Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Büyümüştür canım Allah'ın izniyle incir havuç falan ye iftardan sonra.teste de devam et kaç mm de testin koyulugu nasıl onu anla birde günde 2 mm falan büyüyor ya yumurta ona göre çatlama gününü iyi yakalarsin inşallah

Inicir havuc polenli bal yiyorum insllah faydasi olmustur benim gecen ay sağ agriyordu bu ay sol kasigim bakalim yarin belli olir kuzum insllah bu ay guzel haberler alirim umutluyum
Senin nasil gidiyor cnm hamilelik ne zaman gideceksin dr

Inşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan için ama denwme yaparken nasil olur bilemiyorum birde cnm tek iliskimi olsun yine yoksa bir pikken birde cat anindan mi
Bir de cnm cat ignesi olunca nasil yapayim denemeyi bilemedim
Bence sen bilirsin ama çatlamaya yakın pikte deneyebilirsin.gec çatlıyorsa pikte uzunsa ilk silinme yine de içinden geldiği gibi.
Çat iğnesi yaparsa belli saat verip sonra ilişki öneriyor Dr. Onda da test kullanıp verdiği saate bakarak olur herhalde

Benim pik kisa kuzum ama cat ignesi verirse doktora gore ilerleyim ozaman hayirlisi cnm ya rabbim nasibimizde varsa verir oğluşu insllah

Inicir havuc polenli bal yiyorum insllah faydasi olmustur benim gecen ay sağ agriyordu bu ay sol kasigim bakalim yarin belli olir kuzum insllah bu ay guzel haberler alirim umutluyum
Senin nasil gidiyor cnm hamilelik ne zaman gideceksin dr
İyi gidiyor kuzum sivilce çıkmaya başladı her yerimde kızlarda da çıkmıştı ama bunda anlamadım vücudumda falan var.iyi gidiyor şükür iştah kaybim var. Doktora da yarın yada pazartesi giderim inşallah heyecanlıyım

Ya heycanlandim kiz simdi bak yarin gitsene bizide merakta birakma canim
Sağlığın yerinde olsun oglusun saglikla gelsinde cnm istahin açılır inşllah
Belki yedigin birseyler yapoyordur cnm sivilceyi bazen hamilelikler ayni oliyor ama cinsiyetler farkli oluyor insllah oglusumuz seninledir annesi

Inşallah canim ya stres yapmıyorum rahatim şuan için ama denwme yaparken nasil olur bilemiyorum birde cnm tek iliskimi olsun yine yoksa bir pikken birde cat anindan mi
Bir de cnm cat ignesi olunca nasil yapayim denemeyi bilemedim
Canım eğer çatlama iğnesi kullanacaksan Dr çatlamış dediği zaman tek ilişki olsun bence 2 olmasın çünkü birden fazla yum var sağda solda gerçi yarın daha netleşir hangileri gelişmiş belli olur. Rahat ol zaten kızz sal gitsin boşverrrrr

Amiin canım inşallah ya ne bileyim valla Rabbim büyük tevekkül ettim. Gideceğim ya bende merak ediyorum artık

Demi canim hersey olacagina varir birakayim belki ikiz olurduadan başka birsey yok
Sende iyi sokulde kuzum dr derse klomen al hem stresede girmen kontrolde olunca daha iyi olur

Demi canim hersey olacagina varir birakayim belki ikiz olurduadan başka birsey yok
Sende iyi sokulde kuzum dr derse klomen al hem stresede girmen kontrolde olunca daha iyi olur
Aynen öyle canım kaderine yazıldı çoktan ayy inşallah yaa sana hep ikiz oğlu olsun diye dua ediyorum ben sende bana öyle de bende isterim ikiz
Zaten dr düzenleyici ilaç yazdı canım onu kullanınca sanırım gününde olur gecikmez inşallah

Insllah canim dua ederiyorum senin icin ama bu sefer de ikiz oglan diye dua ediyim guzel bacilarim rabbim hepimize oglan evladi nasip etsin gönlümüzde ki dualari yaşamayi nasip etsin Ezan okunuyor cnm inan aklimda topimizdeki kizlar ve hamile kalmak isteyen arkadaşlar var rabbim oldu sevincini yasatsin bizlere
Ilacini kullan kuzum insllah guzel haberlerini aliriz senide

Ya varya okudukça kalbim pır pır etti biliyor musun Allah razı olsun canım benim ne güzel yüreğiniz var her birinizin Rabbim bu güzel kalbiniz niyetine nasip etsin inşallah

Kızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak

Eklentiler

• 1619091512758..webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…