Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aminnn çok teşekkür ederim
NE kadar içten yazmışsınız öyle
Allah hepimizden razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tez vakitte inşallah

Canım son testine göre henüz yum yok ama bu durum herkeste değişiyor. Belki senin akşama pik olur bunu bilemeyiz daha önceki takiplerinden sen daha iyi bilirsin bunu sıkı takip yap bu çok önemli eğer ki senin test sabah böyle olup akşama pik yapıp gece çatlayacak kadsr hzılı ilerliyorsa kesinlikle ultra pikken dene silinme bekleme

Amin canım sabırla duaya devam olacak Allah’ın izniyle.

Hoşgeldin canım hayırlısıyla sağlıkla oğluş nasip olsun tez vakitte Bu süreçte neler yaptın diyet takviye vs..
Hoşbuldum canım Aminnnn inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah kuzum
Şuanda diyet yapıyorum süt süt ürünlerini yemiyorum. Her gün muz yemeğe çalışıyorum. Et, patates, baklagil ağırlıklı besleniyoruz.Saka su içiyoruz. Eşime takviye olarak keçiboynuzu veriyorum.

Canımın içi çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini alalım inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canım cevabın için teşekkür ederim ben geçen ay testleri atmıştım buraya 12. Gün pik oldu 13. Gün silik oldu 14. Gün tek çizgiydi o yüzden akşama tam pik olur yada ultra olur sanırım bakalım testlere göre ilerleyeceğim. Tavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini uygulayacağım inşallah Allah razı olsun

Allah razı olsun duaların için canım hatim yapıyorum Yusuf süresini okuyorum 7 kez olacak toplam bugün tamamlayacağı inşallah. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah eğer akşama pik yada ultra olursa denemeyi yaparız peki sabaha karşı 2 ci deneme olsunmu yoksa 1 deneme mi yapalım. Ayıptır söylemesi 1 hafta olacak hiç ilişki olmadı inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder dileğimiz

Aminnn çok teşekkür ederim
NE kadar içten yazmışsınız öyle
Allah hepimizden razı olsun. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tez vakitte inşallah

Aminnnn Çok teşekkür ederim inanın duacınızım inşallah bir erkek evladım olursa sizi dualarımda hiç eksik etmem inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Son testte silik çıktı akşama doğru koyulaşır diye tahmin ediyorum canım çünkü sabah 8.45 de yaptım o testi öğlen tekrar yapıcam akşama tekrar yaparım fotoları atarım buraya artık ona göre uygulamaya geçerim. Cevabın için teşekkür ederim canım

Çok sevindim kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallah canım nelere dikkat ettin. Biraz bahseder misin? Diyet, eşe takviye neler yaptın
Sağol canım benim inşallah tez vakitte sen ve buradaki bütün arkadaşlarımla gönül muradimizi yaşarız .
Diyet yaptım süt urunleri tuketmedim.et ağırlıklı beslendik.esim keçiboynuzu özü içti sabahları aç karna ,e vitamini ve çinko kullandı.saka su içtik aylardır. Doktora gittim yumurtam soldan büyüdü.testle takip yaptim daha önce pikten sonra ilk silinmede denemistim tutmamisti.bu sefer öğlen 1 gibi pik yaptı geceye kadar ultra pike çıktı.deneme yaptım 3-4 saat sonra falan çatladı.
Birde çok dua ediyorum.3 cuma gecesi erkek bebek duası yaptık.kahve,soğuk duş,kadının önce orgazm olması,sağa yatma hepsini yaptım.sadece soldan yumurta olduğu için kız hissediyorum.Allahim bilir O'na hiç birşey zor gelmez,dilerse olur inşallah rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin hepimize.

Aminnnn canım Allah razı olsun. İnşallah olacak

Canım bana sorarsan tek ilişki ile bırak. Testin durumuna bakarız atarsan elimizden geldiğince yardımcı olurum hadi bakalım Allahım dualarını kabul etsin inşallah hayırlı haberlerini alalım seninde

Ruveydam2015 aynı günü bekliyoruzBu ay çok niyetliyim Allahım dileklerimizi kabul eder de bu ay tutunur oğluşlar
Ayy gecekten mi canim valla çok iyi denk geldi birlikte yapariz testlerimizi insaallah oğuzlarımizi tutturur Rabbim

Canım bana sorarsan tek ilişki ile bırak. Testin durumuna bakarız atarsan elimizden geldiğince yardımcı olurum hadi bakalım Allahım dualarını kabul etsin inşallah hayırlı haberlerini alalım seninde
Tamam canım aminnnn Allah razı olsun

En alttaki testine göre daha var yum a çünkü t silik daha,bugün 3 saat ara ile sıvı alımına dikkat ederek tekrarla canım bakarsın akşam koyulur.
Pic ve Cat süresi arası kısa ise picte
Pic ve Cat süresi arası uzun ise silinme de deneyebilirsin yine de içindeki sese göre hareket et derim,dua ile ins Allah'ım gonlundekini hayırla sağlıkla nasip etsin

Evet canım benim yum ve çat kısa sürüyor oruç olduğum için su alımını sadece iftar ve sahurda alıyorum. Duaların için Allah razı olsun amin inşallah nasip olsun dualarımız

Canim benimde 10.gun bugun daha cizgi cikmadi yani az birsey gözüküyor normalde cuma benimde yum gunum.bakalim ozamana kadar cizgi olusur diye dusunuyorum.benimde yumla cat aram senin gibi kisa

Amin canım Allah razı olsun oğlanlarda bulantın oluyor demek inşaallah bu da erkektir canım benim sadece 7-14 arası bulantı kusma iştahsızlık oldu onun dışında hiç hamile değil gibiydim doğum odasında bile
İyi gidiyor canım şimdilik pek fark yok.atesim çok yükselmedi ciddi bir fark olmadı 36.6 falan geliyor hep
Anladım kuzum çok fark olmuyormuş demek

Şuanda diyet yapıyorum süt süt ürünlerini yemiyorum. Her gün muz yemeğe çalışıyorum. Et, patates, baklagil ağırlıklı besleniyoruz.Saka su içiyoruz. Eşime takviye olarak keçiboynuzu veriyorum.
Sağ ol canım tez vakitte nasip olsun sağlıklı hayırlı bir erkek evlat hepimize
Evet canım benim yum ve çat kısa sürüyor oruç olduğum için su alımını sadece iftar ve sahurda alıyorum. Duaların için Allah razı olsun amin inşallah nasip olsun dualarımız
Canım hiç sıvı almanakta testi çok etkiliyormuş erkek bebek konusunda Zeyno hep derdi mutlaka test öncesi yani 3 saat önce yarım bardak su içilmeli diye

Kızlar nisan ayında pik süremi anlamak için test yapmıştım bi yorumlarmısınız ikincisindeki silinme başladı mı kabul ediliyor

Eklentiler

• 2A19758F-B8D8-461B-A7E4-C2BCD4EA6E6C.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 59464A5C-1E68-4B84-A7B7-76D813C0FF11.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…