Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tmmdir canim pik olursa haber veririz zaten dua et hepimize

Yaa niye böyle oluyo anlamadim benim sağ taraf acayip ağrıyo acaba yine 13. Gun mu pik olacak dr yanlis mi bakti iki kere sordum ya hu kac mm diye off yaa
Bende oyle düşünüyorum dr yanlışımi ölçtü diye bekleyelim bakalim cnm olur elbetbbenide sol ve sag kasiklarim agriyor cnm

Evet cnm ya stres yaptik ramazan dolaysiyla acaba denk gelecek mi diye

Kızlar Allah hayırlara getirsin.ruyamda kucağımda bir kız bebek koyun sürüsü içinden koç çıktı geldi önüme.. tabire baktım erkek evladin olacağına işarettir diyor.benim bir de adağim var oğlum olursa diye ona işarettir diyor.bi ürperdim Rabbim inşallah nasip eder ya ..bı tarafimda yok senin kızın olacak diyor. ne verirse başım gözüm üstüne.Ama gönül olmayani istiyor işte

Insaallah canim bnm dua et bizlerle insaallah yarin bizimde pik olur

Inşaallah malum olmuştur canim beklemek insani geriyo bazen en güzeli teslimiyet zaten dedigin gibi ne verirse canımız ama gönlündeki olacak insaallah

Canım rüyan hayır olsun inşallah rabbim nasip etsin erkek yavrunu kucağına inşallah nasıl kalbimden nasıl içten dua ediyorum size bilemezsiniz rabbim Herkese hangi evladı arıyorsa onu tattırsın hayırlısıyla inşallah
Sen kaç hafta oldun canım B Beybipattis

Canım hayr olsun inşallah Rabbim gönül muradını kucağına almayı nasip etsin inşallah adağınız varsa beklemeyin canım Rabbim kabul etsin inşallah

Allah razi olsun canim insllah olurda pik beklemeyiz bizde

Hayirl olsun kuzum ruyan cok guzel görmüşsün rüyanı insllah canim rabbim hepimize nasip edecek ben inanoyorum hayirli saglikli erkek evelatlari sen gönlünü ferah tut cnm

Ruveydam2015 kuzum test yaptim daha koyulaşma yok cnm ya
Testler bizimle oyunmu oynuyorlar acaba kiz yumlari kaçırsa diye korkuyorum valla

Yaa niye böyle oluyo anlamadim benim sağ taraf acayip ağrıyo acaba yine 13. Gun mu pik olacak dr yanlis mi bakti iki kere sordum ya hu kac mm diye off yaa
Canım doktor yanlış mı ölçtü acaba benim 19mm iken testlerim acayip koyu gösteriyordu. Herkeste farklı mı acaba inşaalah istediğiniz zamanda deneme nasip olur

Canım doktor yanlış mı ölçtü acaba benim 19mm iken testlerim acayip koyu gösteriyordu. Herkeste farklı mı acaba inşaalah istediğiniz zamanda deneme nasip olur
Canim bende oyle dusunuyorum ama iyice bakti kadin dedim ki testlerde koyulasma yok dedim oyle olir dedi bana bende anlamadim bu işi valla

Canim bende oyle dusunuyorum ama iyice bakti kadin dedim ki testlerde koyulasma yok dedim oyle olir dedi bana bende anlamadim bu işi valla
Birden fazla yumurta olunca belki ondandır bilemedim bir anda koyulaşacak demek siz stres yapmayın akışına bırakın canım zaten test yapıyorsunuz kaçmaz yumurtalar Allah’ın izniyle sağlıkla gebelikte olur

Evet cnm ya belkide ondandir insallah kuzum ya stres ranazandan dolayi kaynaklaniyor iste nasil olur erken olusa diye

Inşaallah malum olmuştur canim beklemek insani geriyo bazen en güzeli teslimiyet zaten dedigin gibi ne verirse canımız ama gönlündeki olacak insaallah

Canım hayr olsun inşallah Rabbim gönül muradını kucağına almayı nasip etsin inşallah adağınız varsa beklemeyin canım Rabbim kabul etsin inşallah

Hayirl olsun kuzum ruyan cok guzel görmüşsün rüyanı insllah canim rabbim hepimize nasip edecek ben inanoyorum hayirli saglikli erkek evelatlari sen gönlünü ferah tut cnm
Hepinizden Allah razı olsun canlarım.ettigimiz duaları Rabbim geri cevirmesin. Güzel yürekli kardeslerim benim. Allah im hepimize hayırlısıyla gönül muradimizi göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…