Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar biriniz yardım edin lütfen simdi bu catlamadi mi bekleyeyim mi

Canim ya iftardan önce bi test daha yaptım ama atayım mı bi bakar misin halen catlamadi mi anlayamadım
Cnm sanki 11.25 yaptığından bir tik koyu cikmis gibi testi tekrarla cnm yine ona göre degerlendiririz
Kizlarda baksin yine yanlis yorumlamayim

Cnm sanki 11.25 yaptığından bir tik koyu cikmis gibi testi tekrarla cnm yine ona göre degerlendiririz
Kizlarda baksin yine yanlis yorumlamayim
Onu sabah yapmıştım canim sonraki iftardan 10 dakika önce yaptım bu gece yapalım diye düşünüyordum ama kararsiz kaldım simdi de su içtim test yapamam ki 2saat sonra da sahur tam cikmaza girdim sonumuz hayrolsun

Onu sabah yapmıştım canim sonraki iftardan 10 dakika önce yaptım bu gece yapalım diye düşünüyordum ama kararsiz kaldım simdi de su içtim test yapamam ki 2saat sonra da sahur tam cikmaza girdim sonumuz hayrolsun
ah canim ramazanda cok zor olacak bizim denemeler suyu az ictiysen tekrarla cnm yoksa icinden nasil geliyor oyle yapabilirsin denemeyi hakkinda hayirlisi olsun

ah canim ramazanda cok zor olacak bizim denemeler suyu az ictiysen tekrarla cnm yoksa icinden nasil geliyor oyle yapabilirsin denemeyi hakkinda hayirlisi olsun
Evet ya ne zormuş simdi hacet namazı kildim duami ettim esim uyuyor ne yapacağıma karar veremiyorum bi aci kahve yapıp adamı uyandırsam mi

Adamlara da yazik napalm ya hayırlısı olsun
Aynen cnm ama baksana biz onlardan daha stresliyiz acaba pik oldumu cat oldumu diye diye kafayi yiyecegezeskiden boyle birsey mi vardi anneme diyorum kardeslerimi nasil oldu diye ne biliyim diyor annem bizim zamaninda boyle birseyler yokti diyor

Aynen cnm ama baksana biz onlardan daha stresliyiz acaba pik oldumu cat oldumu diye diye kafayi yiyecegezeskiden boyle birsey mi vardi anneme diyorum kardeslerimi nasil oldu diye ne biliyim diyor annem bizim zamaninda boyle birseyler yokti diyor
Ne kadar doğru ya ahh analarimiz herseyden bihaber bizim is önümüzdeki aya kaldı adamda is yok ramazan dolasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…