- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.101
7 tane yetmez mecbur eczaneden alicam bende canim 12 tanede yeter heralde insaallah son alisimiz olur su mubarek ayda dualarimiz kabul olur.Yaptim cnm karsilastiralimeczanede almistim 5 tane 55tl aldim pahali geldi bana bir sor istersen yinede cnm insllah 7 tanenen bitmeden yum ve cati gorursun cnm
Bacilik sanki alttakiyle ayniyiz su 'anEn alttakinin 16.42 yaptim.cnm
Insllah canim ya valla zor oluyor hayirlisi ile kalsaydık hamile7 tane yetmez mecbur eczaneden alicam bende canim 12 tanede yeter heralde insaallah son alisimiz olur su mubarek ayda dualarimiz kabul olur.
Evet ayni gidiyoruzBacilik sanki alttakiyle ayniyiz su 'an
Insaallah canim olurda koyulasirsa testin hemen yaz buraya bende sabah yada oğlen yapicam yarin su an cok silik çünküInsllah canim ya valla zor oluyor hayirlisi ile kalsaydık hamile
Sanmam canim daha dur hele yaa stres yaptirmaEvet ayni gidiyoruzozmana seninle belkide dwnemeler bile ayni olur cano ya insllah yarin gündüz catlamaz
Yarin yapalim diyorum ama 111gibi falan nasil olur ya da 12Evet ayni gidiyoruzozmana seninle belkide dwnemeler bile ayni olur cano ya insllah yarin gündüz catlamaz
Digeri testi ayni yapalim saat kac gibi olsun
Onda karsilastirirz
Tamam canim ben yaparim koyulasirsa yazarim sen beni takipte olInsaallah canim olurda koyulasirsa testin hemen yaz buraya bende sabah yada oğlen yapicam yarin su an cok silik çünkü
Insllah kuzum iftardan sonra olursa guzel olur esime diyorum yarin yada pazar catlar diyor.onzman oruc tutmayalim.diyorSanmam canim daha dur hele yaa stres yaptirmapazar en gec bence olur bizim is insaallah iftardan sonraya zamanlama güzel olur Allah yardim eder ben inanıyorum
Canim yapalim 11 gibi bakalim durumaYarin yapalim diyorum ama 111gibi falan nasil olur ya da 12
Sıkı takipteyim seni valla heycan yapmamak mumkun degil bu gun dr da görev gibi ödev gibi değil tanini çıkararak yapin yoksa olmuyo diyo ama bakicaaaazTamam canim ben yaparim koyulasirsa yazarim sen beni takipte ol
Insllah kuzum iftardan sonra olursa guzel olur esime diyorum yarin yada pazar catlar diyor.onzman oruc tutmayalim.diyor
Tmm canim yapip hemen at burayaCanim yapalim 11 gibi bakalim duruma
Ya ne dicem simdi biz ilk idarara ciktik tekrar test icin 3 saat gecmesi sart mi sivi alamiyoruz sonuctaCanim yapalim 11 gibi bakalim duruma
Oyle cnm ister istemez oluyor stres aynen dedigin gibi güzel düşünmek lazimSıkı takipteyim seni valla heycan yapmamak mumkun degil bu gun dr da görev gibi ödev gibi değil tanini çıkararak yapin yoksa olmuyo diyo ama bakicaaaazyok yok bence iftardan sonra olacak bizim is iyi düşünelim. Oruc olayini tovbe bende düşündüm ama olmaz kız tutalim Allah yardim eder ona göre
Tmm canim yapip hemen at buraya
Yok canım estağfurullah.testleri attım canım ya durmuyor ama anlatayım sana.oglen 1 de pik yaptı testim.ikindin 4 de yine pik akşam 8 pik koyulasti daha da gece 11 yine pikti 12 gibi denedim.gece 4 de ki testim silinmeye başlamıştı.ay anlaşılır anlatmaya çalıştımCanımm peki 10 saat sonra yanı deneme yapmadan önce siliklik ne durumdaydı o testin duruyormu bayağı silinmişmiydi yoksa hafif cok az mı silinmişti...Senle benzermiş yum çatlama arası süremiz ondan bu kadar detay soruyorum kusura bakma
Canim doktorlar erkek bebek icin mi gün aşırı diyorlar
Gelince heöenAldım canm bnde 45 tl ye aldm senn dediğin pakettwn ama bir turlu gelmedi hala nisanda yapcaktm kendimi tanımak için mayostada deneme hem doktor hem ovi takbi beklyrm gelsin ilk deneyimim olcak
Normalde hemen gelir ben n.11 den aldım canm 2 günde geldi. Tavsiye sana kafana hiç takma ben geçen ay gördüm yumurtlama ama çok taktım olmadı bu ayda gene yapıyorum ama takmıyorumAldım canm bnde 45 tl ye aldm senn dediğin pakettwn ama bir turlu gelmedi hala nisanda yapcaktm kendimi tanımak için mayostada deneme hem doktor hem ovi takbi beklyrm gelsin ilk deneyimim olcak
Canımmmmm hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün yumlar ikiz oğluş olsunlarKizlar doktordan geldim solda yum 18,17,16 mm
Sağda 10 mm olmuş normalde sagda coktu yumlar fazla buyumemis soldaki büyümüş ikiz olabilir dedi gun asiri deneme yap dedi cat ignesi vermedi cumartesi pazar çatlarmış
Kuzumm maşallah yumlaraCanim bu ayda sağdan yumurtlamisim 19 mm dedi dr normal ultrasondan bakti karindan 9. Günum cabuk büyümüş gibi geldi bana 4 5 gune catlar dedi. Yumurtlama gunu deneme isime ve erkek bebek olayina sicak bakmadi etik değil dedi
Amin cnm benim insllah rabbim bana ve sana ikiz ogluslar versinCanımmmmm hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün yumlar ikiz oğluş olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?