Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Valla ağzınız bal yesin ne güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun hepinizden yarım saat daha bekliyeyim bir test daha yapıcam duruma göre değerlendiririz boş durmadım Yusuf süresini okudum 7 kez bolca dua ediyorum hem kendime hem size Rabbimden ne gelirse amenna ben bütün kalbimle Ona sığındım tedbiri aldım taktir Allahımın ol der ve olur inşallah

Amin canım olur Allah’ın izniyle içini ferah tut.

Silinmiş çatlamış görünüyor ama yine de sabah yaparsın bir tane garanti anlamış olursun canım

Kizlar cuma günü yum kontrolum vardi ama 23 nisandan dolayi resmi tatil ve sokaga çıkma yasağı var acaba doktor muayenesi açıkmıdır
Dr mesj yazdim cevap bekliyorum bakalim
Canım Dr bi ara çoğu açık oluyor zaten sana randevu için msj atıyorlar sokağa çıkma olsa da bi sıkıntı olmuyor sende durumlar nasıl başladın mı teste?

Belki adet olacaksindir canım ilaç falan kullandın ya benim adet öncesi hafif uzayan akıntı sonrasında kanama başlar.
Ciddimisin canım o uzayan akıntı yum belirtisi olur normalde ama bilemedim kişiye göre de değişiyor demek ki dünden beri o uzayan akıntı devam bu sabah işe geldim wc girdim yine geldi ve bu kez içinde damar damar kırmızılık vardı ve rengi de pembemsiydi biraz adet mi gelecek ki yaa cidden çok yordu beni bu durum

Canım Dr bi ara çoğu açık oluyor zaten sana randevu için msj atıyorlar sokağa çıkma olsa da bi sıkıntı olmuyor sende durumlar nasıl başladın mı teste?
Dr mesaj atmis gel diye yarin icin bende sekreterine aradim mesj atmis yarin 11 gidecegem bakalim insllah buyumistur yumlar cnm teste basladim daha cizgi koyulasmadi bakalim yarina olir gibi ilk kontrolde sağ yumda 8,7,6 mm solda yum 6 mm buyumusmudur cnm acaba bugun 11.gün

Büyümüştür canım benim stres yapma senin ki hızlı gelişiyor bu ay inşallah güzel haberler alacağız

Benim adetten bir gün önce geliyor böyle uzayan sonra kırmızıya dönüyor canım.hatta test falan yapmıştım bende yumurtlama mi oluyor diye.sonra hep adet oldum öyle bilirim adetimin geleceğini

Büyümüştür canım benim stres yapma senin ki hızlı gelişiyor bu ay inşallah güzel haberler alacağız
Inşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan için ama denwme yaparken nasil olur bilemiyorum birde cnm tek iliskimi olsun yine yoksa bir pikken birde cat anindan mi
Bir de cnm cat ignesi olunca nasil yapayim denemeyi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…