- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.021
Canim o agrilar yum degerlendirdigin icin oluyo çoğunlukla özellikle kasik agrisi. Evet silinmemiş sen yine 3 saatte bir teste devam et canim bakalim pik olacak mi tekrar ya da silinecek mi guzel takip yap canimKızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Ya inşallah tutmuştur cnm ben deneme yaptigimda kasik agrim adet donemine kadar devam etti sen test yapmaya devam et bakalim cnm nasil çıkacakKızlar ancak fırsatım oldu girmeye. Sabah erken yapamadım son testi ama silinmemiş ikinci çizgi. Benim kasık bacak ve bel ağrım var ben normalde böyle olmam acaba normalmi böyle olmak
Zamanlaman güzeldi canım. Tek ilişki bence en iyisi yapmam ben olsam. Senin yumurta çatladı bence.Peki silinme tekrar olursa yine deneme yapmalımıyım yoksa tek denemede kalmalımıyım
Canım yemin ediyorum su serptin içime dediğin gibi tek de kalkcam tutmazsa öbür ay artık Teşekkür ederim canım benim çok sağolZamanlaman güzeldi canım. Tek ilişki bence en iyisi yapmam ben olsam. Senin yumurta çatladı bence.
R rana20 ben bitirdim arkadaşın duasını rabbim kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
@SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
@kelebkkk Duası;
Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyul kayyume ve etubü ileyh.Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.Ey herseye gücü yeten Rabbim Sıdıka kuluna sağlıklı sıhhatli hayırlı erkek evlat nasip eyle.Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed aleyhisselamı vesile ederek O nun (sav) hürmetine duamızı kabul eyle.Peygamberimiz âline ve ashabina salat ve selam eyle.Amin.
@Cute-sugar isimli arkadaş okumalara katılmıyor. Msjlara cevap vermiyor arkadaşlar dua sahibi bu arkadaşın yerine kendi okuyacak yine büyük ihtimalle
Sanki çok hafif açılmaya başlamış canım. Benim de dün akşam pik oldu çabuk açılmaya başlamıştı senin pik süren uzun değilse 2 yada 3 saatte bir test yap bence bide kızlar görsün M MaviayyyBakarmisiniz çatlama olmusmu
Bir tik açılmaya başlamış cnm sen devam et testlere 15.gun 23.00 olan koyu cnm ondan sonra acilmaya baslamis gibi cizgi kizlar da bir baksin yanlis yorumlamayimBakarmisiniz çatlama olmusmu
Canım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir benceBakarmisiniz çatlama olmusmu
Aslında sabah 9 da hafif açılma oldu dünde çok kasik ağrım oldu bugünü degerlendirim miCanım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir bence
Bir tik açılmaya başlamış cnm sen devam et testlere 15.gun 23.00 olan koyu cnm ondan sonra acilmaya baslamis gibi cizgi kizlar da bir baksin yanlis yorumlaması
Evet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliskiCanım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir bence
Sabah 9da başladı açılma pik çatlama 24 saat sürdü hepsiCanım bence de 15.gun den sonra hafif açılmış gibi tekrar yap testini açılma varsa değerlendir bence
Valla pöfür pöfür içiyorlar canım bende çok uğraştım bıraktırmak için ama bırakmıyorKizlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim ki gunde 3 tane falan iciyor içme diyorum beni dinlemiyor ya sinir ediyor beni
Erkek bebek için tek ilişki daha garanti gibi duruyor bence ama sen blirsin canımEvet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski
Canım erkek bebek istiyorsun sende değil mi? Tek ilişki ile bırak bence. Akıntı yoğun geldi ağrın da olduysa çatlamış olabilir.Evet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski
Erkek bebek için tek ilişki daha garanti gibi duruyor bence ama sen blirsin canım
Benimki de çok içiyor 3 taneyle yetiniyorsa iyi seninki yine.laf anlamıyorlar kiKizlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim ki gunde 3 tane falan iciyor içme diyorum beni dinlemiyor ya sinir ediyor beni
Evet canim erkek bebek icin uğraşıyorum dün gece çok ağrım oldu sanırım dün ilişki olmaliydiCanım erkek bebek istiyorsun sende değil mi? Tek ilişki ile bırak bence. Akıntı yoğun geldi ağrın da olduysa çatlamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?