Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim benim 3 yum vardi ya acaba diyorum biri catladida ondan mi pik olmayip ikinci cizgiyi göremiyorum oyle düşünüyorum
En büyüğü 18 mm di de mi bence çatlamamıştır canim ya tekrar kontrole gidecek misin sen olmadi yarin bi randevu al

En büyüğü 18 mm di de mi bence çatlamamıştır canim ya tekrar kontrole gidecek misin sen olmadi yarin bi randevu al
Evet cnm 18 mm di dr tekrar gelme dedi adet gecikirse gel dedi simdi bilemedim cnm ya yarin bir olsun bakayim yakinda bir hastane ver oraya giderim olmazsa dr uzak simdi cocuklar tek kalacaklar

Evet cnm 18 mm di dr tekrar gelme dedi adet gecikirse gel dedi simdi bilemedim cnm ya yarin bir olsun bakayim yakinda bir hastane ver oraya giderim olmazsa dr uzak simdi cocuklar tek kalacaklar
Aklin kalacaksa git canim ama bence çatlamamıştır cunku seninde 13. Gun pik oluyomuş aslinda yum buyuk ama yavas olgunlasiyo olabilir zamanini bekliyo bence saliya kadar olur bence

Aklin kalacaksa git canim ama bence çatlamamıştır cunku seninde 13. Gun pik oluyomuş aslinda yum buyuk ama yavas olgunlasiyo olabilir zamanini bekliyo bence saliya kadar olur bence
Olabilir cnm gunde 1 mmi büyüyor acaba neyse hakkimizda hayirlosi bekleriz olmazsaa

Simdi benin yumurta catladi ama bu gece olsa gec mi olacak benim 3 kiz gec döllenme ile oldu yani her dr gittiğimde gec döllenme dedi oyle olmaz demi

Simdi benin yumurta catladi ama bu gece olsa gec mi olacak benim 3 kiz gec döllenme ile oldu yani her dr gittiğimde gec döllenme dedi oyle olmaz demi
Canim simdi ne desem bilemedim icinden nasil geçiyorsa oyle yap kuzum aksama test yap yine bir bak nasibimizde varsa canin oyle yapsak boyle yapsakta oluyor rabbim insllah sanada ve bizlerede hayirli sağlıkli ogluslar nasip etsin

Evet cnm 03.45 te acilmis degerlendirseydin keske cnm
Adamı ikna edemedim ki ben yorgunum hazir hissetmiyorum dedi sinir oldum zaten imsak az kalmıştı amann ne bileyim olmayınca olmuyor demek ki suan sol kasigim fena ağrıyor bacağıma iniyor ağrı yumurta halen çatlıyor mu acaba

Canim simdi ne desem bilemedim icinden nasil geçiyorsa oyle yap kuzum aksama test yap yine bir bak nasibimizde varsa canin oyle yapsak boyle yapsakta oluyor rabbim insllah sanada ve bizlerede hayirli sağlıkli ogluslar nasip etsin
Aminn canım amin artık sözün bittiği yer oluyor galiba tevekkül edeceğim aksama ne olur bilmiyorum ama olmazsa da benim hevesim baya kaçtı

Valla bu erkekteki nazlarda kadinlardakini geçti neyse hakkinda hayirlisi cnm gece baslamis catlaman yavas yavas oliyordur

Nasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
6 Mayısa randevu aldım, heycanlıyım çok, kesin kızdır ama %1 de olsa bi umut var içimde bakalım 6 Mayısta neler olacak, bide evlilik yıldönümüne denk geldi randevu
Yemek işim hiç yok sadece tatlı ve içecek tüketiyorum, bakalım ne olacak sonumuz

Sende catlamada mi yaptın canım ben baya tedirginim ne yapsam diye bana akil ver nolur

Sende catlamada mi yaptın canım ben baya tedirginim ne yapsam diye bana akil ver nolur
Valla benm aylarca herşey tıkırında giderken deneme yaptığım 2 gün herşey birbirine karıştı bizde şok olduk burda o yüzden nasipten öteye geçilmiyor ben saldım sende içinden nası geliyorsa öyle yap bence

Hadi ya ama bende hali hazırda 3 cimcime var (iyi ki var )o yüzden salamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…