- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.141
Aminn canimYaa maşaallah canımrabbim nasip edecek sana ikiz ikiz sağlıklı hayırlı erkek evlatlar inşaallah
Kuzum seninde baya hızlı büyümüş bu ay pazar gününe çatlar sanırımikiniz içinde rabbim kolaylıklar versin sağlıkla tutunsun oğluşlarınız doktorun ne demek istediğini anlamadım canım etik değil derken ne demek istemiş?
Canim su an pik görünüyo daha once takip yaptin mi testle piklerin ne kadar sürüyor erkek bebek mi düşünüyosun bideBen bu günü değerlendireyim mi
Insaallah canim Allah gonlundekini versinEvet benim cok şükür sağlıklı sıhhatli 3kizim var
Birde böyle deneyelim bakalım ya nasip dedim
Canim sen o zaman bi test daha yap 3 saatte bir yapiyoruz en son kacta yaptiysan ona göre ayarla yine bakariz kizlarlaDaha önce gecen ay yaptım takip onda yumurta oldu sabah 10 gibi aksam 20 de yaptım test onda hafif silik çıktı ertesi gün sabah yine yaptım hafif silik
Tamam canım teşekkür ederim gecen ay ki takibimi atayım mıCanim sen o zaman bi test daha yap 3 saatte bir yapiyoruz en son kacta yaptiysan ona göre ayarla yine bakariz kizlarla
Kuzu yaptım ya daha koyulasma yok niye acaba test olarak ilk defa surelab almiştim ondan mı esımi eczaneye yollacagam varsa test birde ona bakıyım sen yaptınmı
Yaptim simdi canim benimde bi tik koyu gibi bak bakalimKuzu yaptım ya daha koyulasma yok niye acaba test olarak ilk defa surelab almiştim ondan mı esımi eczaneye yollacagam varsa test birde ona bakıyım sen yaptınmı
Pik e daha cok var gibi görünüyor keske yarin olsaydi pik ama cok zor bu gun koyulaşmaya baslamasi lazimdiKuzu yaptım ya daha koyulasma yok niye acaba test olarak ilk defa surelab almiştim ondan mı esımi eczaneye yollacagam varsa test birde ona bakıyım sen yaptınmı
Aynen canim ya anlamadim yumlar buyuk ama ovülasyon da cizgi solukPik e daha cok var gibi görünüyor keske yarin olsaydi pik ama cok zor bu gun koyulaşmaya baslamasi lazimdi
Insaallah kacirmayiz du bakalim bi de gece falan yapariz olmazsa sen yine yaparsan muhakkak at bana canimAynen canim ya anlamadim yumlar buyuk ama ovülasyon da cizgi soluk
Insllah cnm ya yoksa ben dr dedigi gibi gun asiri yaparimInsaallah kacirmayiz du bakalim bi de gece falan yapariz olmazsa sen yine yaparsan muhakkak at bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?