Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Canim o agrilar yum degerlendirdigin icin oluyo çoğunlukla özellikle kasik agrisi. Evet silinmemiş sen yine 3 saatte bir teste devam et canim bakalim pik olacak mi tekrar ya da silinecek mi guzel takip yap canim

Kızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Ya inşallah tutmuştur cnm ben deneme yaptigimda kasik agrim adet donemine kadar devam etti sen test yapmaya devam et bakalim cnm nasil çıkacak

Peki silinme tekrar olursa yine deneme yapmalımıyım yoksa tek denemede kalmalımıyım

R rana20 ben bitirdim arkadaşın duasını rabbim kabul etsin inşallah

Bir tik açılmaya başlamış cnm sen devam et testlere 15.gun 23.00 olan koyu cnm ondan sonra acilmaya baslamis gibi cizgi kizlar da bir baksin yanlis yorumlaması

Canım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir bence
Evet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…