Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbım gönlüne göre versin canım inşallah hayırlısıyla erkek bebis haberi alırsın

Iyim cnm ben bua ay teste bakiyoruz Ruveydam2015 la birturlu koyulasmadi da çizgimiz
Masallah ya zaman ne cabuk geçmiş insllah duymak istedigini duyarsin kuzum sen elinden geleni yaptin gerisi taktiri ilahi
Insllah saglikla oğlusun geliyordurda esine yıldönüm hediyesi veririsin

Hadi hayırlısıyla gelsin çat larınız
İnşallah öyle olur bakalım

Vay be zaman ne de hızlı geçiyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim

Seymanur53 canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız. Zaman hızlı geçiyor.bulantin falanda geçer inşallah rahat hamilelik geçirirsin ramzi teorisi falan ne diyor.kizlarla farklı mı kese ,kese konumu falan?

Dun ki teste göre bi tik koyu ama hala çok var bence canim M Maviayyy

Eklentiler

• IMG_20210425_151102.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 54
Siyah havuc suyunun kompostosu var onu içiyorum canim ama şöyle ki benim normalde 13 . Gun pik olup catliyo cuma gunu dr 19 mm diyince stres oldum acikcasi yoksa daha 2 günüm var

Cnm havuc mu dersin incirmi dersin yiyorum.inana artik bu uzadi cnm insllah bu akşamın koyulasir da feraha ererizsen deneme yapmismiydin kuzum

Dun ki teste göre bi tik koyu ama hala çok var bence canim M Maviayyy
Evet cnm dune gore koyu insllah koyulasir bu aksama ben napiyim.aksama mi yapsam testi seninle ayni gidiyoruz testi harcamasam en azindan benimki koyulasirsa sende yaparsin arkama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…