- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.201
Canim ya iftardan önce bi test daha yaptım ama atayım mı bi bakar misin halen catlamadi mi anlayamadımHadi hakkinda hayirlisi canm duayi namazi ve sert bir kahveyi unutma
Ya insllah bizimkide koyulasirda denerizRuveydam2015
Cnm sanki 11.25 yaptığından bir tik koyu cikmis gibi testi tekrarla cnm yine ona göre degerlendiririzCanim ya iftardan önce bi test daha yaptım ama atayım mı bi bakar misin halen catlamadi mi anlayamadım
Onu sabah yapmıştım canim sonraki iftardan 10 dakika önce yaptım bu gece yapalım diye düşünüyordum ama kararsiz kaldım simdi de su içtim test yapamam ki 2saat sonra da sahurCnm sanki 11.25 yaptığından bir tik koyu cikmis gibi testi tekrarla cnm yine ona göre degerlendiririz
Kizlarda baksin yine yanlis yorumlamayim
Onu sabah yapmıştım canim sonraki iftardan 10 dakika önce yaptım bu gece yapalım diye düşünüyordum ama kararsiz kaldım simdi de su içtim test yapamam ki 2saat sonra da sahurtam cikmaza girdim sonumuz hayrolsun
Evet ya ne zormuşah canim ramazanda cok zor olacak bizim denemeler suyu az ictiysen tekrarla cnm yoksa icinden nasil geliyor oyle yapabilirsin denemeyi hakkinda hayirlisi olsun
Bence bir test daha yap canım ona göre karar verEvet ya ne zormuşsimdi hacet namazı kildim duami ettim esim uyuyor ne yapacağıma karar veremiyorum bi aci kahve yapıp adamı uyandırsam mi
Simdi yapayım mı 1bardak su içmiştim 2saat beklersem durum vahimBence bir test daha yap canım ona göre karar ver
Evet ya ne zormuşsimdi hacet namazı kildim duami ettim esim uyuyor ne yapacağıma karar veremiyorum bi aci kahve yapıp adamı uyandırsam mi
Hee napayim o kaşındı cocukta cocukkiz adam noluyor diyecek gece gece
Hee napayim o kaşındı cocukta cocuk
Adamlara da yazikbenimki uyanik acil duruma karşı hazirda bekliyor garibim benden onay bekliyor
Aynen cnm ama baksana biz onlardan daha stresliyiz acaba pik oldumu cat oldumu diye diye kafayi yiyecegezAdamlara da yaziknapalm ya hayırlısı olsun
Canım bence bi test daha yap deneme yapmadan önce ona göre karar ver
Ne kadar doğru ya ahh analarimiz herseyden bihaberAynen cnm ama baksana biz onlardan daha stresliyiz acaba pik oldumu cat oldumu diye diye kafayi yiyecegezeskiden boyle birsey mi vardi anneme diyorum kardeslerimi nasil oldu diye ne biliyim diyor annem bizim zamaninda boyle birseyler yokti diyor
Cnm bugunde test yap cunku silinmemis testin belki bugun yaparsinNe kadar doğru ya ahh analarimiz herseyden bihaberbizim is önümüzdeki aya kaldı adamda is yok ramazan dolasiyla
Sen yaptin mi bu gun test canim ben 11 30 da kalktim 2 bucuk 3 saat sonra yapicamCnm bugunde test yap cunku silinmemis testin belki bugun yaparsin
Canim gece 3 bucukta yaptim kalem test ile silik gibiydi cizgiSen yaptin mi bu gun test canim ben 11 30 da kalktim 2 bucuk 3 saat sonra yapicam
Tmm canim yapinca atarim ben 3 gibiCanim gece 3 bucukta yaptim kalem test ile silik gibiydi cizgi
Bende 2 bucuk 3 gibi yaparim testi
Canim benim 3 yum vardi ya acaba diyorum biri catladida ondan mi pik olmayip ikinci cizgiyi göremiyorum oyle düşünüyorumTmm canim yapinca atarim ben 3 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?