Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
canım siz bu denemeyi adet olduğun günü 1 sayarsan kaçıncı günü yaptın ve kaç günde bir adet oluyorsun ? hayırlı olsun ilgiyle okuyorum
Canım 18. Gün deneme yaptım tek deneme oldu.normalde 14. Gün yumurtlama olurdu ne hikmetse geç yumurtladim.adetim 28 günde birdi normalde. Çok teşekkür ederim

Selamlar hanımlar nasıl gidiyor?
Benim vücut komple sivilce içinde kızlarimda olmamıştı. Sırt göğüs ve boğaz kısmı. Galiba 4cu prenses yolda bide başka Bi topikte ramzi teorisi yeni duydum dotolari attım ama daha cvp veren olmadı varmi burda anlayan atayım

4.olanda ağrım vardı kasiklar da akşam suyu fazlamı içtim acaba bende anlamadim

Selam canım
Ben de de var sivilce bir iki tane.kizlarimda da olmuştu USG at bakalım canım

Selamun aleyküm hanımlar sizi başından beri okuyorum takipteyim şimdi, ben 2.kizima hamileyken öğrendim ovulasyonla denemeleri vs ins 3.bebeğim erkek olur ,size Bi sorum olacak acaba mantar gerçekten erkek bebek icin engel mi çok kafama takılıyor

Mantar enfeksıyon vs olmaması gerek...Bende aynı durumdan muzdarip olduğum için gynomax fitil kullanmak zorunda kalıyorum bazı regl dönemleri sonrası...Doktoruna danışmalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…