- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.841
Canım 18. Gün deneme yaptım tek deneme oldu.normalde 14. Gün yumurtlama olurdu ne hikmetse geç yumurtladim.adetim 28 günde birdi normalde. Çok teşekkür ederimcanım siz bu denemeyi adet olduğun günü 1 sayarsan kaçıncı günü yaptın ve kaç günde bir adet oluyorsun ? hayırlı olsun ilgiyle okuyorum
At canim bakariz burdanİlk defa ovulasyon test yapıyorum yorumlarmisiniz lutden
Ya hic resim atmadı burayaAt canim bakariz burdan
Evet canım tam ustası olmuştum o testin ama hamile kaldığım ay kullanmadımİlk defa ovulasyon test yapıyorum yorumlarmisiniz lutden
Uygulamadan foto yuklenmiyo gegogle den dosya ekle bölümünden canim at bakalimNerden yapilyo
Bide adet dongun falan onlarida yaz bize fikir veririz arkadaşlarlaYa hic resim atmadı buraya
ya resim atmayı bi becerebilsemBide adet dongun falan onlarida yaz bize fikir veririz arkadaşlarla
Canım testlerini yaparken sıvı alımına kesinlikle dikkat et şuan için bişey yok devam et yapmaya ağrın akıntın vs bişeyler var mı?
Selam canımSelamlar hanımlar nasıl gidiyor?
Benim vücut komple sivilce içinde kızlarimda olmamıştı. Sırt göğüs ve boğaz kısmı. Galiba 4cu prenses yoldabide başka Bi topikte ramzi teorisi yeni duydum dotolari attım ama daha cvp veren olmadı varmi burda anlayan atayım
Bana bu testlerden 18 nisan gece pik olmuş sabah açılmış gibi geldi pik süren kısa olabilir...Yinede bu gece deneme yapman iyi olabilir çatlamış gibi gözüküyor çünkü yanlışsam düzeltsin arkadaşlar
Mantar enfeksıyon vs olmaması gerek...Bende aynı durumdan muzdarip olduğum için gynomax fitil kullanmak zorunda kalıyorum bazı regl dönemleri sonrası...Doktoruna danışmalısın canımSelamun aleyküm hanımlar sizi başından beri okuyorum takipteyim şimdi, ben 2.kizima hamileyken öğrendim ovulasyonla denemeleri vs ins 3.bebeğim erkek olur ,size Bi sorum olacak acaba mantar gerçekten erkek bebek icin engel mi çok kafama takılıyor
Selam canım
Ben de de var sivilce bir iki tane.kizlarimda da olmuştuUSG at bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?