Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aminn canim yani cinsiyet secmek yada buna uğraşmak etik değil demek istedi galiba zaten bi çoğu yanlis buluyo biliyosun o yüzden takilmadim. Yaptigimiz seyi tamamen yanlista bulmadi evet diyo y kromozomu daha nazlidir seçicidir x öyle değil degil dedi baya anlatti aslinda iyi bi dr sık ilişki önerdi ama ben öyle yapmicam tabi

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum surekli sizin yazılarınızı okurken simdi dur bende katılayım dedim simdi becerebilirsem size ovulasyon testimi atacağım müsait olanlar yorumlarsa sevinirim.

Evet benim cok şükür sağlıklı sıhhatli 3kizim var
Birde böyle deneyelim bakalım ya nasip dedim

Daha önce gecen ay yaptım takip onda yumurta oldu sabah 10 gibi aksam 20 de yaptım test onda hafif silik çıktı ertesi gün sabah yine yaptım hafif silik

Evet benim cok şükür sağlıklı sıhhatli 3kizim var
Birde böyle deneyelim bakalım ya nasip dedim
Insaallah canim Allah gonlundekini versin normalde catlama anina en yakin zamani tercih ediyoruz piklerin kisaysa 3 saatte bir test yaptigini dusunursek 3. Pikte deneme yapabilirsin ama uzunsa biraz daha bekelemen lazim bunun icinde pik sürelerini bilmen lazim mesela benim 10 12 saat icinde pik olup catliyo bilemezsen zor olur

Daha önce gecen ay yaptım takip onda yumurta oldu sabah 10 gibi aksam 20 de yaptım test onda hafif silik çıktı ertesi gün sabah yine yaptım hafif silik
Canim sen o zaman bi test daha yap 3 saatte bir yapiyoruz en son kacta yaptiysan ona göre ayarla yine bakariz kizlarla

Kuzu yaptım ya daha koyulasma yok niye acaba test olarak ilk defa surelab almiştim ondan mı esımi eczaneye yollacagam varsa test birde ona bakıyım sen yaptınmı
Yaptim simdi canim benimde bi tik koyu gibi bak bakalim

Eklentiler

• 20210424_133350.webp
    50 KB · Görüntüleme: 51
Kuzu yaptım ya daha koyulasma yok niye acaba test olarak ilk defa surelab almiştim ondan mı esımi eczaneye yollacagam varsa test birde ona bakıyım sen yaptınmı
Pik e daha cok var gibi görünüyor keske yarin olsaydi pik ama cok zor bu gun koyulaşmaya baslamasi lazimdi

Benim de boyle canm benim normalde 12.gunu koyu olmaya baslayip 13.gunu aksamina çatliyordu
Kiz benim tesrtimde az kaldi bu ay takip az olur diye az siparis vermiştim
Ruveydam2015

Eklentiler

• 161926085008872118095564056519.webp
    5 KB · Görüntüleme: 47
Insaallah kacirmayiz du bakalim bi de gece falan yapariz olmazsa sen yine yaparsan muhakkak at bana canim
Insllah cnm ya yoksa ben dr dedigi gibi gun asiri yaparim
Test yaparim aksama doğru sen ovülasyon testi aldin mi cnm ne kadar pahali ya eczanede nette daha uygun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…