Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet cnm dune gore koyu insllah koyulasir bu aksama ben napiyim.aksama mi yapsam testi seninle ayni gidiyoruz testi harcamasam en azindan benimki koyulasirsa sende yaparsin arkama
Günlerimizde aynıymış aslinda bilemedim ki canim olmazsa sende 2 saat sonra falan yap yada iftara yakin

Günlerimizde aynıymış aslinda bilemedim ki canim olmazsa sende 2 saat sonra falan yap yada iftara yakin
Iftara yakin yapiyim ben sana atarim bakarsin sende ona gore ilerleriz
Siprariste bugun kargoya verirlermi ki cnm trendyol hizli getiriyor aslinda ben bakiyim

Iftara yakin yapiyim ben sana atarim bakarsin sende ona gore ilerleriz
Siprariste bugun kargoya verirlermi ki cnm trendyol hizli getiriyor aslinda ben bakiyim
Ya ben geçen ayki testime baktim 12. Gün olana ama orda bile bu gunkunden koyu sabaha pik olmuştu zaten bence yine bu ay bende öyle olacak yine 13. Gunu beklicem gibi duruyo canim

Hiç bilmiyorumki canım bakmadım baktırmadım hiç öle şeyler, inanmıyorum zaten doktor ne derse o umutlanmak istemiyorum teorilerle

Ya ben geçen ayki testime baktim 12. Gün olana ama orda bile bu gunkunden koyu sabaha pik olmuştu zaten bence yine bu ay bende öyle olacak yine 13. Gunu beklicem gibi duruyo canim
Olabilir cnm bu testler kafa karistiriyor ya bir de benim 14.gune catlamis oluyordu iste bu ay klomen kullandim ya belki o geciktiri gibi me geliyor

Olabilir cnm bu testler kafa karistiriyor ya bir de benim 14.gune catlamis oluyordu iste bu ay klomen kullandim ya belki o geciktiri gibi me geliyor
Du bakalim canim takip yapicaz mecbur canim kaçırmayalım nazli cikti bizim yumurtlar

Cnm havuc mu dersin incirmi dersin yiyorum.inana artik bu uzadi cnm insllah bu akşamın koyulasir da feraha ererizsen deneme yapmismiydin kuzum
yok cnm regl beklıyorum ben mayıs ayına inşallah nasipse tabi deneme...Eşim vakalar artınca bızırdanmaya başladı aşı olamadın sen daha ertelesek mi diye ama ben istiyorum deneme yapmak...

yok cnm regl beklıyorum ben mayıs ayına inşallah nasipse tabi deneme...Eşim vakalar artınca bızırdanmaya başladı aşı olamadın sen daha ertelesek mi diye ama ben istiyorum deneme yapmak...
Hayirlisi olsun cnm ya cnm vakalar bakarsak hic hamile kalmamiz gerekir aşı olunca da en az 3 ay yapmayin diyorlar eger dusunuyorsan ertelemeyin canim

Hayirlisi olsun cnm ya cnm vakalar bakarsak hic hamile kalmamiz gerekir aşı olunca da en az 3 ay yapmayin diyorlar eger dusunuyorsan ertelemeyin canim
nerden baksan 1 yıl sonraya kalıyor canım işte ben zaten 6 yıl sonra zar zor karar vermişim ertelersek daha da kalırım tek çocukla:)...Rahata alışıyor insan iyice çünkü...

Canım sen artık deneme yapma önümüzdeki ay ultra pikken dene bence
Canim diyorlar ya erkek bebek icin piki 2gun olup uzun süren catlamada yapsin sahurda yaptım test hafif silindi bu sabahtan yaptım hafif silik yine suan çatlıyor herhalde sol kasigim bir ağrıyor ki bacağıma iniyor agrisi .esim yazmış bu aksam mi diye dedim aklin başına mi geldi ben dünkü sahurdan onceyi değerlendirmek istedim olmadı

nerden baksan 1 yıl sonraya kalıyor canım işte ben zaten 6 yıl sonra zar zor karar vermişim ertelersek daha da kalırım tek çocukla:)...Rahata alışıyor insan iyice çünkü...
Aynen cnm insan alisiyor tek cocuga neyse ertelemeden olsun cnm bu is rabbim isallah bu sefer hayirla sağlıkla bir erkek cocugu nasip etsin

Kizlaarr acil yardim testim pik oldu ama ultra pik değil ve piklerim kisa suruyo benim yarin öğlene çatlamış olur napcam şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…