- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.001
Büyümüştür canım Allah'ın izniyle incir havuç falan ye iftardan sonra.teste de devam et kaç mm de testin koyulugu nasıl onu anla birde günde 2 mm falan büyüyor ya yumurta ona göre çatlama gününü iyi yakalarsin inşallahDr mesaj atmis gel diye yarin icin bende sekreterine aradim mesj atmis yarin 11 gidecegem bakalim insllah buyumistur yumlar cnm teste basladim daha cizgi koyulasmadi bakalim yarina olir gibi ilk kontrolde sağ yumda 8,7,6 mm solda yum 6 mm buyumusmudur cnm acaba bugun 11.gün
Kız valla bende sevindim çok şükür ya hepimiz stres olmuştukKızlarrrrrr
Sanırım adet oluyorummmm akıntı pembeleşti baya baya sökülecek az kaldı
Inicir havuc polenli bal yiyorum insllah faydasi olmustur benim gecen ay sağ agriyordu bu ay sol kasigim bakalim yarin belli olir kuzum insllah bu ay guzel haberler alirim umutluyumBüyümüştür canım Allah'ın izniyle incir havuç falan ye iftardan sonra.teste de devam et kaç mm de testin koyulugu nasıl onu anla birde günde 2 mm falan büyüyor ya yumurta ona göre çatlama gününü iyi yakalarsin inşallah
Bence sen bilirsin ama çatlamaya yakın pikte deneyebilirsin.gec çatlıyorsa pikte uzunsa ilk silinme yine de içinden geldiği gibi.Inşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan içinama denwme yaparken nasil olur bilemiyorum birde cnm tek iliskimi olsun yine yoksa bir pikken birde cat anindan mi
Bir de cnm cat ignesi olunca nasil yapayim denemeyi bilemedim
Benim pik kisa kuzum ama cat ignesi verirse doktora gore ilerleyim ozaman hayirlisi cnm ya rabbim nasibimizde varsa verir oğluşu insllahBence sen bilirsin ama çatlamaya yakın pikte deneyebilirsin.gec çatlıyorsa pikte uzunsa ilk silinme yine de içinden geldiği gibi.
Çat iğnesi yaparsa belli saat verip sonra ilişki öneriyor Dr. Onda da test kullanıp verdiği saate bakarak olur herhalde
İyi gidiyor kuzum sivilce çıkmaya başladı her yerimdeInicir havuc polenli bal yiyorum insllah faydasi olmustur benim gecen ay sağ agriyordu bu ay sol kasigim bakalim yarin belli olir kuzum insllah bu ay guzel haberler alirim umutluyum
Senin nasil gidiyor cnm hamilelik ne zaman gideceksin dr
Amiiin canım kader kardeşlerim Rabbim hepimize oğlanlar nasip etsin inşallahBenim pik kisa kuzum ama cat ignesi verirse doktora gore ilerleyim ozaman hayirlisi cnm ya rabbim nasibimizde varsa verir oğluşu insllah
Ya heycanlandim kizİyi gidiyor kuzum sivilce çıkmaya başladı her yerimdekızlarda da çıkmıştı ama bunda anlamadım vücudumda falan var.iyi gidiyor şükür iştah kaybim var. Doktora da yarın yada pazartesi giderim inşallah heyecanlıyım
Canım eğer çatlama iğnesi kullanacaksan Dr çatlamış dediği zaman tek ilişki olsun bence 2 olmasın çünkü birden fazla yum var sağda solda gerçi yarın daha netleşir hangileri gelişmiş belli olur. Rahat ol zaten kızz sal gitsin boşverrrrrInşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan içinama denwme yaparken nasil olur bilemiyorum birde cnm tek iliskimi olsun yine yoksa bir pikken birde cat anindan mi
Bir de cnm cat ignesi olunca nasil yapayim denemeyi bilemedim
Sağol canım benim inşallah artık düzene girer yaaHadi gozun aydin cnm sevindim adina gerçekten
Ahh canım yaa hakkınızı helal edin valla sizi bile stres yaptımKız valla bende sevindim çok şükür ya hepimiz stres olmuştuk
Amiin canım inşallah ya ne bileyim valla Rabbim büyük tevekkül ettim. Gideceğim ya bende merak ediyorum artıkYa heycanlandim kizsimdi bak yarin gitsene bizide merakta birakma canim
Sağlığın yerinde olsun oglusun saglikla gelsinde cnm istahin açılır inşllah
Belki yedigin birseyler yapoyordur cnm sivilceyi bazen hamilelikler ayni oliyor ama cinsiyetler farkli oluyor insllah oglusumuz seninledir annesi
Ahh canım yaa hakkınızı helal edin valla sizi bile stres yaptım
[/QUOTE
Yok kız deli misin nolacak sankim sevindim ama ya artık yumurtayı bekleriz sabırla
Demi canim hersey olacagina varir birakayim belki ikiz olurCanım eğer çatlama iğnesi kullanacaksan Dr çatlamış dediği zaman tek ilişki olsun bence 2 olmasın çünkü birden fazla yum var sağda solda gerçi yarın daha netleşir hangileri gelişmiş belli olur. Rahat ol zaten kızz sal gitsin boşverrrrr
Aynen öyle canım kaderine yazıldı çoktanDemi canim hersey olacagina varir birakayim belki ikiz olurduadan başka birsey yok
Sende iyi sokulde kuzum dr derse klomen al hem stresede girmen kontrolde olunca daha iyi olur
Insllah canim dua ederiyorum senin icin ama bu sefer de ikiz oglan diye dua ediyimAynen öyle canım kaderine yazıldı çoktanayy inşallah yaa sana hep ikiz oğlu olsun diye dua ediyorum ben sende bana öyle de bende isterim ikiz
Zaten dr düzenleyici ilaç yazdı canım onu kullanınca sanırım gününde olur gecikmez inşallah
Ya varya okudukça kalbim pır pır etti biliyor musun Allah razı olsun canım benim ne güzel yüreğiniz var her birinizin Rabbim bu güzel kalbiniz niyetine nasip etsin inşallahInsllah canim dua ederiyorum senin icin ama bu sefer de ikiz oglan diye dua ediyimguzel bacilarim rabbim hepimize oglan evladi nasip etsin gönlümüzde ki dualari yaşamayi nasip etsin Ezan okunuyor cnm inan aklimda topimizdeki kizlar ve hamile kalmak isteyen arkadaşlar var rabbim oldu sevincini yasatsin bizlere
Ilacini kullan kuzum insllah guzel haberlerini aliriz senide
Vala uzerimizden yuk kalkti canim hadi gözün aydın darisi yum ve hamislik insaallah gerisi gelecekKızlarrrrrr
Sanırım adet oluyorummmm akıntı pembeleşti baya baya sökülecek az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?