Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet açılma var bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama tek ilişki mi yoksa 3 gunmu iliski
Canim erkek bebek icin tek iliski diyor ama senin icinden nasil geliyorsa oyle yapabilirsin imkanin varsa yarin bir dr gidebilirsin yumurtlama icin hangi asamada oldugunu ogrenirsin en azindan

Canim kimi tek iliski diyo kimi 3 gün kafam karıştı pikten 18 saat sonra çatladı bu ay riske atmicam ama bidahaki ay pikte denicem

Valla pöfür pöfür içiyorlar canım bende çok uğraştım bıraktırmak için ama bırakmıyor
Aynen cnm ya hem cocuk olsun diyor hemde kurallari uymuyor canimi sıkıyor
Benimki de çok içiyor 3 taneyle yetiniyorsa iyi seninki yine.laf anlamıyorlar ki
Canim 3 azaltılmış hali canim oructan yoksa 3 paketi bitiriyor 1 haftada
Anlamiyorlar valla cnm belki diyorum boş gebeligim sigara ictigi icin oldu diyorum banamisin demiyor

Imkanım yok canım 3gun yasak var zaten gidememki çok stresli bi durum bu konuda tecrübeli bi arkadaşa sordum dün ilişki olmalıymış 24 saat sürdüğü için
Canim erkek bebek icin tek iliski diyor ama senin icinden nasil geliyorsa oyle yapabilirsin imkanin varsa yarin bir dr gidebilirsin yumurtlama icin hangi asamada oldugunu ogrenirsin en azinda

Imkanım yok canım 3gun yasak var zaten gidememki çok stresli bi durum bu konuda tecrübeli bi arkadaşa sordum dün ilişki olmalıymış 24 saat sürdüğü için
Hakkinda hayirlisi olsun canim stres olunca zor oluyor icinden nasil geliyorsa oyle yap canim rabbim nasip ettikten sonra cnm tek iliskide olur 2 iliskide olur duadan baska bazen yapacak bir seyimiz kalmiyor

Haklisin canim
Hakkinda hayirlisi olsun canim stres olunca zor oluyor icinden nasil geliyorsa oyle yap canim rabbim nasip ettikten sonra cnm tek iliskide olur 2 iliskide olur duadan baska bazen yapacak bir seyimiz kalmiyor
Rabbım.hepimizin dularini kabul etsin inşallah bu gece yaptığım hatimin duasını yapicam sizede dua edicem

B Beybipattis canım sen hamilesin değil mi ilişkiden sonra bu kasık bel bacak ağrısı ne zaman geçiyor sol bacağım kopacak gibi ağrıyor
Evet canım benim ilişkiden sonra oldu hatta üşütmus gibi ağrım oldu..bir kaç gün sonra baya azaldı. İnşallah tutar hayırlısıyla denemen

Bu ayı ertelicem pik ile çatlama kisa sürüyor benim bidaha ki ay tam pikte deniyim o zaman
Aynen içine sinmiyorsa önümüzdeki ay daha bilinçli olur hem ne kadar zamanda çatlıyor vs anladin bu ay. Ben pikte denedim çata yakınken tuttu elhamdülillah.darisi sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…