Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar nisan ayında pik süremi anlamak için test yapmıştım bi yorumlarmısınız ikincisindeki silinme başladı mı kabul ediliyor
Evet canım 13nde yaptığın test ultra pik e çok yakın belki de senin vücuduna göre ultra pik 14nde yaptığın açılmaya geçmiş tam süre hesabı yapmak için ilk pike geçtiği andan itibaren bilmek lazım eğer ki ilk pikin 13nde olan ise ve ilk açılmaya 14ü sabah yaptığında geçtiyse yakşalık olarak 10 saat yapıyor

Canim benimde 10.gun bugun daha cizgi cikmadi yani az birsey gözüküyor normalde cuma benimde yum gunum.bakalim ozamana kadar cizgi olusur diye dusunuyorum.benimde yumla cat aram senin gibi kisa
Aynen seninle çok uyumluyuz canım öğlen yaptım yine sabahki gibi t çizgisi çok hafif çıktı akşama yaparım birde sahurdada yaparım inşallah yarın akşam ultra pik olursa sahurda değerlendiririm

Aynen seninle çok uyumluyuz canım öğlen yaptım yine sabahki gibi t çizgisi çok hafif çıktı akşama yaparım birde sahurdada yaparım inşallah yarın akşam ultra pik olursa sahurda değerlendiririm
Evet cnm benim kasiklarim agriyor ama dur bakalim nezaman olacak belki dr catlama ignesi yapar insllah yumlar gelişmişse tabi ki denemeyi yaparsin sonra da ben yaparim insllah

Sağol canım

Kızlarrrrr akşam eve geldim bi baktım ki ne göreyim yum akı kıvamında akıntı geliyor benden hemde dolu dolu baya ıslağım yani şimdi benim bu sağ kasık ağrısı yum muymuş ben adeti beklerken 65.gün olmuşken 2 ay adet olmamışken sizce yum olur mu yaa benim bütün devreler yandı iftar yaptım suyumu içtim bi test yapıyım bakıyım birde pik görürsem bak sen işe

Kızlar durumlar nasıl sizce? Ultra pik olmuşmu bu gecemi denesek yarın gecemi yardımcı olun canlarım

Eklentiler

• 1619026505390..webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 97
Aynı gün oluyormuşuz bide canım harika olurdu

Az önce yanlış sıralamışım şimdi düzelttim canlar

Eklentiler

• 1619026810945..webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 90
Cnm olabilir sen testi yap bakalim.ne cikacak sonuc insllah yum cikarda degerlendirsin bu ayi

Kızlar durumlar nasıl sizce? Ultra pik olmuşmu bu gecemi denesek yarın gecemi yardımcı olun canlarım
Canim ultra pik olmak üzere 3 saatte bir muhakkak yap testi ama sivi alimina dikkat et kaçmasın yumurtlama insaallah içine sinen bir deneme yaparsin. Benim pikler kisa suruyo 10 12 saatte pik olup catliyo ilk silinmede denedim gecen ay tutmadi bu ay iftara denk gelemezsem şayet biraz daha koyuyken deneme yapicam sen bizede at yorumlariz kizlarla insaalah islerin rast gitsin

Canımmmmm Rabbim gönlündekini kucağına versin inşallah. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Erkek bebek müjdesini bekliyoruz senden

Cnm olabilir sen testi yap bakalim.ne cikacak sonuc insllah yum cikarda degerlendirsin bu ayi
Canım yaptım ama t baya baya silik çıktı adet belirtisi olabilir mi acaba gerçi hiç böyle bişey yaşamadım ama söktürücü falan kullandığım için belki de herşey ters düz oldu anlayamadım

Tamam canım 20 dk sonra tekrar test yapıcam belim bacaklarım iki kasığımda ağrıyor valla psikolojik mi bilemedim ama hiç bukadar yoğun hissetmedim akıntıda oluyorum gün boyu bakalım rabbim yardımcım olsun

Aminn canim sen daha önce test yapmis miydin pik süreni falan biliyo musun son 3 gündür yazışmaları okuyamadim konusulmustur belki ama. Tmm sen yapinca yine at buraya bakalim ne durumda

Canm adet olurkende ağrıyor kasiklar ama bilemedim şimdi sen akintimda var uzayan diyince kafalar karisiyorhayirlisi baklim.canm test yapmayabdevam et bakalim yarin falan yum olmazsa adet olacaksin demektir

Canım senin hızlı gelişiyor sabah çok sılikti şimdi pik olmuş bence testi sık sık tekrarla belki sahurdan önce catlarsa denemeni yaparsın.Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik sonrasında oğlan müjdesini nasip etsin inşallah dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…