- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.241
Rabbım gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısıyla erkek bebis haberi alırsınNasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
6 Mayısa randevu aldım, heycanlıyım çok, kesin kızdır ama %1 de olsa bi umut var içimde bakalım 6 Mayısta neler olacak, bide evlilik yıldönümüne denk geldi randevu
Yemek işim hiç yoksadece tatlı ve içecek tüketiyorum, bakalım ne olacak sonumuz
Gonlunden nasil geciyorsa oyle yap canm benim bile kafam karisok hayirlisi ile bir cizgi koyulassaydi ozman ne olurdu bilemedimBu aksam denesek mitabi adam nazlanmazsa
Iyim cnm ben bua ay teste bakiyoruzNasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
6 Mayısa randevu aldım, heycanlıyım çok, kesin kızdır ama %1 de olsa bi umut var içimde bakalım 6 Mayısta neler olacak, bide evlilik yıldönümüne denk geldi randevu
Hadi hayırlısıyla gelsin çat larınızIyim cnm ben bua ay teste bakiyoruzRuveydam2015 la birturlu koyulasmadi da çizgimiz
Masallah ya zaman ne cabuk geçmiş insllah duymak istedigini duyarsin kuzum sen elinden geleni yaptin gerisi taktiri ilahi
Insllah saglikla oğlusun geliyordurda esine yıldönüm hediyesi veririsin
Canım sen artık deneme yapma önümüzdeki ay ultra pikken dene benceSimdi benin yumurta catladi ama bu gece olsa gec mi olacakbenim 3 kiz gec döllenme ile oldu yani her dr gittiğimde gec döllenme dedi oyle olmaz demi
Vay be zaman ne de hızlı geçiyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benimNasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
Vallahi öle kız bana saatler geçmiyo o kadar kötüyümki ama geriye bakınca buralara kadar geldik şükür diyorumVay be zaman ne de hızlı geçiyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
İnşAllah 1 aya kalmaz toparlarsın canımVallahi öle kız bana saatler geçmiyo o kadar kötüyümki ama geriye bakınca buralara kadar geldik şükür diyorum
Yaptim şimdi canim az beklesin aticam sana sen yaptin mi bakiyim bi at sende ama pik degil ayni anda çıkmadı iki çizgi ordan anlıyorumRuveydam2015 canm test yaptinmi
Yok canim daha yapmadim abdest almaya girecegem ozman yaparimYaptim şimdi canim az beklesin aticam sana sen yaptin mi bakiyim bi at sende ama pik degil ayni anda çıkmadı iki çizgi ordan anlıyorum
Son 5 testim kaldim 5 tanede eczaneden alsam 10 tane yeter mi acaba siparis versen yetismez heralde of yaa bu nedirYok canim daha yapmadim abdest almaya girecegem ozman yaparim
Benimde son 8 canim ya versem kargoya yetismez pik olmus olsaydi en azindan ona gore ilerlerdikSon 5 testim kaldim 5 tanede eczaneden alsam 10 tane yeter mi acaba siparis versen yetismez heralde of yaa bu nedir
Siyah havuc suyunun kompostosu var onu içiyorum canim ama şöyle ki benim normalde 13 . Gun pik olup catliyo cuma gunu dr 19 mm diyince stres oldum acikcasi yoksa daha 2 günüm varRuveydam2015 M Maviayyy havuç yiyorsunuz dimi? Bu gece falan koyulaşır artık herhalde heyecanla sizi takip etmekteyim:)...Reglim gelemedi benimde sıkıntıdan :).... Seymanur53 Allah gönlündekini nasip etsin...
Cnm havuc mu dersin incirmi dersin yiyorum.inana artik bu uzadi cnm insllah bu akşamın koyulasir da feraha ererizRuveydam2015 M Maviayyy havuç yiyorsunuz dimi? Bu gece falan koyulaşır artık herhalde heyecanla sizi takip etmekteyim:)...Reglim gelemedi benimde sıkıntıdan :).... Seymanur53 Allah gönlündekini nasip etsin...
Evet cnm dune gore koyu insllah koyulasir bu aksama ben napiyim.aksama mi yapsam testi seninle ayni gidiyoruz testi harcamasam en azindan benimki koyulasirsa sende yaparsin arkama
Bu gun versek kargoya verilse yarin gelir ama bilemedim az bisey siparis verebilirim her ihtimale karşıBenimde son 8 canim ya versem kargoya yetismez pik olmus olsaydi en azindan ona gore ilerlerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?