Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
En alttakinin 16.42 yaptim.cnm

Eklentiler

• 16191876802968332196667069019301.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 48
Yaptim cnm karsilastiralim eczanede almistim 5 tane 55tl aldim pahali geldi bana bir sor istersen yinede cnm insllah 7 tanenen bitmeden yum ve cati gorursun cnm
7 tane yetmez mecbur eczaneden alicam bende canim 12 tanede yeter heralde insaallah son alisimiz olur su mubarek ayda dualarimiz kabul olur.

Evet ayni gidiyoruz ozmana seninle belkide dwnemeler bile ayni olur cano ya insllah yarin gündüz catlamaz
Sanmam canim daha dur hele yaa stres yaptirma pazar en gec bence olur bizim is insaallah iftardan sonraya zamanlama güzel olur Allah yardim eder ben inanıyorum

Insaallah canim olurda koyulasirsa testin hemen yaz buraya bende sabah yada oğlen yapicam yarin su an cok silik çünkü
Tamam canim ben yaparim koyulasirsa yazarim sen beni takipte ol
Sanmam canim daha dur hele yaa stres yaptirma pazar en gec bence olur bizim is insaallah iftardan sonraya zamanlama güzel olur Allah yardim eder ben inanıyorum
Insllah kuzum iftardan sonra olursa guzel olur esime diyorum yarin yada pazar catlar diyor.onzman oruc tutmayalim.diyor

Tamam canim ben yaparim koyulasirsa yazarim sen beni takipte ol

Insllah kuzum iftardan sonra olursa guzel olur esime diyorum yarin yada pazar catlar diyor.onzman oruc tutmayalim.diyor
Sıkı takipteyim seni valla heycan yapmamak mumkun degil bu gun dr da görev gibi ödev gibi değil tanini çıkararak yapin yoksa olmuyo diyo ama bakicaaaaz yok yok bence iftardan sonra olacak bizim is iyi düşünelim. Oruc olayini tovbe bende düşündüm ama olmaz kız tutalim Allah yardim eder ona göre

Oyle cnm ister istemez oluyor stres aynen dedigin gibi güzel düşünmek lazim
Tmm canim yapip hemen at buraya

Yok canım estağfurullah.testleri attım canım ya durmuyor ama anlatayım sana.oglen 1 de pik yaptı testim.ikindin 4 de yine pik akşam 8 pik koyulasti daha da gece 11 yine pikti 12 gibi denedim.gece 4 de ki testim silinmeye başlamıştı.ay anlaşılır anlatmaya çalıştım

Canim doktorlar erkek bebek icin mi gün aşırı diyorlar

Aldım canm bnde 45 tl ye aldm senn dediğin pakettwn ama bir turlu gelmedi hala nisanda yapcaktm kendimi tanımak için mayostada deneme hem doktor hem ovi takbi beklyrm gelsin ilk deneyimim olcak
Gelince heöen
Aldım canm bnde 45 tl ye aldm senn dediğin pakettwn ama bir turlu gelmedi hala nisanda yapcaktm kendimi tanımak için mayostada deneme hem doktor hem ovi takbi beklyrm gelsin ilk deneyimim olcak
Normalde hemen gelir ben n.11 den aldım canm 2 günde geldi. Tavsiye sana kafana hiç takma ben geçen ay gördüm yumurtlama ama çok taktım olmadı bu ayda gene yapıyorum ama takmıyorum

Kizlar doktordan geldim solda yum 18,17,16 mm
Sağda 10 mm olmuş normalde sagda coktu yumlar fazla buyumemis soldaki büyümüş ikiz olabilir dedi gun asiri deneme yap dedi cat ignesi vermedi cumartesi pazar çatlarmış
Canımmmmm hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün yumlar ikiz oğluş olsunlar

Ayy canım yaa çok tatlısın valla ilk kez böyle davul zurna ile karşıladım desem yalan olmaz
Canim bu ayda sağdan yumurtlamisim 19 mm dedi dr normal ultrasondan bakti karindan 9. Günum cabuk büyümüş gibi geldi bana 4 5 gune catlar dedi. Yumurtlama gunu deneme isime ve erkek bebek olayina sicak bakmadi etik değil dedi
Kuzumm maşallah yumlara bence de ultra pikken dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…