- 16 Şubat 2021
- 23
- 31
- 18
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.861
Canım şimdi ben bisey desem olmaz 3 kızım varSelamun aleyküm hanımlar sizi başından beri okuyorum takipteyim şimdi, ben 2.kizima hamileyken öğrendim ovulasyonla denemeleri vs ins 3.bebeğim erkek olur ,size Bi sorum olacak acaba mantar gerçekten erkek bebek icin engel mi çok kafama takılıyor
Enfeksiyonlu olduğunuzu nasil anlıyorsunuz idrar testinden falanmiCanım şimdi ben bisey desem olmaz 3 kızım vareğer engelse eyvah eyvah çünkü denemede enfeksiyonluydum
Tamm canım o zaman Bi doktora muayene olayım inşaallahMantar enfeksıyon vs olmaması gerek...Bende aynı durumdan muzdarip olduğum için gynomax fitil kullanmak zorunda kalıyorum bazı regl dönemleri sonrası...Doktoruna danışmalısın canım
Insaallah çok hayirli oglusunuz olur Rabbim bu mübarek gecede hayirli muradınizi versinCanım şimdi ben bisey desem olmaz 3 kızım vareğer engelse eyvah eyvah çünkü denemede enfeksiyonluydum
Sağol canım hepimize hayırlısıyla eli kolu sağlam ogluslar nasip etsin inşeallah. Diğer topiklerde okumuştum ama şu enfeksiyonlarda kullanılan fitilin ardından hamile kalanların neredeyse hepsinin oğlu olmuş. Bende kullandım ama denemeden 1 hafta sonraInsaallah çok hayirli oglusunuz olur Rabbim bu mübarek gecede hayirli muradınizi versin
Akıntı, yanma, kaşıntı. Benim mesela doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz her ay adetten 1 hafta önce mutlak oldu. Bazen çok su içerek gecti bazen fitilEnfeksiyonlu olduğunuzu nasil anlıyorsunuz idrar testinden falanmi
Aminnn canim Duacinizim hayirli haberlerinizi bekliyorumSağol canım hepimize hayırlısıyla eli kolu sağlam ogluslar nasip etsin inşeallah. Diğer topiklerde okumuştum ama şu enfeksiyonlarda kullanılan fitilin ardından hamile kalanların neredeyse hepsinin oğlu olmuş. Bende kullandım ama denemeden 1 hafta sonra
Hayır canım bakmadı kimse daha. Kizlarimin ultrason resimlerini bulamiyorumY Yareyare21 Canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla oğlun olur.tam bilemedim ramziye göre ama okuduğum sağ üst erkek falan diyorlardı.ikra Meyra baktı mi? Birde kızlarına göre farklı mı bu ultrason. Benim iki kızda fasulye gibiydi..ama bazı.arkadaslar fasulye gibi olan çoğunluk erkek bebek diyorlar.Rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah
Amiin canım inşallah hayırlısıyla gönlündeki ömrüne yazılırHayır canım bakmadı kimse daha. Kizlarimin ultrason resimlerini bulamiyorumevlendim evleneli ev taşıyorum en küçüğüm 5 yaşında. Amin hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşeallah
Ayy ne güzel yazmışsın canım. Rabbım seninde herkesin gönlüne göre versinAmiin canım inşallah hayırlısıyla gönlündeki ömrüne yazılır
Canım ne yaptın test yaptın mı bidaha?Amiin canım inşallah hayırlısıyla gönlündeki ömrüne yazılır
Yok canım bı daha test yapmadım.gerek duymadım zaten adet günüm de geçti. Hamilelik belirtileri var.bel ağrısı,göğüslerim dolgun hassas,iştah kaybim var sahurda bişey yiyemiyorum vs. Haftaya doktora gideceğim inşallah görürüz hayirlisiylaCanım ne yaptın test yaptın mı bidaha?
Oyy maşallah canım sağlıklı olsun da canımYok canım bı daha test yapmadım.gerek duymadım zaten adet günüm de geçti. Hamilelik belirtileri var.bel ağrısı,göğüslerim dolgun hassas,iştah kaybim var sahurda bişey yiyemiyorum vs. Haftaya doktora gideceğim inşallah görürüz hayirlisiyla
Sen ne yaptın gelmedi mi adet hala
Allah razı olsun canım.ay inanki ben bile burdan sıkıntısını çekiyorum sanki.tekrar mi gitsen doktora tüh yaOyy maşallah canım sağlıklı olsun da canım
Yok canım olmadım daha aşırı derecede sağ kasık ağrısı var 4 gündür devam ediyor ama yok
Evet canim suyu cok icerim ama ovülasyon testinde az iciyordum simdi oruç diye ayni devam ediyorum testlere
Hayirla gelsin oğluşumuzYok canım bı daha test yapmadım.gerek duymadım zaten adet günüm de geçti. Hamilelik belirtileri var.bel ağrısı,göğüslerim dolgun hassas,iştah kaybim var sahurda bişey yiyemiyorum vs. Haftaya doktora gideceğim inşallah görürüz hayirlisiyla
Sen ne yaptın gelmedi mi adet hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?