- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.921
Aminnn çok teşekkür ederimL Lilarengim1 konuyu açan sizdiniz sanırım öncelikle Allah sizden razı olsun buraya sayende toplandık yazdıklarını tek tek okudum inşallah tecrübe edinir sağlıklı hayırlı erkek evlatlar alırız kucağımıza Rabbim sizinde gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı sonrada ömrünüze nasip etsin inşallah
Çok sevindim kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahAaa canım hoşgeldin ya çok sevindim hadi inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur herşey.bu arada ben hamileyim
Canım son testine göre henüz yum yok ama bu durum herkeste değişiyor. Belki senin akşama pik olur bunu bilemeyiz daha önceki takiplerinden sen daha iyi bilirsin bunuCanlarım günaydın
Normalde 8 gün süren reglim bu ay 6 gün sürdü. Biter bitmez ertesi gün teste başladım reglden sonra 8.gün test yapmadım bir tek. Bugün yumurtlama günüm, benim pik'te kısa sürüyor çat'da sizce az önce 08:45'de yaptığım test yumurtlama ya doğru gidiyor mu ?
Hamile kalmak için mi ne yaptığımı soruyorsunuz acabaSiz nelwr yaptnız inşallah gonlunuzdekidir
Hoşbuldum canımAmin canım sabırla duaya devam olacak Allah’ın izniyle.
Hoşgeldin canım hayırlısıyla sağlıkla oğluş nasip olsun tez vakitteBu süreçte neler yaptın diyet takviye vs..
Canımın içi çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini alalım inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahNe guzel canim artik aramizdasin yanidaha yokn kuzum şubat ayinda kimyasal gebelik geçirdim sonrasında gebetik test yaptirdim kanda pıhtılaşma cikti bu ay dr klomen verdi onu içtim cuma kontrol var yum büyümüş diye hayirlisi bakalim cnm insllah guzel sonuçlanır hepimiz icin bu ay
Canım cevabın için teşekkür ederim ben geçen ay testleri atmıştım buraya 12. Gün pik oldu 13. Gün silik oldu 14. Gün tek çizgiydi o yüzden akşama tam pik olur yada ultra olur sanırım bakalım testlere göre ilerleyeceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım inşallah Allah razı olsunCanım benim testim böyleyken ortalama iki üç gün sonra çatlıyor.ama bu herkese göre farklılık gösterir tabi ki.sen testlere düzenli devam et.insallah gönlüne göre olur.Deneme yapmadan önce abdest alıp hacet namazı kılıp 3 ihlas okuyabilirsin.yarim saat önce eşinle sert kahve, eşin bölgesel soğuk duş , deneme de önce sen orgszm sonra da sağa yatma.
Aklima gelenler bunlar.
Allah razı olsun duaların için canım hatim yapıyorum Yusuf süresini okuyorum 7 kez olacak toplam bugün tamamlayacağı inşallah. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallahRabbim gönül muradınla müjdelesin inşallah canım sağlıkla hayırla Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
Sana en büyük tavsiyem dua et bolca, testin aşamalarını sıkı takip et içine sinen zamanda olsun eğer piklerin kısa ise ultra pikken dene derim ama uzunsa ilk silinmede dene derim ben
Aminnn çok teşekkür ederim
NE kadar içten yazmışsınız öyle
Allah hepimizden razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tez vakitte inşallah
Son testte silik çıktı akşama doğru koyulaşır diye tahmin ediyorum canım çünkü sabah 8.45 de yaptım o testi öğlen tekrar yapıcam akşama tekrar yaparım fotoları atarım buraya artık ona göre uygulamaya geçerim. Cevabın için teşekkür ederim canımCanım son testine göre henüz yum yok ama bu durum herkeste değişiyor. Belki senin akşama pik olur bunu bilemeyiz daha önceki takiplerinden sen daha iyi bilirsin bunusıkı takip yap bu çok önemli eğer ki senin test sabah böyle olup akşama pik yapıp gece çatlayacak kadsr hzılı ilerliyorsa kesinlikle ultra pikken dene silinme bekleme
Sağol canım benim inşallah tez vakitte sen ve buradaki bütün arkadaşlarımla gönül muradimizi yaşarız .Çok sevindim kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahcanım nelere dikkat ettin. Biraz bahseder misin? Diyet, eşe takviye neler yaptın
Aminnnn canım Allah razı olsun. İnşallah olacakCanım cevabın için teşekkür ederim ben geçen ay testleri atmıştım buraya 12. Gün pik oldu 13. Gün silik oldu 14. Gün tek çizgiydi o yüzden akşama tam pik olur yada ultra olur sanırım bakalım testlere göre ilerleyeceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım inşallah Allah razı olsun
Allah razı olsun duaların için canım hatim yapıyorum Yusuf süresini okuyorum 7 kez olacak toplam bugün tamamlayacağı inşallah. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallaheğer akşama pik yada ultra olursa denemeyi yaparız peki sabaha karşı 2 ci deneme olsunmu yoksa 1 deneme mi yapalım. Ayıptır söylemesi 1 hafta olacak hiç ilişki olmadı inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder dileğimiz
Aminnnn Çok teşekkür ederim inanın duacınızım inşallah bir erkek evladım olursa sizi dualarımda hiç eksik etmeminşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Son testte silik çıktı akşama doğru koyulaşır diye tahmin ediyorum canım çünkü sabah 8.45 de yaptım o testi öğlen tekrar yapıcam akşama tekrar yaparım fotoları atarım buraya artık ona göre uygulamaya geçerim. Cevabın için teşekkür ederim canım
Canım bana sorarsan tek ilişki ile bırak. Testin durumuna bakarız atarsan elimizden geldiğince yardımcı olurum hadi bakalım Allahım dualarını kabul etsin inşallah hayırlı haberlerini alalım senindeCanım cevabın için teşekkür ederim ben geçen ay testleri atmıştım buraya 12. Gün pik oldu 13. Gün silik oldu 14. Gün tek çizgiydi o yüzden akşama tam pik olur yada ultra olur sanırım bakalım testlere göre ilerleyeceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım inşallah Allah razı olsun
Allah razı olsun duaların için canım hatim yapıyorum Yusuf süresini okuyorum 7 kez olacak toplam bugün tamamlayacağı inşallah. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallaheğer akşama pik yada ultra olursa denemeyi yaparız peki sabaha karşı 2 ci deneme olsunmu yoksa 1 deneme mi yapalım. Ayıptır söylemesi 1 hafta olacak hiç ilişki olmadı inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder dileğimiz
Aminnnn Çok teşekkür ederim inanın duacınızım inşallah bir erkek evladım olursa sizi dualarımda hiç eksik etmeminşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Son testte silik çıktı akşama doğru koyulaşır diye tahmin ediyorum canım çünkü sabah 8.45 de yaptım o testi öğlen tekrar yapıcam akşama tekrar yaparım fotoları atarım buraya artık ona göre uygulamaya geçerim. Cevabın için teşekkür ederim canım
Ayy gecekten mi canim valla çok iyi denk geldi birlikte yapariz testlerimizi insaallah oğuzlarımizi tutturur RabbimRuveydam2015 aynı günü bekliyoruz Bu ay çok niyetliyim Allahım dileklerimizi kabul eder de bu ay tutunur oğluşlar
Tamam canım aminnnn Allah razı olsunCanım bana sorarsan tek ilişki ile bırak. Testin durumuna bakarız atarsan elimizden geldiğince yardımcı olurum hadi bakalım Allahım dualarını kabul etsin inşallah hayırlı haberlerini alalım seninde
En alttaki testine göre daha var yum a çünkü t silik daha,bugün 3 saat ara ile sıvı alımına dikkat ederek tekrarla canım bakarsın akşam koyulur.Canlarım günaydın
Normalde 8 gün süren reglim bu ay 6 gün sürdü. Biter bitmez ertesi gün teste başladım reglden sonra 8.gün test yapmadım bir tek. Bugün yumurtlama günüm, benim pik'te kısa sürüyor çat'da sizce az önce 08:45'de yaptığım test yumurtlama ya doğru gidiyor mu ?
Evet canım benim yum ve çat kısa sürüyor oruç olduğum için su alımını sadece iftar ve sahurda alıyorum. Duaların için Allah razı olsun amin inşallah nasip olsun dualarımızEn alttaki testine göre daha var yum a çünkü t silik daha,bugün 3 saat ara ile sıvı alımına dikkat ederek tekrarla canım bakarsın akşam koyulur.
Pic ve Cat süresi arası kısa ise picte
Pic ve Cat süresi arası uzun ise silinme de deneyebilirsin yine de içindeki sese göre hareket et derim,dua ile insAllah'ım gonlundekini hayırla sağlıkla nasip etsin
Canim benimde 10.gun bugun daha cizgi cikmadi yani az birsey gözüküyor normalde cuma benimde yum gunum.bakalim ozamana kadar cizgi olusur diye dusunuyorum.benimde yumla cat aram senin gibi kisaBayanlar benim bugün yum günüm çift çizgi henüz göremedim ama zaten benim çok uzun sürmüyor bugün tekrar test yapacağım öğleden sonra ve akşama tekrarlayacağım pik gördüğümde silikleşme başlayınca deneme olacak inşallah bana söylemek istediğiniz birşey varmı yada deneme olmadan yapmam gereken birşey varmı canlarım dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım Allah razı olsunAmin canım inşallah. Evet ilk hamileliğim de serumla beslendim ara ara hastaneye yatar çıkardım hatta 7. Ayda bile gitmiştim en son doğuma 1 saat kala istifra edip öyle doğurmuştum o derece kötü geçti tansiyon düşmesi gebelik zehirlenmesi yaşadım 4. Hamileliğim bu ve hepsinde oldu. Bulantım kızımda hiç olmadı bi tek olsa bile sabah hafif oldu geçti hemen çok rahat bir hamilelik geçirdim onda. 3. De de bulantım çok olurdu yatarak geçti başımı kaldıramadım tam geçti dedim bebeğimin kalbi durmuştu. Kısaca oğullarımda bulantı ve çok zor bir süreç geçirip kızımda resmen prenses gibi geçmişti. Kızımın doğumu da çok kolay olmuştu hepside normal doğumdu ama oğullar da ilki 12 saat suni sancı 5 gün de öncesinde nst de yüzde 80ler de ağrı çekmiştim. İkinci de 18 saat sancı verdiler öyle geçti. Kızımda doğumhaneye girmem le çıkmam 3 saat içinde olmuştu. Elim boş haplarımı atınca buralarda rahat rahat uzun uzun yazmış oldum canım. İnşallah sende istediğin zamanda hamile kalırsın. Senin nasıl geçti peki hamilelik doğum?
Anladım kuzum çok fark olmuyormuş demekİyi gidiyor canım şimdilik pek fark yok.atesim çok yükselmedi ciddi bir fark olmadı 36.6 falan geliyor hep
Sağ ol canım tez vakitte nasip olsun sağlıklı hayırlı bir erkek evlat hepimizeŞuanda diyet yapıyorum süt süt ürünlerini yemiyorum. Her gün muz yemeğe çalışıyorum. Et, patates, baklagil ağırlıklı besleniyoruz.Saka su içiyoruz. Eşime takviye olarak keçiboynuzu veriyorum.
Canım hiç sıvı almanakta testi çok etkiliyormuş erkek bebek konusunda Zeyno hep derdi mutlaka test öncesi yani 3 saat önce yarım bardak su içilmeli diyeEvet canım benim yum ve çat kısa sürüyor oruç olduğum için su alımını sadece iftar ve sahurda alıyorum. Duaların için Allah razı olsun amin inşallah nasip olsun dualarımız
İnşaallh Rabbım dualarımızı kabul ederAyy gecekten mi canim valla çok iyi denk geldi birlikte yapariz testlerimizi insaallah oğuzlarımizi tutturur Rabbim
senınde guzel haberlerını okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?