- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.961
Belki adet olacaksindir canım ilaç falan kullandın ya benim adet öncesi hafif uzayan akıntı sonrasında kanama başlar.Canım yaptım ama t baya baya silik çıktıadet belirtisi olabilir mi acaba gerçi hiç böyle bişey yaşamadım ama söktürücü falan kullandığım için belki de herşey ters düz oldu anlayamadım
Canım sayfa 206 ya bakarsan geçen ay yaptığım testi atmıştım 12. Gün ve 13.gün pik 14. Gün tamamen silikti yarına bırakırsam gecikirim diye bir his var içimde test yapıcam birazdan teste göre davranıcam artıkAminn canim sen daha önce test yapmis miydin pik süreni falan biliyo musun son 3 gündür yazışmaları okuyamadim konusulmustur belki ama. Tmm sen yapinca yine at buraya bakalim ne durumda
Bende böyle düşünüyorum canım sanki yarına kalırsa geç olacak hissi var çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsunCanım senin hızlı gelişiyor sabah çok sılikti şimdi pik olmuş bence testi sık sık tekrarla belki sahurdan önce catlarsa denemeni yaparsın.Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik sonrasında oğlan müjdesini nasip etsin inşallahdualarimdasin
Ooo ben baya geride kalmışım geçmişe dönüp okurum canim hepsini. Ama testini 2.30 3 satte bir testini yap o zaman sen cunku cokta uzun surmuyo piklerin yarin iftardan sonrasi icin geç olabilir yine sahura kadar testlere devam et kizlarla fikir veririz elimizden geldigince insaallah Allah kolaylastirsin işlerini ☺Canım sayfa 206 ya bakarsan geçen ay yaptığım testi atmıştım 12. Gün ve 13.gün pik 14. Gün tamamen silikti yarına bırakırsam gecikirim diye bir his var içimde test yapıcam birazdan teste göre davranıcam artık
Canım inşallah ya Ramazan olduğu için mi bilmiyorum ama koyu pek açık değilB Beybipattis canim idrar rengin açık sarı ise biiznillah erkektir
Kader arkadaşım seninde benim gibi pik çizgin cok koyulaşımiyor galibaKızlar sahuru beklemelimiyim?
Evet canım 2 buçuk saat önce 2 bardak çay 1 bardak su içtim ama geçen ayda böyleydi çok koyu olmuyor bence akşam iftarda yaptığım tam pikti gece veya sabaha karşı soluklaşmaya başlayacak ne yapsam kararsızım canımKader arkadaşım seninde benim gibi pik çizgin cok koyulaşımiyor galiba
Su alimina dikkat ediyorsun demi canim
Canim icimden nasil geliyorsa oyle deneme yap bence evet cnm saat 20.30 bir tik koyu geldi bana hakkinda hayirlisi olsun ramazan olunca işte insan kafasi karışıyorEvet canım 2 buçuk saat önce 2 bardak çay 1 bardak su içtim ama geçen ayda böyleydi çok koyu olmuyor bence akşam iftarda yaptığım tam pikti gece veya sabaha karşı soluklaşmaya başlayacak ne yapsam kararsızım canım
1 saat daha bekliyeyim canım yada sahura kadar bekliyeyim zaten bu gece uyumam,Canim icimden nasil geliyorsa oyle deneme yap bence evet cnm saat 20.30 bir tik koyu geldi bana hakkinda hayirlisi olsun ramazan olunca işte insan kafasi karışıyor
Sahura kadar bekle bencede Allah yardımcın olsun. Acele etme ben buralardayım atarsan bakarım1 saat daha bekliyeyim canım yada sahura kadar bekliyeyim zaten bu gece uyumam,canım tutmıyayım ben seni yat istersen Allah razı olsun çok ilgilendin Rabbim seninde yüzünü ikiz erkek evlat müjdesiyle güldürsün
Tamam canım bekliyeyim inşallah Allah'ım hayırlısıyla banada sizlerede sağlıkla hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah şu yalvarışlarımızı bu mübarek ay hürmetine kabul eyle güzel Allah'ım aminnnn. Desteğin için Alllah razı olsun canımSahura kadar bekle bencede Allah yardımcın olsun. Acele etme ben buralardayım atarsan bakarım
Canım bence uyuma gece 2 gibi falan tekrar yap bende heyecan yaptım uyuyamam artıkSon durumçok heyecanlıyım
Dualarin icin cok saol kuzum bende burdayim sahura kadar uykum gelmiyor1 saat daha bekliyeyim canım yada sahura kadar bekliyeyim zaten bu gece uyumam,canım tutmıyayım ben seni yat istersen Allah razı olsun çok ilgilendin Rabbim seninde yüzünü ikiz erkek evlat müjdesiyle güldürsün
Oh oh masaallah koyulasmis bakSon durumçok heyecanlıyım
Ne desem bilemedim şimdi cnm sen kendini iyi bilirsin benimde kisa iste ben kimyasalda ilk silinmede sonra denemiştim
Kizlara da soralim @rana20 B BeybipattisRuveydam2015 Tazeanneeee
Canım sayfa 206 ya bakarsan geçen ay yaptığım testi atmıştım 12. Gün ve 13.gün pik 14. Gün tamamen silikti yarına bırakırsam gecikirim diye bir his var içimde test yapıcam birazdan teste göre davranıcam artık
Canım sanki silinmeye geçmiş gibi iyice silinmesini beklemeden şimdi deneme yapsan mı acaba çünkü baya hızlı açılıyor senin testler. Zaten spermin ulaşma süresi vs var o zamana çatlamış tamamen silinmiş olur sabaha öyle görünüyorKızlar sahuru beklemelimiyim?
Canım benim stres olmamaya çalış en büyük engel o oluyor çünkü. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla, sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın.AminKızlar sahuru beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?