Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Insllah cnm ya yoksa ben dr dedigi gibi gun asiri yaparim
Test yaparim aksama doğru sen ovülasyon testi aldin mi cnm ne kadar pahali ya eczanede nette daha uygun oluyor
Valla mi gun aşırı mi denicen yok canim kaldi 6 tane gittiği yere kadar kullancam yarin alirim yetmezse daha koyuluk yoksa aynen pahali ama kargoyla riske atamam insaallah son kez aliriz canim ne diyim Allahim hayirlisyla nasip etsin cok zor inan

Benim de boyle canm benim normalde 12.gunu koyu olmaya baslayip 13.gunu aksamina çatliyordu
Kiz benim tesrtimde az kaldi bu ay takip az olur diye az siparis vermiştim
Ruveydam2015
Aynen bende öyleyim 12. Gun anlıyordum pik olacagini ertesi sabah bilemedin oglen pik olurdu 13. Gun gecesine catlardi su 'an 10. Gün ama dr 19 mm dedi o kafami karistirdi bakalim ne olacak

Valla bir aklim öyle diyor gun asiri yap diyor valla insan sinir stres oluyor ya
Siparis versem kargoyla anca saliya gelir oda bir ise yaramaz dedim eczanedwn esim 5 tanesini 50 tl almis
Insllah kuzum bu son kullanmamiz olur zaten nezaman bu testleri kullansam stres oluyorum yaa
Aynen bende öyleyim 12. Gun anlıyordum pik olacagini ertesi sabah bilemedin oglen pik olurdu 13. Gun gecesine catlardi su 'an 10. Gün ama dr 19 mm dedi o kafami karistirdi bakalim ne olacak
Insllah bu aksama koyuluk olurda kuzum su stresimiz ordan kaybolursenunle ayniymis bu ay

Insaallah canim yumurtlama masaji mi yapsak acaba inst bir gebenin günlüğü varya onun önerdiği

Hic sorma canim 50 tl nedir yaa ben 50 tanesini 90 tl almistim vay arkadas

Insaallah canim yumurtlama masaji mi yapsak acaba inst bir gebenin günlüğü varya onun önerdiği
Canim yapiyorum ama faydasi olur mu bilemedim aksama incir ve havuc tuketelim bol bol
Hic sorma canim 50 tl nedir yaa ben 50 tanesini 90 tl almistim vay arkadas
Aynen cnm ya esim kac eczaneyi gezmis yazik oruçlu oruçlu hepsi ayni diyor hele bitanesi vardi diyor sadece ikitane kaset testi 50 tl diyor

Oyle yapalim canim ozaman insllah faydasi olur kuzum cok tesekkurler bilgi icin cano

Canim yapiyorum ama faydasi olur mu bilemedim aksama incir ve havuc tuketelim bol bol

Aynen cnm ya esim kac eczaneyi gezmis yazik oruçlu oruçlu hepsi ayni diyor hele bitanesi vardi diyor sadece ikitane kaset testi 50 tl diyor
Olur illaki canim deneyelim

Tmm canım teşekkür ederim

Anladım canım benim doktorumda çatlamaya yakın iki güne bir demişti hepsi ayrı bir şey söylüyor

Ruveydam2015 kuzum test yaptim daha koyulaşma yok cnm ya
Testler bizimle oyunmu oynuyorlar acaba kiz yumlari kaçırsa diye korkuyorum valla

Eklentiler

• 1619277716399501454715756840973.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
Hadi inşallah sizinde koyulasir da hayırlısıyla ogluslarimizi kucağımıza aliriz Rabbım bu güzel ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin

Ruveydam2015 kuzum test yaptim daha koyulaşma yok cnm ya
Testler bizimle oyunmu oynuyorlar acaba kiz yumlari kaçırsa diye korkuyorum valla
Yaa niye böyle oluyo anlamadim benim sağ taraf acayip ağrıyo acaba yine 13. Gun mu pik olacak dr yanlis mi bakti iki kere sordum ya hu kac mm diye off yaa

M Maviayyy
Ruveydam2015
Kızlar aşırı stres yapmışsınız ama böyle yapmayın bak yumlar etkilenir. Şöyle ki pik olan yum çatlama aşamasına gelmiş yum demektir. Mesela 9.gün 19 mm ise demek ki çatlama 22 23 mm de olacak bu kişiye göre de değişir. Testler genelde lh yükselince yani çata hazır hala gelen yuma pik yapıyor. Büyüme sürecini etkilemeyin sakin ve rahat olun gelecek yumlar

Teşekkür ederim canim vala panik olduk niye böyle yaptik anlamadim beklemedeyiz sabirla

Teşekkür ederim canim vala panik olduk niye böyle yaptik anlamadim beklemedeyiz sabirla
Yapmayın sakin olun canlarım
Az kaldı bugün yarın pik olur belki senin ilk hızlı büyüdü ama çata yakın duraksadı bunu bilemeyiz ki birde Dr un mm olarak ölçüyor çok hassas bir durum elini az kaydırmış olsa 2 3 mm fark eder o yüzden sabredin gelecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…