- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.181
Tmmdir canim pik olursa haber veririz zaten dua et hepimizeYapmayın sakin olun canlarım
Az kaldı bugün yarın pik olur belki senin ilk hızlı büyüdü ama çata yakın duraksadı bunu bilemeyiz ki birde Dr un mm olarak ölçüyor çok hassas bir durum elini az kaydırmış olsa 2 3 mm fark eder o yüzden sabredin gelecekler inşallah
Normalde kargolar çalışır ama satıcıya sor canımBen gittigidiyordan aldm hala gelmedi yasaklardan dolayımı acaba
Bende oyle düşünüyorum dr yanlışımi ölçtü diye bekleyelim bakalim cnm olur elbetYaa niye böyle oluyo anlamadim benim sağ taraf acayip ağrıyo acaba yine 13. Gun mu pik olacak dr yanlis mi bakti iki kere sordum ya hu kac mm diye off yaa
Evet cnm ya stres yaptik ramazan dolaysiyla acaba denk gelecek mi diyeM Maviayyy
Ruveydam2015
Kızlar aşırı stres yapmışsınız ama böyle yapmayın bak yumlar etkilenir. Şöyle ki pik olan yum çatlama aşamasına gelmiş yum demektir. Mesela 9.gün 19 mm ise demek ki çatlama 22 23 mm de olacak bu kişiye göre de değişir. Testler genelde lh yükselince yani çata hazır hala gelen yuma pik yapıyor. Büyüme sürecini etkilemeyin sakin ve rahat olun gelecek yumlar
Insaallah canim bnm dua et bizlerle insaallah yarin bizimde pik olurM MaviayyyRuveydam2015 canlarım Rabbim rast getirsin inşallah.benim ağrım akıntım başlamıştı yum 19 mm di testim silik çıkıyordu.ertesi gün birden pik yaptı.sabirla teste devam edin.insallah gönlünüzce olur da oğlanlar size tutunur
Inşaallah malum olmuştur canim beklemek insani geriyo bazen en güzeli teslimiyet zaten dedigin gibi ne verirse canımız ama gönlündeki olacak insaallahKızlar Allah hayırlara getirsin.ruyamda kucağımda bir kız bebek koyun sürüsü içinden koç çıktı geldi önüme.. tabire baktım erkek evladin olacağına işarettir diyor.benim bir de adağim var oğlum olursa diye ona işarettir diyor.bi ürperdim Rabbim inşallah nasip eder ya ..bı tarafimda yok senin kızın olacak diyor. ne verirse başım gözüm üstüne.Ama gönül olmayani istiyor işte
Canım rüyan hayır olsun inşallah rabbim nasip etsin erkek yavrunu kucağına inşallah nasıl kalbimden nasıl içten dua ediyorum size bilemezsiniz rabbim Herkese hangi evladı arıyorsa onu tattırsın hayırlısıyla inşallahKızlar Allah hayırlara getirsin.ruyamda kucağımda bir kız bebek koyun sürüsü içinden koç çıktı geldi önüme.. tabire baktım erkek evladin olacağına işarettir diyor.benim bir de adağim var oğlum olursa diye ona işarettir diyor.bi ürperdim Rabbim inşallah nasip eder ya ..bı tarafimda yok senin kızın olacak diyor. ne verirse başım gözüm üstüne.Ama gönül olmayani istiyor işte
Canım hayr olsun inşallah Rabbim gönül muradını kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Allah hayırlara getirsin.ruyamda kucağımda bir kız bebek koyun sürüsü içinden koç çıktı geldi önüme.. tabire baktım erkek evladin olacağına işarettir diyor.benim bir de adağim var oğlum olursa diye ona işarettir diyor.bi ürperdim Rabbim inşallah nasip eder ya ..bı tarafimda yok senin kızın olacak diyor. ne verirse başım gözüm üstüne.Ama gönül olmayani istiyor işte
Allah razi olsun canim insllah olurda pik beklemeyiz bizdeM MaviayyyRuveydam2015 canlarım Rabbim rast getirsin inşallah.benim ağrım akıntım başlamıştı yum 19 mm di testim silik çıkıyordu.ertesi gün birden pik yaptı.sabirla teste devam edin.insallah gönlünüzce olur da oğlanlar size tutunur
Hayirl olsun kuzum ruyan cok guzel görmüşsün rüyanıKızlar Allah hayırlara getirsin.ruyamda kucağımda bir kız bebek koyun sürüsü içinden koç çıktı geldi önüme.. tabire baktım erkek evladin olacağına işarettir diyor.benim bir de adağim var oğlum olursa diye ona işarettir diyor.bi ürperdim Rabbim inşallah nasip eder ya ..bı tarafimda yok senin kızın olacak diyor. ne verirse başım gözüm üstüne.Ama gönül olmayani istiyor işte
Ruveydam2015 kuzum test yaptim daha koyulaşma yok cnm ya
Testler bizimle oyunmu oynuyorlar acabakiz yumlari kaçırsa diye korkuyorum valla
Canım doktor yanlış mı ölçtü acaba benim 19mm iken testlerim acayip koyu gösteriyordu. Herkeste farklı mı acaba inşaalah istediğiniz zamanda deneme nasip olurYaa niye böyle oluyo anlamadim benim sağ taraf acayip ağrıyo acaba yine 13. Gun mu pik olacak dr yanlis mi bakti iki kere sordum ya hu kac mm diye off yaa
Canim bende oyle dusunuyorum ama iyice bakti kadin dedim ki testlerde koyulasma yok dedim oyle olir dedi bana bende anlamadim bu işi vallaCanım doktor yanlış mı ölçtü acaba benim 19mm iken testlerim acayip koyu gösteriyordu. Herkeste farklı mı acaba inşaalah istediğiniz zamanda deneme nasip olur
Birden fazla yumurta olunca belki ondandır bilemedim bir anda koyulaşacak demekCanim bende oyle dusunuyorum ama iyice bakti kadin dedim ki testlerde koyulasma yok dedim oyle olir dedi bana bende anlamadim bu işi valla
Evet cnm ya belkide ondandirBirden fazla yumurta olunca belki ondandır bilemedim bir anda koyulaşacak demeksiz stres yapmayın akışına bırakın canım zaten test yapıyorsunuz kaçmaz yumurtalar Allah’ın izniyle sağlıkla gebelikte olur
Inşaallah malum olmuştur canim beklemek insani geriyo bazen en güzeli teslimiyet zaten dedigin gibi ne verirse canımız ama gönlündeki olacak insaallah
Canım rüyan hayır olsun inşallah rabbim nasip etsin erkek yavrunu kucağına inşallah nasıl kalbimden nasıl içten dua ediyorum size bilemezsiniz rabbim Herkese hangi evladı arıyorsa onu tattırsın hayırlısıyla inşallah
Sen kaç hafta oldun canım B Beybipattis
Canım hayr olsun inşallah Rabbim gönül muradını kucağına almayı nasip etsin inşallahadağınız varsa beklemeyin canım Rabbim kabul etsin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun canlarım.ettigimiz duaları Rabbim geri cevirmesin. Güzel yürekli kardeslerim benim. Allah im hepimize hayırlısıyla gönül muradimizi göstersinHayirl olsun kuzum ruyan cok guzel görmüşsün rüyanıinsllah canim rabbim hepimize nasip edecek ben inanoyorum hayirli saglikli erkek evelatlari sen gönlünü ferah tut cnm
Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarıni kabul eder inşallah
Oyy maşallah sağlıklı sıhhatli Salihli bir erkek evlat versin rabbim inşallah canım duacınımPassi0n canım 5 hafta 4 günlük haftaya kalp atışı duyacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?