 8 gün cinsel perhiz yaptık. Eşim 8 gün hiç şey olmadı yani.
6- Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testlerine pek güvenemedim. Doktor yumurtan çatlamış dedikten sonra hemen deneme oldu. Yani çatladıktan sonra olduğuna eminim.
7- Denemeden önce abdest aldık eşimle. Dua ettik ve derin ilişki oldu. Hatta canım çok acıdı. Eşim hemen kendini geri çekmedi. Sperm kaçağı olmasın diye bekledi biraz sonra kendini geri çekti.
8- Soldan yumurtladım, Aslında sağdan yumurtladığım zaman deneme yapacaktım ama 3 ay takip yaptım doktor kontrolünde, hep soldan yumurtluyordum. Sonunda beklemedim denemeyi yaptım.
9-Sağa yatmadım, ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim biraz bekledim. Belimin altına yastık koydum. Sonra sola yattım. Çünkü soldan yumurtlamıştım.
9-Önce ben orgazm oldum, sonra eşim boşladı(affedersiniz). Klitoral orgazm oldu benimki.
10- Eşime deneme öncesi soğuk duş aldırdım. Bitter çikolatadan çok az yedi. Ve sert kahve yaptım ondan da çok az içti.
11- Vajinal duş yapmadım ama alkali su ile üstten bir su döktüm.
12- Yataktan yarım saat felan kalkmadım. Uzandım.
Ve çok çok dua ettim. İnşallah hamileliği rahat geçer bir sorun yaşanmaz. Şu an 15 haftalık.
canım siz bu denemeyi adet olduğun günü 1 sayarsan kaçıncı günü yaptın ve kaç günde bir adet oluyorsun ? hayırlı olsun ilgiyle okuyorumSelam kızlar denemeyi yaptık.esim çok heyecan yaptı ya garibimbı de yarın sabah falan deneme olur inşallah gerisi tevekkül artık nasipte ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?