- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.881
Erkek dediyse değişeceğini sanmiyorum cnm rabbim gonlune gore versinMerhaba hanımlar. 17+6 hamileyim. Dün doktor kontrolümde doktora cinsiyeti sordum. Erkeğe benziyor ama gördüğüm kordonda olabilir dedi. Kafam karıştı herkese erkek dedim ama sonradan değişebilir mi emin olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızdakimi de eğer benziyor dediyse kesin erkektir diyor.
Dr cumartesi günü gel tekrar eğer o güne kadar olmazsan dediAllah razı olsun canım.ay inanki ben bile burdan sıkıntısını çekiyorum sanki.tekrar mi gitsen doktora tüh ya
Yok canım daha görmedim ayrıntılı ultrasonda inşallah göreceğim :)Erkek dediyse değişeceğini sanmiyorum cnm rabbim gonlune gore versinultrason resminde görmüşmuydun pipiyi falan
Hadi hayırlısı olsun bakalim sağlıklı bir oglusunuz gelsinYok canım daha görmedim ayrıntılı ultrasonda inşallah göreceğim :)
Canim Rabbim sağlıklı cok hayirli erkek evlat nasip etsin , bir yöntem uygulayın mi canimYok canım daha görmedim ayrıntılı ultrasonda inşallah göreceğim :)
Ya bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun senindeEvet canim suyu cok icerim ama ovülasyon testinde az iciyordum simdi oruç diye ayni devam ediyorum testlere
Oy benim güzel kardesim ya bende sizlerden hayırlı haberleri bekliyorum.Hayirla gelsin oğluşumuzcanm ya kendim hamileymissim gibi seviniyorum
Olabılir cnm zaten Dr cevresel faktörlerden olur dedı bu arada çok tesekkurler cnmYa bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun seninde
İnşallah cnm bu sefer güzel haberler veririmOy benim güzel kardesim ya bende sizlerden hayırlı haberleri bekliyorum.
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikOy benim güzel kardesim ya bende sizlerden hayırlı haberleri bekliyorum.
Iyiyim cnm sen nasilsin epeydir girmiyordunSelam kızlar
Nasılsınız.?Uzun zamandır yazamadım. Aramızda hamileler var sanırım rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallahilk sayfada ki listeyi güncelleyelim. Hamişleri yazalım
Siz nelwr yaptnız inşallah gonlunuzdekidirMerhaba hanımlar. 17+6 hamileyim. Dün doktor kontrolümde doktora cinsiyeti sordum. Erkeğe benziyor ama gördüğüm kordonda olabilir dedi. Kafam karıştı herkese erkek dedim ama sonradan değişebilir mi emin olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızdakimi de eğer benziyor dediyse kesin erkektir diyor.
Amin canım Allah razı olsunAmin canım rabbim önce olmayanlara sonra bizlere gönlümüzde olanı nasip etsin inşallah
Yok kuzum ben birkaç ay düşünmüyorum takvimler vs içimden gelmiyor deneme yapmak. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyorum adetim tam düzene girsin inşaallah birkaç ay.Insllah canimbu ay bizim icin hayirli olsun dualarimiz kabul olsun sen naptin bu ay deneme olacak mi
Yaa gelsin valla hepimiz dört gözle bekliyoruz senin adetiAyy dimi yaaa nede güzel oluyor aşırı moral oluyor bana güzel haberler duydukça adetim gelse bu kadar huzurlu olamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?