- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.041
Olabilir canım bana 15.gun gibi geldi sanki. Sen bilirsin tek deneme yapıp bırak en iyisi yada önümüzdeki aya ertele içinden nasıl geliyorsaEvet canim erkek bebek icin uğraşıyorum dün gece çok ağrım oldu sanırım dün ilişki olmaliydi
Bu ayı ertelicem pik ile çatlama kisa sürüyor benim bidaha ki ay tam pikte deniyim o zamanOlabilir canım bana 15.gun gibi geldi sanki. Sen bilirsin tek deneme yapıp bırak en iyisi yada önümüzdeki aya ertele içinden nasıl geliyorsa
Canim acilmaya başlamış piklerin cok uzun değilse deneme yapacaksan eğer yapabilirsin bence daha koyulasmaz diye düşünüyorum ama yine teste devam et deneme yaparsan emin olmus olursunBakarmisiniz çatlama olmusmu
Canim acilmaya başlamış piklerin cok uzun değilse deneme yapacaksan eğer yapabilirsin bence daha koyulasmaz diye düşünüyorum ama yine teste devam et deneme yaparsan emin olmus
Canim erkek bebek icin tek iliski diyor ama senin icinden nasil geliyorsa oyle yapabilirsin imkanin varsa yarin bir dr gidebilirsin yumurtlama icin hangi asamada oldugunu ogrenirsin en azindanEvet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski
Aynen cnm ya hem cocuk olsun diyor hemde kurallari uymuyor canimi sıkıyorValla pöfür pöfür içiyorlar canım bende çok uğraştım bıraktırmak için ama bırakmıyor
Canim 3 azaltılmış hali canim oructan yoksa 3 paketi bitiriyor 1 haftadaBenimki de çok içiyor 3 taneyle yetiniyorsa iyi seninki yine.laf anlamıyorlar ki
Canim erkek bebek icin tek iliski diyor ama senin icinden nasil geliyorsa oyle yapabilirsin imkanin varsa yarin bir dr gidebilirsin yumurtlama icin hangi asamada oldugunu ogrenirsin en azinda
Hakkinda hayirlisi olsun canim stres olunca zor oluyor icinden nasil geliyorsa oyle yap canim rabbim nasip ettikten sonra cnm tek iliskide olur 2 iliskide olur duadan baska bazen yapacak bir seyimiz kalmiyorImkanım yok canım 3gun yasak var zaten gidememki çok stresli bi durum bu konuda tecrübeli bi arkadaşa sordum dün ilişki olmalıymış 24 saat sürdüğü için
Rabbım.hepimizin dularini kabul etsin inşallah bu gece yaptığım hatimin duasını yapicam sizede dua edicemHakkinda hayirlisi olsun canim stres olunca zor oluyor icinden nasil geliyorsa oyle yap canim rabbim nasip ettikten sonra cnm tek iliskide olur 2 iliskide olur duadan baska bazen yapacak bir seyimiz kalmiyor
Eczane ler pahalı canım netten al ben bu ay 45 TL ye 24 ovilasyon 3 gebelik testi aldımOvilasyon testı 5 li eczanede 50 tl genel olarak boylemi fiyatlar
Eczaneden aldim50 tane laboQuick marka 125 tl verdim
Amin cnm Allah razi olsunHaklisin canim
Rabbım.hepimizin dularini kabul etsin inşallah bu gece yaptığım hatimin duasını yapicam sizede dua edicem
Evet canım benim ilişkiden sonra oldu hatta üşütmus gibi ağrım oldu..bir kaç gün sonra baya azaldı. İnşallah tutar hayırlısıyla denemenB Beybipattis canım sen hamilesin değil mi ilişkiden sonra bu kasık bel bacak ağrısı ne zaman geçiyor sol bacağım kopacak gibi ağrıyor
Aynen içine sinmiyorsa önümüzdeki ay daha bilinçli olur hem ne kadar zamanda çatlıyor vs anladin bu ay. Ben pikte denedim çata yakınken tuttu elhamdülillah.darisi sizlereBu ayı ertelicem pik ile çatlama kisa sürüyor benim bidaha ki ay tam pikte deniyim o zaman
Amin inşallah senin pik ile çat arasi kac saatAynen içine sinmiyorsa önümüzdeki ay daha bilinçli olur hem ne kadar zamanda çatlıyor vs anladin bu ay. Ben pikte denedim çata yakınken tuttu elhamdülillah.darisi sizlere
14-15 saat sürdü canım öğlen 1 de pik gece 4 e doğru catlamistiAmin inşallah senin pik ile çat arasi kac saat
Sizinde çatlama süreniz kısaymış peki testte açılmayı beklediniz mi yoksa pikkenmi denediniz14-15 saat sürdü canım öğlen 1 de pik gece 4 e doğru catlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?