Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
R rana20 çalsın davullar zurnalar hepimiz regl olmana aşırı sevinçliyiz M Maviayyy çok sevindim büyüdü yumurtalar ne guzel...Yarın önemlı gun senın ıcın doktorlar gunasırı diyo ama sen tek ılıskı mı dusunuosun hayırlısıyla ıkızler gelsın ınsalalh

Kızlar bide hepinize sorum var pik ile çatlama arası süreniz ne kadar? Hangi süreyi kısa hangi süreyi uzun değerlendiriyorsunuz? Y spermının kısa yaşadıgını bılıyoruz ama kaç saat dayandıgını bılen var mı? Sorular sorular:)

Allah razı olsun cnm evet buyumus sağ yumurtalar büyümesini beklerken soldan geldi büyümeler evet cnm yarin onemli gun bakalim ya 2 deneme düşünüyorum cnm ama o anlik nasil olur bilemem artiksenin denemeler nezman cnm

Selam.. 4 ay ovulasyon testi kullandım 12ci ayda 2 gün pik sürdü 3cu gün cat. Ama diğer aylarda 1 gün yalnız pik oldu.galiba değişkenlik gösterebiliyor

Selam.. 4 ay ovulasyon testi kullandım 12ci ayda 2 gün pik sürdü 3cu gün cat. Ama diğer aylarda 1 gün yalnız pik oldu.galiba değişkenlik gösterebiliyor
Sizin uzunmuş pik ile çatlama arası benım en uzun 10-12 saat sürdü...Mart ayında silinmede denedim tutmadı...Bu ay nası yapsam dıye dusunmekteyım...

Allah razı olsun cnm evet buyumus sağ yumurtalar büyümesini beklerken soldan geldi büyümeler evet cnm yarin onemli gun bakalim ya 2 deneme düşünüyorum cnm ama o anlik nasil olur bilemem artiksenin denemeler nezman cnm
Regl beklıyorum canım bıkac gune...Hakkında hayırlısı en guzelı olsun ınsallah sen başla önümüzü aç

Pikten 15 saat sonra falan çatladı canım.bence pik i ilk gördüğünden 10 saat sonra falan dene benimde ilk silinmede tutmadı pikte tuttu

Guzel haberle gel kuzu
Canim bu ayda sağdan yumurtlamisim 19 mm dedi dr normal ultrasondan bakti karindan 9. Günum cabuk büyümüş gibi geldi bana 4 5 gune catlar dedi. Yumurtlama gunu deneme isime ve erkek bebek olayina sicak bakmadi etik değil dedi

Pikten 15 saat sonra falan çatladı canım.bence pik i ilk gördüğünden 10 saat sonra falan dene benimde ilk silinmede tutmadı pikte tuttu
Canımm peki 10 saat sonra yanı deneme yapmadan önce siliklik ne durumdaydı o testin duruyormu bayağı silinmişmiydi yoksa hafif cok az mı silinmişti...Senle benzermiş yum çatlama arası süremiz ondan bu kadar detay soruyorum kusura bakma

Canim bu ayda sağdan yumurtlamisim 19 mm dedi dr normal ultrasondan bakti karindan 9. Günum cabuk büyümüş gibi geldi bana 4 5 gune catlar dedi. Yumurtlama gunu deneme isime ve erkek bebek olayina sicak bakmadi etik değil dedi
Canım 19 mm den sonra 2 güne çatlar ya sanki 4-5 gun cok dememıs mı doktor

Canım 19 mm den sonra 2 güne çatlar ya sanki 4-5 gun cok dememıs mı doktor
Vala banada öyle geldi canim zaten 20 22 gibi catliyo ama herkeste farkli max süre olarak dedi öyle bi sıkıntın yok yum takibine gerek yok gu aşırı ilisiki dedi ama ben yum gunu yapcam tabi

Eczane ler pahalı canım netten al ben bu ay 45 TL ye 24 ovilasyon 3 gebelik testi aldım
Aldım canm bnde 45 tl ye aldm senn dediğin pakettwn ama bir turlu gelmedi hala nisanda yapcaktm kendimi tanımak için mayostada deneme hem doktor hem ovi takbi beklyrm gelsin ilk deneyimim olcak

Regl beklıyorum canım bıkac gune...Hakkında hayırlısı en guzelı olsun ınsallah sen başla önümüzü aç
Amin cnn benim ya guzel dualarin icin insllah bakalim hayirlisi ile hamile kalip saglikla.illerleyip oglus haberini alairiz hepbirlikte

Bacim bu ay denemeler birlikte desene cnmama iyi buyumus kiz ben hap ictim oyle buyumedi benmkiler masallah sana doktorlarin geneli öyle benim ocakta gittigim dr istersen kibrisa git dedi bir daha ondr gitmedim bu gittigim.dr cok sevecen sordugun soruyu yanitsiz birakmiyor
Sen napacaksin cnm gun asirimi yapacaksin yoksa tek iliski mi

Masallah aynen canim normalde böyle büyümüyordu insaallah ayni günler oluruz oh oh gelsin bebisler vala baci ben piki gördükten bi kac saat sonrasinda düşünüyorum silinmede yapmicam bu ay

Masallah aynen canim normalde böyle büyümüyordu insaallah ayni günler oluruz oh oh gelsin bebisler vala baci ben piki gördükten bi kac saat sonrasinda düşünüyorum silinmede yapmicam bu ay
Inşallah cnm bende pik ve silinme diye dusunuyorumda daha koyulasma yok cizgide senin testler nasil cnm koyulasmaya basladimi

Canim sen hic test yaptin mi bi karsilastiralim mi ben yaptim biraz önce. Bi de 7 tane testim kaldi yaa soparis versem yetismeyecek gibi eczaneden mi alsam aldiniz mi hic 5 li mi satiliyo sadece

Canim sen hic test yaptin mi bi karsilastiralim mi ben yaptim biraz önce. Bi de 7 tane testim kaldi yaa soparis versem yetismeyecek gibi eczaneden mi alsam aldiniz mi hic 5 li mi satiliyo sadece
Yaptim cnm karsilastiralim eczanede almistim 5 tane 55tl aldim pahali geldi bana bir sor istersen yinede cnm insllah 7 tanenen bitmeden yum ve cati gorursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…