- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.941
Evet canım 13nde yaptığın test ultra pik e çok yakın belki de senin vücuduna göre ultra pik 14nde yaptığın açılmaya geçmiş tam süre hesabı yapmak için ilk pike geçtiği andan itibaren bilmek lazım eğer ki ilk pikin 13nde olan ise ve ilk açılmaya 14ü sabah yaptığında geçtiyse yakşalık olarak 10 saat yapıyorKızlar nisan ayında pik süremi anlamak için test yapmıştım bi yorumlarmısınız ikincisindeki silinme başladı mı kabul ediliyor
Aynen seninle çok uyumluyuz canımCanim benimde 10.gun bugun daha cizgi cikmadi yani az birsey gözüküyor normalde cuma benimde yum gunum.bakalim ozamana kadar cizgi olusur diye dusunuyorum.benimde yumla cat aram senin gibi kisa
Evet cnmAynen seninle çok uyumluyuz canımöğlen yaptım yine sabahki gibi t çizgisi çok hafif çıktı akşama yaparım birde sahurdada yaparım inşallah yarın akşam ultra pik olursa sahurda değerlendiririm
Sağol canımEvet canım 13nde yaptığın test ultra pik e çok yakın belki de senin vücuduna göre ultra pik 14nde yaptığın açılmaya geçmiş tam süre hesabı yapmak için ilk pike geçtiği andan itibaren bilmek lazım eğer ki ilk pikin 13nde olan ise ve ilk açılmaya 14ü sabah yaptığında geçtiyse yakşalık olarak 10 saat yapıyor
Aynı gün oluyormuşuz bide canımKızlarrrrr akşam eve geldim bi baktım ki ne göreyim yum akı kıvamında akıntı geliyor benden hemde dolu dolu baya ıslağım yani şimdi benim bu sağ kasık ağrısı yum muymuşben adeti beklerken 65.gün olmuşken 2 ay adet olmamışken sizce yum olur mu yaa benim bütün devreler yandı iftar yaptım suyumu içtim bi test yapıyım bakıyım birde pik görürsem bak sen işe
Cnm olabilir sen testi yap bakalim.ne cikacak sonuc insllah yum cikarda degerlendirsin bu ayiKızlarrrrr akşam eve geldim bi baktım ki ne göreyim yum akı kıvamında akıntı geliyor benden hemde dolu dolu baya ıslağım yani şimdi benim bu sağ kasık ağrısı yum muymuşben adeti beklerken 65.gün olmuşken 2 ay adet olmamışken sizce yum olur mu yaa benim bütün devreler yandı iftar yaptım suyumu içtim bi test yapıyım bakıyım birde pik görürsem bak sen işe
Canim cizgin koyulasmaya başlamış ozaman bu gece olur denemen sen test 3 saatte tekrarlada kacmasin yumurcakAz önce yanlış sıralamışım şimdi düzelttim canlar
Ne desem bilemedim şimdi cnm sen kendini iyi bilirsin benimde kisa iste ben kimyasalda ilk silinmede sonra denemiştim
Ultra pik olmamış saat 11gibi tekrar yap canımKızlar durumlar nasıl sizce? Ultra pik olmuşmu bu gecemi denesek yarın gecemi yardımcı olun canlarım
Canim ultra pik olmak üzere 3 saatte bir muhakkak yap testi ama sivi alimina dikkat et kaçmasın yumurtlama insaallah içine sinen bir deneme yaparsin. Benim pikler kisa suruyo 10 12 saatte pik olup catliyo ilk silinmede denedim gecen ay tutmadi bu ay iftara denk gelemezsem şayet biraz daha koyuyken deneme yapicam sen bizede at yorumlariz kizlarla insaalah islerin rast gitsinKızlar durumlar nasıl sizce? Ultra pik olmuşmu bu gecemi denesek yarın gecemi yardımcı olun canlarım
Canımmmmm Rabbim gönlündekini kucağına versin inşallah. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Erkek bebek müjdesini bekliyoruz sendenSağol canım benim inşallah tez vakitte sen ve buradaki bütün arkadaşlarımla gönül muradimizi yaşarız .
Diyet yaptım süt urunleri tuketmedim.et ağırlıklı beslendik.esim keçiboynuzu özü içti sabahları aç karna ,e vitamini ve çinko kullandı.saka su içtik aylardır. Doktora gittim yumurtam soldan büyüdü.testle takip yaptim daha önce pikten sonra ilk silinmede denemistim tutmamisti.bu sefer öğlen 1 gibi pik yaptı geceye kadar ultra pike çıktı.deneme yaptım 3-4 saat sonra falan çatladı.
Birde çok dua ediyorum.3 cuma gecesi erkek bebek duası yaptık.kahve,soğuk duş,kadının önce orgazm olması,sağa yatma hepsini yaptım.sadece soldan yumurta olduğu için kız hissediyorum.Allahim bilir O'na hiç birşey zor gelmez,dilerse olurinşallah rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin hepimize.
Canım yaptım ama t baya baya silik çıktıCnm olabilir sen testi yap bakalim.ne cikacak sonuc insllah yum cikarda degerlendirsin bu ayi
Tamam canım 20 dk sonra tekrar test yapıcam belim bacaklarım iki kasığımda ağrıyor valla psikolojik mi bilemedim ama hiç bukadar yoğun hissetmedim akıntıda oluyorum gün boyu bakalım rabbim yardımcım olsunCanim ultra pik olmak üzere 3 saatte bir muhakkak yap testi ama sivi alimina dikkat et kaçmasın yumurtlama insaallah içine sinen bir deneme yaparsin. Benim pikler kisa suruyo 10 12 saatte pik olup catliyo ilk silinmede denedim gecen ay tutmadi bu ay iftara denk gelemezsem şayet biraz daha koyuyken deneme yapicam sen bizede at yorumlariz kizlarla insaalah islerin rast gitsin
Aminn canim sen daha önce test yapmis miydin pik süreni falan biliyo musun son 3 gündür yazışmaları okuyamadim konusulmustur belki ama. Tmm sen yapinca yine at buraya bakalim ne durumdaTamam canım 20 dk sonra tekrar test yapıcam belim bacaklarım iki kasığımda ağrıyor valla psikolojik mi bilemedim ama hiç bukadar yoğun hissetmedim akıntıda oluyorum gün boyu bakalım rabbim yardımcım olsun
Canm adet olurkende ağrıyor kasiklar ama bilemedim şimdi sen akintimda var uzayan diyince kafalar karisiyorCanım yaptım ama t baya baya silik çıktıadet belirtisi olabilir mi acaba gerçi hiç böyle bişey yaşamadım ama söktürücü falan kullandığım için belki de herşey ters düz oldu anlayamadım
Canım senin hızlı gelişiyor sabah çok sılikti şimdi pik olmuş bence testi sık sık tekrarla belki sahurdan önce catlarsa denemeni yaparsın.Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik sonrasında oğlan müjdesini nasip etsin inşallahTamam canım 20 dk sonra tekrar test yapıcam belim bacaklarım iki kasığımda ağrıyor valla psikolojik mi bilemedim ama hiç bukadar yoğun hissetmedim akıntıda oluyorum gün boyu bakalım rabbim yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?