- 8 Mart 2021
- 393
- 663
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.981
Amin canım olur Allah’ın izniyle içini ferah tut.Valla ağzınız bal yesin ne güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun hepinizdenyarım saat daha bekliyeyim bir test daha yapıcam duruma göre değerlendiririz boş durmadım Yusuf süresini okudum 7 kez bolca dua ediyorum hem kendime hem size Rabbimden ne gelirse amenna ben bütün kalbimle Ona sığındım tedbiri aldım taktir Allahımın ol der ve olur inşallah
Olmuş canım hadi tam vakti dualarimdasinKızlar oldu dimi ben gittimsizi seviyorum dua edin Allah hepinizden razı olsun
Olmus kuzu hafu bakalim hayirlisi ile bir oğluş gelsin insllabKızlar oldu dimi ben gittimsizi seviyorum dua edin Allah hepinizden razı olsun
Aminnnn ne güzel söyledin aminnn aminnn inşallah canım benim sanada çifter erkek çocuk nasip etsin Rabbim inşallah sende benim dualarımdasınOlmus kuzu hafu bakalim hayirlisi ile bir oğluş gelsin insllabdualarimdasin kader arkadaşım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunOlmuş canım hadi tam vakti dualarimdasin
Silinmiş çatlamış görünüyor ama yine de sabah yaparsın bir tane garanti anlamış olursun canımCanlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun sizden bu mübarek ayın hürmetine Rabbim sizinde benimde gönlümüzdeki muradlarımızı kucağımıza nasip etsin inşallah
Peki Benim sabah teste devam etmem gerekirmi canlar
Evet Ramazanda karışır canim haklısın insaallah sağlıklı erkek evlat olsun aminnnCanım inşallah ya Ramazan olduğu için mi bilmiyorum ama koyu pek açık değil
Amin amin cnmAminnnn ne güzel söyledin aminnn aminnn inşallah canım benim sanada çifter erkek çocuk nasip etsin Rabbim inşallah sende benim dualarımdasın
Canım gönlünce olsun inşallah Rabbim gönül muradını hakkında hayırlı eylesin, sağlıklı hayırlı Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallahKızlar oldu dimi ben gittimsizi seviyorum dua edin Allah hepinizden razı olsun
Canım Dr bi ara çoğu açık oluyor zaten sana randevu için msj atıyorlar sokağa çıkma olsa da bi sıkıntı olmuyorKizlar cuma günü yum kontrolum vardi ama 23 nisandan dolayi resmi tatil ve sokaga çıkma yasağı var acaba doktor muayenesi açıkmıdır
Dr mesj yazdim cevap bekliyorum bakalim
Ciddimisin canım o uzayan akıntı yum belirtisi olur normalde ama bilemedim kişiye göre de değişiyor demek kiBelki adet olacaksindir canım ilaç falan kullandın ya benim adet öncesi hafif uzayan akıntı sonrasında kanama başlar.
Dr mesaj atmis gel diye yarin icin bende sekreterine aradim mesj atmis yarin 11 gidecegem bakalim insllah buyumistur yumlar cnm teste basladim daha cizgi koyulasmadi bakalim yarina olir gibi ilk kontrolde sağ yumda 8,7,6 mm solda yum 6 mm buyumusmudur cnm acaba bugun 11.günCanım Dr bi ara çoğu açık oluyor zaten sana randevu için msj atıyorlar sokağa çıkma olsa da bi sıkıntı olmuyorsende durumlar nasıl başladın mı teste?
Büyümüştür canım benim stres yapma senin ki hızlı gelişiyorDr mesaj atmis gel diye yarin icin bende sekreterine aradim mesj atmis yarin 11 gidecegem bakalim insllah buyumistur yumlar cnm teste basladim daha cizgi koyulasmadi bakalim yarina olir gibi ilk kontrolde sağ yumda 8,7,6 mm solda yum 6 mm buyumusmudur cnm acaba bugun 11.gün
Benim adetten bir gün önce geliyor böyle uzayan sonra kırmızıya dönüyor canım.hatta test falan yapmıştım bende yumurtlama mi oluyor diye.sonra hep adet oldum öyle bilirim adetimin geleceğiniCiddimisin canım o uzayan akıntı yum belirtisi olur normalde ama bilemedim kişiye göre de değişiyor demek kidünden beri o uzayan akıntı devam bu sabah işe geldim wc girdim yine geldi ve bu kez içinde damar damar kırmızılık vardı ve rengi de pembemsiydi biraz adet mi gelecek ki yaa cidden çok yordu beni bu durum
Inşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan içinBüyümüştür canım benim stres yapma senin ki hızlı gelişiyorbu ay inşallah güzel haberler alacağız
Hadi gozun aydin cnm sevindim adina gerçektenKızlarrrrrr
Sanırım adet oluyorummmm akıntı pembeleşti baya baya sökülecek az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?