Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Erkek dediyse değişeceğini sanmiyorum cnm rabbim gonlune gore versin ultrason resminde görmüşmuydun pipiyi falan

Evet canim suyu cok icerim ama ovülasyon testinde az iciyordum simdi oruç diye ayni devam ediyorum testlere
Ya bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun seninde

Ya bende gece forumda okudum fazla su içmek kimyasal oluşturuyormuş vücutta sen geldin aklıma nekadar alakası olur bilmiyorum ama canım bilgin olsun seninde
Olabılir cnm zaten Dr cevresel faktörlerden olur dedı bu arada çok tesekkurler cnm Rabbım bu mübarek günü dualarımızı kabul eylesın

Selam kızlar
Nasılsınız.?Uzun zamandır yazamadım. Aramızda hamileler var sanırım rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah ilk sayfada ki listeyi güncelleyelim. Hamişleri yazalım
Iyiyim cnm sen nasilsin epeydir girmiyordun

Siz nelwr yaptnız inşallah gonlunuzdekidir

Amin canım rabbim önce olmayanlara sonra bizlere gönlümüzde olanı nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Insllah canimbu ay bizim icin hayirli olsun dualarimiz kabul olsun sen naptin bu ay deneme olacak mi
Yok kuzum ben birkaç ay düşünmüyorum takvimler vs içimden gelmiyor deneme yapmak. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyorum adetim tam düzene girsin inşaallah birkaç ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…