Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canım Allah razı olsun

Yok kuzum ben birkaç ay düşünmüyorum takvimler vs içimden gelmiyor deneme yapmak. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyorum adetim tam düzene girsin inşaallah birkaç ay.
Hakkinda hayirlisi olsun canm kendini hazir hissettiğin de deneme yapamak daha iyi canim insani bir sure sonra stres yıpratıyor

Seymanur53 canım sesin çıkmıyor hiç iyisindir inşaallah gittin mi bir daha doktora kaç haftalık oldun?
Ahh kuzum çok kötüyüm çokk, yattığım yerde bile midem bulanıyor, kayınvalidemle annem geldi bakıyorlar kızları bizi, çok kötü oldum, kızlarda bu kadar olmamıştım yaaa 10+2 olduk çok şükür, 2 hafta daha bekleyim bayramsan önce gidicem inşallah hayırlı haberler alırım ama hiç zannetmiyorum hep kız hissediyorum hayırlı olsun, sayfayı kaç haftadır okumuyorum resmen kmler hamile kaldııı çok meraktayım, öpüyorum hepinizi

Amin canim insaallah bu aydan tezi yok bekle beni 27 nisan
Hadi hayırlısı kuzum bu ay sağlıkla tuttursun oğluşun sana inşaallah
Ya varya cidden artık psikolojimi bozdu tüm belirtileri yaşayıp olamamak çok fenaymış
Tahmin edebiliyorum canım benide bu ay ilacın yan etkileri mahvetti belim kopuyor bir haftadır hiç böyle olmuyordu pms zamanı.
Hakkinda hayirlisi olsun canm kendini hazir hissettiğin de deneme yapamak daha iyi canim insani bir sure sonra stres yıpratıyor
Öyle oldu kuzum takıntımı yenmeye çalışıyorum biraz rahatlamaya çalışıyorum Allah’ın izniyle en hayırlı vakitte nasip edecek rabbim hepimize inanıyorum onun teslimiyeti sabrı var.
Rabbim kolaylık versin canım birkaç haftaya atlatırsın inşaallah bulantılarını. Zaman çok çabuk geçiyor baksana daha dün gibi pik testlerini atıyordun maşaallah şimdi cinsiyet öğreneceğiz o zaman rahatlarsın inşaallah oğluş müjdesi alacağız Allah’ın izniyle

Dr bana cyclo progynova yazdı adetim gelirse ona başlıcam adeti düzenlemek için artık nasip canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım iyiyim Allah'a şükür
Bende bebek hazırlıklarına başladım. Allah nasip ederse düşünüyorum artık kesin. Sende var mı bir şey
Ne guzel canim artik aramizdasin yanidaha yokn kuzum şubat ayinda kimyasal gebelik geçirdim sonrasında gebetik test yaptirdim kanda pıhtılaşma cikti bu ay dr klomen verdi onu içtim cuma kontrol var yum büyümüş diyehayirlisi bakalim cnm insllah guzel sonuçlanır hepimiz icin bu ay

Dr bana cyclo progynova yazdı adetim gelirse ona başlıcam adeti düzenlemek için artık nasip canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım sabırla duaya devam olacak Allah’ın izniyle.
Teşekkür ederim canım iyiyim Allah'a şükür
Bende bebek hazırlıklarına başladım. Allah nasip ederse düşünüyorum artık kesin. Sende var mı bir şey
Hoşgeldin canım hayırlısıyla sağlıkla oğluş nasip olsun tez vakitte Bu süreçte neler yaptın diyet takviye vs..

Bende senden kalır yanım yok allahım yemek yapmak zorundayım wc git gel yap ramazan nedeniyle ne annem ne kaynanam yardımcı olmuyorlar oğlan bu aralar aşırı hırçın kıza sataşıyor sürekli ağlama krizine giriyor lar evde sıkıldılar iyice dışarı çıksak yasaklar corona korkusu. Çamaşır bile sererken çıkartıyorum ben deterjan katmak istemiyorum. Sabahları biraz bulantı vs. Ama gece akşamları çok artıyor çocuklar anne ölecek misin diyorlar korkuyorlar. Tansiyonum da düşük çıkmıyor hiç büyük 7 küçük4 te kalp atışı 100den aşağı inmiyor oda halsiz bırakıyor. Allah kolaylıklar versin inşallah 12. Haftada biraz azalır umudum var gün sayıyorum mayıs gelince geçecek diyorum kendime

Yaa kıyamam canım rabbim kolaylık versin en kısa zamanda atlatırsınız inşaallah belirtilerinizi. Önceki gebeliklerinde böyle mi geçmişti?

Yaa kıyamam canım rabbim kolaylık versin en kısa zamanda atlatırsınız inşaallah belirtilerinizi. Önceki gebeliklerinde böyle mi geçmişti?
Amin canım inşallah. Evet ilk hamileliğim de serumla beslendim ara ara hastaneye yatar çıkardım hatta 7. Ayda bile gitmiştim en son doğuma 1 saat kala istifra edip öyle doğurmuştum o derece kötü geçti tansiyon düşmesi gebelik zehirlenmesi yaşadım 4. Hamileliğim bu ve hepsinde oldu. Bulantım kızımda hiç olmadı bi tek olsa bile sabah hafif oldu geçti hemen çok rahat bir hamilelik geçirdim onda. 3. De de bulantım çok olurdu yatarak geçti başımı kaldıramadım tam geçti dedim bebeğimin kalbi durmuştu. Kısaca oğullarımda bulantı ve çok zor bir süreç geçirip kızımda resmen prenses gibi geçmişti. Kızımın doğumu da çok kolay olmuştu hepside normal doğumdu ama oğullar da ilki 12 saat suni sancı 5 gün de öncesinde nst de yüzde 80ler de ağrı çekmiştim. İkinci de 18 saat sancı verdiler öyle geçti. Kızımda doğumhaneye girmem le çıkmam 3 saat içinde olmuştu. Elim boş haplarımı atınca buralarda rahat rahat uzun uzun yazmış oldum canım. İnşallah sende istediğin zamanda hamile kalırsın. Senin nasıl geçti peki hamilelik doğum?

Bayanlar benim bugün yum günüm çift çizgi henüz göremedim ama zaten benim çok uzun sürmüyor bugün tekrar test yapacağım öğleden sonra ve akşama tekrarlayacağım pik gördüğümde silikleşme başlayınca deneme olacak inşallah bana söylemek istediğiniz birşey varmı yada deneme olmadan yapmam gereken birşey varmı canlarım dualarınızı eksik etmeyin

Selam kızlar
Nasılsınız.?Uzun zamandır yazamadım. Aramızda hamileler var sanırım rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah ilk sayfada ki listeyi güncelleyelim. Hamişleri yazalım
L Lilarengim1 konuyu açan sizdiniz sanırım öncelikle Allah sizden razı olsun buraya sayende toplandık yazdıklarını tek tek okudum inşallah tecrübe edinir sağlıklı hayırlı erkek evlatlar alırız kucağımıza Rabbim sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı sonrada ömrünüze nasip etsin inşallah

Canlarım günaydın
Normalde 8 gün süren reglim bu ay 6 gün sürdü. Biter bitmez ertesi gün teste başladım reglden sonra 8.gün test yapmadım bir tek. Bugün yumurtlama günüm, benim pik'te kısa sürüyor çat'da sizce az önce 08:45'de yaptığım test yumurtlama ya doğru gidiyor mu ?

Eklentiler

• 1618984343867..webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 94
Canım benim testim böyleyken ortalama iki üç gün sonra çatlıyor.ama bu herkese göre farklılık gösterir tabi ki.sen testlere düzenli devam et.insallah gönlüne göre olur. Deneme yapmadan önce abdest alıp hacet namazı kılıp 3 ihlas okuyabilirsin.yarim saat önce eşinle sert kahve, eşin bölgesel soğuk duş , deneme de önce sen orgszm sonra da sağa yatma.
Aklima gelenler bunlar.

Rabbim gönül muradınla müjdelesin inşallah canım sağlıkla hayırla Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Sana en büyük tavsiyem dua et bolca, testin aşamalarını sıkı takip et içine sinen zamanda olsun eğer piklerin kısa ise ultra pikken dene derim ama uzunsa ilk silinmede dene derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…