- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.221
En büyüğü 18 mm di de mi bence çatlamamıştır canim ya tekrar kontrole gidecek misin sen olmadi yarin bi randevu alCanim benim 3 yum vardi ya acaba diyorum biri catladida ondan mi pik olmayip ikinci cizgiyi göremiyorum oyle düşünüyorum
Evet cnm 18 mm di dr tekrar gelme dedi adet gecikirse gel dedi simdi bilemedim cnm ya yarin bir olsun bakayim yakinda bir hastane ver oraya giderim olmazsa dr uzak simdi cocuklar tek kalacaklarEn büyüğü 18 mm di de mi bence çatlamamıştır canim ya tekrar kontrole gidecek misin sen olmadi yarin bi randevu al
Aklin kalacaksa git canim ama bence çatlamamıştır cunku seninde 13. Gun pik oluyomuş aslinda yum buyuk ama yavas olgunlasiyo olabilir zamanini bekliyo bence saliya kadar olur benceEvet cnm 18 mm di dr tekrar gelme dedi adet gecikirse gel dedi simdi bilemedim cnm ya yarin bir olsun bakayim yakinda bir hastane ver oraya giderim olmazsa dr uzak simdi cocuklar tek kalacaklar
Olabilir cnm gunde 1 mmi büyüyor acaba neyse hakkimizda hayirlosi bekleriz olmazsaaAklin kalacaksa git canim ama bence çatlamamıştır cunku seninde 13. Gun pik oluyomuş aslinda yum buyuk ama yavas olgunlasiyo olabilir zamanini bekliyo bence saliya kadar olur bence
Olabilir aynen canim benim dr zaten catlama icin kişiden kisiye değişir 22 23 mm olunca catliyo 3 4 güne catlar dedi max sureden bahsetti tabiOlabilir cnm gunde 1 mmi büyüyor acaba neyse hakkimizda hayirlosi bekleriz olmazsaa
Gec olsunda guc olmasin bekleyelim bakalımOlabilir aynen canim benim dr zaten catlama icin kişiden kisiye değişir 22 23 mm olunca catliyo 3 4 güne catlar dedi max sureden bahsetti tabi
Varya canim adam aynı senin dediğin gibi dedikiz adam noluyor diyecek gece gece
Cnm bugunde test yap cunku silinmemis testin belki bugun yaparsin
Cnm bugunde test yap cunku silinmemis testin belki bugun yaparsin
Evet cnm 03.45 te acilmis degerlendirseydin keske cnm
Canim simdi ne desem bilemedim icinden nasil geçiyorsa oyle yap kuzum aksama test yap yine bir bak nasibimizde varsa canin oyle yapsak boyle yapsakta oluyor rabbim insllah sanada ve bizlerede hayirli sağlıkli ogluslar nasip etsinSimdi benin yumurta catladi ama bu gece olsa gec mi olacakbenim 3 kiz gec döllenme ile oldu yani her dr gittiğimde gec döllenme dedi oyle olmaz demi
Adamı ikna edemedim ki ben yorgunum hazir hissetmiyorum dedi sinir oldum zaten imsak az kalmıştı amann ne bileyim olmayınca olmuyor demek kiEvet cnm 03.45 te acilmis degerlendirseydin keske cnm
Aminn canım amin artık sözün bittiği yer oluyor galiba tevekkül edeceğimCanim simdi ne desem bilemedim icinden nasil geçiyorsa oyle yap kuzum aksama test yap yine bir bak nasibimizde varsa canin oyle yapsak boyle yapsakta oluyor rabbim insllah sanada ve bizlerede hayirli sağlıkli ogluslar nasip etsin
Valla bu erkekteki nazlarda kadinlardakini geçti neyse hakkinda hayirlisi cnm gece baslamis catlaman yavas yavas oliyordurAdamı ikna edemedim ki ben yorgunum hazir hissetmiyorum dedi sinir oldum zaten imsak az kalmıştı amann ne bileyim olmayınca olmuyor demek kisuan sol kasigim fena ağrıyor bacağıma iniyor ağrı yumurta halen çatlıyor mu acaba
Bu aksam denesek miValla bu erkekteki nazlarda kadinlardakini geçti neyse hakkinda hayirlisi cnm gece baslamis catlaman yavas yavas oliyordur
Sende catlamada mi yaptın canım ben baya tedirginim ne yapsam diye bana akil ver nolurNasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
6 Mayısa randevu aldım, heycanlıyım çok, kesin kızdır ama %1 de olsa bi umut var içimde bakalım 6 Mayısta neler olacak, bide evlilik yıldönümüne denk geldi randevu
Yemek işim hiç yoksadece tatlı ve içecek tüketiyorum, bakalım ne olacak sonumuz
Valla benm aylarca herşey tıkırında giderken deneme yaptığım 2 gün herşey birbirine karıştı bizde şok olduk burda o yüzden nasipten öteye geçilmiyor ben saldım sende içinden nası geliyorsa öyle yap benceSende catlamada mi yaptın canım ben baya tedirginim ne yapsam diye bana akil ver nolur
Hadi yaValla benm aylarca herşey tıkırında giderken deneme yaptığım 2 gün herşey birbirine karıştı bizde şok olduk burda o yüzden nasipten öteye geçilmiyor ben saldım sende içinden nası geliyorsa öyle yap bence
Benimde 2 tane var, 3.yede hazırım valla saldım dahada yapacak değilim Rabbim olmayanlara versin, benim içinde hayırlısı olsun bakalımHadi yaama bende hali hazırda 3 cimcime var (iyi ki var ) o yüzden salamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?