Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Günaydın kızlar testlere bir bakarmısınız zamanlamayı doğrumu yaptım acaba bu ay yanılttı beni bu testler
Ben denemeyi 2.ci fotoda 13.gün 01:40 olanda yaptım bu sabah uzun yumurta akına benzer bir akıntım oldu, dün çok yoğun bir şekilde bel kasık bacak ağrısı yaşadım, sizce pikken mi denemiş oldum yoksa çat oluncamı cevaplarınızı bekliyorum canlar

Eklentiler

• 1619160935627..webp
    13 KB · Görüntüleme: 97
  • 1619160972770..webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 82
Canım bence çatlamış öyle yapmışsın denemeyi .hayırlısıyla tutmuştur inşallah

Canım sen bebeğini ne tarafında hissediyorsun sağ-sol. Cinsiyeti tam öğrenemedin henüz değil mi
Daha doktora bile gitmedim kız pek küçük teyzesi daha sağ sol hissedecek kadar değil Canım suyu mu çok içmiştin gece denemeden önceki test silinmiş gibiydi 13.gun 21 de tekrar pik yapmış.acaba bir deneme daha mı yapsaydın ki bilemedim ya bugünde teste devam et yine koyu çıkarsa gece degerlendir hiç olmazsa yeni spermler gider yumurtaya.yine de sen bilirsin

Canim 2.tam cat denemişsin cnm.zatwn senin pikte benim gibi cok koyu değil yani pikde denemiissin gibi olmus hakkinda hayirlisi olsun cnm bende bu ay 2 deneme yapacagam rabbim nasip ettikden sonra diyorum olur stres yapma kuzum duanin et insllah oglusin geliyordur

Canim teste göre çatlamış görünüyor catta deneme yapmışsın insaallah tutmuştur ☺

Kizlar doktordan geldim solda yum 18,17,16 mm
Sağda 10 mm olmuş normalde sagda coktu yumlar fazla buyumemis soldaki büyümüş ikiz olabilir dedi gun asiri deneme yap dedi cat ignesi vermedi cumartesi pazar çatlarmış
Ayy canım ya o kadar mutluyum ki rabbim sana hayırlısıyla ikiz oğlanlar nasip etsin inşallah aman teste devam et günde 2 mm falan büyüyor ya pazara çatlar inşallah.Rabbim rast getirsin

Kizlar doktordan geldim solda yum 18,17,16 mm
Sağda 10 mm olmuş normalde sagda coktu yumlar fazla buyumemis soldaki büyümüş ikiz olabilir dedi gun asiri deneme yap dedi cat ignesi vermedi cumartesi pazar çatlarmış
Aaaa çok sevindim canim o zaman testini çok iyi yapman lazim bak şimdi cok heyecanlandim kiz insaallah hersey yolunda gidecek inanıyorum stres yapma biz burdayiz bende bu gun dr a gitcem bakalim yumurta ne tarafta kac mm

Anladım canım rabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Galiba suyu fazla kaçırdım anlamadım birde benim pik sürem kısa sürüyordu ve 2 ci çizgi çok koyu olmuyordu bu sefer ultra yaptı ertesi gün neyse olan oldu rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah

Aminn kuzum inşallah stres oldu ister istemez ama rabbim neyi uygun görürse artık haktan hayırlısı

Canım çok sevindim doktorun ikiz olabilir demesine dualarımız kabul olacak inşallah rabbim istediklerini sağlıklı sıhhatli Salihli çift oğlan nasip etsin sanada testlerine dikkat et benim gibi aldanma canım hayırlısı olsun hakkında inşallah canım

Ayy canım ya o kadar mutluyum ki rabbim sana hayırlısıyla ikiz oğlanlar nasip etsin inşallah aman teste devam et günde 2 mm falan büyüyor ya pazara çatlar inşallah.Rabbim rast getirsin
Amin cnm ya bende nasil sevindim annem diyor ki insllah olur ikizlerin diyor dr dedi cnm cumartesi pazara catlar dedi testlere bakiyorum cnm daha ikinci bir çizgi silik daha dr sordum normal daha gostermez dedi hayirlisi kuzum ya rabbim hayirlisi ile duamiz kabul oldu sevincini yaşatsın

Aaaa çok sevindim canim o zaman testini çok iyi yapman lazim bak şimdi cok heyecanlandim kiz insaallah hersey yolunda gidecek inanıyorum stres yapma biz burdayiz bende bu gun dr a gitcem bakalim yumurta ne tarafta kac mm
Insllah canım benim rabbim gönlümüzde ki dualari kabul edecek sadace sabirla o günü bekliyoruz
Allah razi olsun cnm ailem.gibi oldunuz dışarıda birseylerimizi anlatamiyoruz ama burda birbirimizi tanimidan destek oluyoruz
Sende hayirli haberle gel kuzum saat kacta gideceksin?

Allah razi olsun kuzum aynen bende sevindim esime dedim gelir gelmez oda cok istiyor ikiz hakkimizda hayirlosi olsun saglikla ogluslarimiz gelsin ben cok inaniyorum birbirimize ettiğimiz dualari rabbim kabul edecek inşallah
Testler daha koyulasmadi bekliyorum cnm
Stres oluyor evet cnm.ama az olsun

Aynen öyle canim burda bi aile olduğumuzu düşünüyorum bende yoldayim canim 2 30 da randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…