- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.121
Insaallah canim iftardan sonra pik e denk gelirsek öyle düşünüyorummCanımmmmm hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün yumlar ikiz oğluş olsunlar
Ayy canım yaa çok tatlısın valla ilk kez böyle davul zurna ile karşıladım desem yalan olmaz
Kuzumm maşallah yumlarabence de ultra pikken dene
Yok kuşum yapmadim zaten 7 tane testim var öğlene doğru fln yapicam daha cok siliktiya cizgi hemen koyulasmaz diye düşündüm amaRuveydam2015 baci test yaptim daha cizgi koyulasmamis sen yaptinmi?
Aynen cnm koyulasmamis benim kasik agri var cnm sende durumlar nasilYok kuşum yapmadim zaten 7 tane testim var öğlene doğru fln yapicam daha cok siliktiya cizgi hemen koyulasmaz diye düşündüm ama
Bende de canim bel ve kasik agrisi ara ara geliyor ama bence yarin da pik olmayacak gibi pazar gunu içime doguyo bakalimAynen cnm koyulasmamis benim kasik agri var cnm sende durumlar nasil
Hayirlisi bakalim cnm bekleyip göreceğizBende de canim bel ve kasik agrisi ara ara geliyor ama bence yarin da pik olmayacak gibi pazar gunu içime doguyo bakalim
Insaallah canim ondan çekiniyorum bi tekHayirlisi bakalim cnm bekleyip göreceğizinsllah iftardan sonra olirda rahat davraniriz
Benim ayni oluyo canim ama kişiden kişiye değişir mi bilmem takip yapmakta fayda var yinedePik ile çat arasi her ay aynı mı olur yada değişkenlik gosterebilir mi
Benim ayni oluyo canim ama kişiden kişiye değişir mi bilmem takip yapmakta fayda var yinede
Çok güvenme benim geçen ay 12. Gün koyulaştı 13.gün pik oldu 14.gün tamamen silik çıktı. Ama bu ay öyle olmadı 11.gün de koyulaşmaya başladı 12.pik oldu 13.gün ultra pik oldu 14.günüm bugün akşam 4 buçuk gibi yaptım hala 1 tık koyuydu 2.ci çizgi ve testlerim bitti toplam 13 tane test gitti. Test için tedarikli olmak lazım ona göre ayarla kendini canımBu konuda çok tecrübem yok ilk defa bu ay ovulasyona başladım bi daha ki ayda aynı olur mu diye merak ettim pik ve cat
Anladim canim yani geçen ay pikten sonra catlamaniz kisayken bu ay pik uzun sürdü diyorsunuz degilmiÇok güvenme benim geçen ay 12. Gün koyulaştı 13.gün pik oldu 14.gün tamamen silik çıktı. Ama bu ay öyle olmadı 11.gün de koyulaşmaya başladı 12.pik oldu 13.gün ultra pik oldu 14.günüm bugün akşam 4 buçuk gibi yaptım hala 1 tık koyuydu 2.ci çizgi ve testlerim bitti toplam 13 tane test gitti. Test için tedarikli olmak lazım ona göre ayarla kendini canım
Aynen öyle canım ve ben yanıldım 12.gün gece yani 13.güne döndüğünde son testte açılma görünce gece 2.30 gibi deneme yaptık tek deneme oldu tutarmı bilmemAn
Anladim canim yani geçen ay pikten sonra catlamaniz kisayken bu ay pik uzun sürdü diyorsunuz degilmi
Coook tsk ederim canim benim Allah razi olsun inan en güzeli dua gerisi boş elimizden geleni yapicaz tevekkül edicez Rabbim hepimizin gönül muradini versinM MaviayyyRuveydam2015 hadi inşallah sizin zamanlamanızda bir sıkıntı olmaz Allah'ım gönlünüze göre versin güzel habelerinizi duyalım inşallah canlarım ikinizin adınada sevindim dualarım sizinle
Gelince heöen
Normalde hemen gelir ben n.11 den aldım canm 2 günde geldi. Tavsiye sana kafana hiç takma ben geçen ay gördüm yumurtlama ama çok taktım olmadı bu ayda gene yapıyorum
Ben gittigidiyordan aldm hala gelmedi yasaklardan dolayımı acabaGelince heöen
Normalde hemen gelir ben n.11 den aldım canm 2 günde geldi. Tavsiye sana kafana hiç takma ben geçen ay gördüm yumurtlama ama çok taktım olmadı bu ayda gene yapıyorum ama takmıyorum
Yaa maşaallah canımKizlar doktordan geldim solda yum 18,17,16 mm
Sağda 10 mm olmuş normalde sagda coktu yumlar fazla buyumemis soldaki büyümüş ikiz olabilir dedi gun asiri deneme yap dedi cat ignesi vermedi cumartesi pazar çatlarmış
Kuzum seninde baya hızlı büyümüş bu ay pazar gününe çatlar sanırımCanim bu ayda sağdan yumurtlamisim 19 mm dedi dr normal ultrasondan bakti karindan 9. Günum cabuk büyümüş gibi geldi bana 4 5 gune catlar dedi. Yumurtlama gunu deneme isime ve erkek bebek olayina sicak bakmadi etik değil dedi
Insllah canim ya bu ay guzel olsun hepimiz içinM MaviayyyRuveydam2015 hadi inşallah sizin zamanlamanızda bir sıkıntı olmaz Allah'ım gönlünüze göre versin güzel habelerinizi duyalım inşallah canlarım ikinizin adınada sevindim dualarım sizinle
Amin canim benim guzel dualarin icinYaa maşaallah canımrabbim nasip edecek sana ikiz ikiz sağlıklı hayırlı erkek evlatlar inşaallah
Kuzum seninde baya hızlı büyümüş bu ay pazar gününe çatlar sanırımikiniz içinde rabbim kolaylıklar versin sağlıkla tutunsun oğluşlarınız doktorun ne demek istediğini anlamadım canım etik değil derken ne demek istemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?