Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Belki adet olacaksindir canım ilaç falan kullandın ya benim adet öncesi hafif uzayan akıntı sonrasında kanama başlar.

Kizlar cuma günü yum kontrolum vardi ama 23 nisandan dolayi resmi tatil ve sokaga çıkma yasağı var acaba doktor muayenesi açıkmıdır
Dr mesj yazdim cevap bekliyorum bakalim

Aminn canim sen daha önce test yapmis miydin pik süreni falan biliyo musun son 3 gündür yazışmaları okuyamadim konusulmustur belki ama. Tmm sen yapinca yine at buraya bakalim ne durumda
Canım sayfa 206 ya bakarsan geçen ay yaptığım testi atmıştım 12. Gün ve 13.gün pik 14. Gün tamamen silikti yarına bırakırsam gecikirim diye bir his var içimde test yapıcam birazdan teste göre davranıcam artık

Bende böyle düşünüyorum canım sanki yarına kalırsa geç olacak hissi var çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun

Ooo ben baya geride kalmışım geçmişe dönüp okurum canim hepsini. Ama testini 2.30 3 satte bir testini yap o zaman sen cunku cokta uzun surmuyo piklerin yarin iftardan sonrasi icin geç olabilir yine sahura kadar testlere devam et kizlarla fikir veririz elimizden geldigince insaallah Allah kolaylastirsin işlerini ☺

Kızlar sahuru beklemelimiyim?

Eklentiler

• 1619038890580..webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 86
Kader arkadaşım seninde benim gibi pik çizgin cok koyulaşımiyor galiba
Su alimina dikkat ediyorsun demi canim
Evet canım 2 buçuk saat önce 2 bardak çay 1 bardak su içtim ama geçen ayda böyleydi çok koyu olmuyor bence akşam iftarda yaptığım tam pikti gece veya sabaha karşı soluklaşmaya başlayacak ne yapsam kararsızım canım

Canim icimden nasil geliyorsa oyle deneme yap bence evet cnm saat 20.30 bir tik koyu geldi bana hakkinda hayirlisi olsun ramazan olunca işte insan kafasi karışıyor

Canim icimden nasil geliyorsa oyle deneme yap bence evet cnm saat 20.30 bir tik koyu geldi bana hakkinda hayirlisi olsun ramazan olunca işte insan kafasi karışıyor
1 saat daha bekliyeyim canım yada sahura kadar bekliyeyim zaten bu gece uyumam, canım tutmıyayım ben seni yat istersen Allah razı olsun çok ilgilendin Rabbim seninde yüzünü ikiz erkek evlat müjdesiyle güldürsün

1 saat daha bekliyeyim canım yada sahura kadar bekliyeyim zaten bu gece uyumam, canım tutmıyayım ben seni yat istersen Allah razı olsun çok ilgilendin Rabbim seninde yüzünü ikiz erkek evlat müjdesiyle güldürsün
Sahura kadar bekle bencede Allah yardımcın olsun. Acele etme ben buralardayım atarsan bakarım

Sahura kadar bekle bencede Allah yardımcın olsun. Acele etme ben buralardayım atarsan bakarım
Tamam canım bekliyeyim inşallah Allah'ım hayırlısıyla banada sizlerede sağlıkla hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah şu yalvarışlarımızı bu mübarek ay hürmetine kabul eyle güzel Allah'ım aminnnn. Desteğin için Alllah razı olsun canım

Dualarin icin cok saol kuzum bende burdayim sahura kadar uykum gelmiyorbekle canim 1 tane daha yap eger silinmeye baslarsa denemeni yaparsin insllah rabbim sanada erkek evladi nasip etsin esine her ihtimale karsi turk kahvesini icirmeyi unutma ve bol bol dua cnm hersey gonlunce olsun

Son durum çok heyecanlıyım
Oh oh masaallah koyulasmis bak bence bi test daha yap 2 de falan bi de o zaman bak içinden gelirse denemeni yap derim canim sen bilirsin tabi ama bende biraz pikken denemek istiyorum hadi hersey gönlünce olsun sağlıklı salih bi erkek tutunur sana bu gece insaallah

Ne desem bilemedim şimdi cnm sen kendini iyi bilirsin benimde kisa iste ben kimyasalda ilk silinmede sonra denemiştim
Kizlara da soralim @rana20 B Beybipattis Ruveydam2015 Tazeanneeee

Kızlar sahuru beklemelimiyim?
Canım sanki silinmeye geçmiş gibi iyice silinmesini beklemeden şimdi deneme yapsan mı acaba çünkü baya hızlı açılıyor senin testler. Zaten spermin ulaşma süresi vs var o zamana çatlamış tamamen silinmiş olur sabaha öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…