- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.261
Günlerimizde aynıymış aslinda bilemedim ki canim olmazsa sende 2 saat sonra falan yap yada iftara yakinEvet cnm dune gore koyu insllah koyulasir bu aksama ben napiyim.aksama mi yapsam testi seninle ayni gidiyoruz testi harcamasam en azindan benimki koyulasirsa sende yaparsin arkama
Iftara yakin yapiyim ben sana atarim bakarsin sende ona gore ilerlerizGünlerimizde aynıymış aslinda bilemedim ki canim olmazsa sende 2 saat sonra falan yap yada iftara yakin
Ya ben geçen ayki testime baktim 12. Gün olana ama orda bile bu gunkunden koyu sabaha pik olmuştu zaten bence yine bu ay bende öyle olacak yine 13. Gunu beklicem gibi duruyo canimIftara yakin yapiyim ben sana atarim bakarsin sende ona gore ilerleriz
Siprariste bugun kargoya verirlermi ki cnm trendyol hizli getiriyor aslinda ben bakiyim
Hiç bilmiyorumki canım bakmadım baktırmadım hiç öle şeyler, inanmıyorum zaten doktor ne derse o umutlanmak istemiyorum teorilerleSeymanur53 canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız. Zaman hızlı geçiyor.bulantin falanda geçer inşallah rahat hamilelik geçirirsin ramzi teorisi falan ne diyor.kizlarla farklı mı kese ,kese konumu falan?
Olabilir cnm bu testler kafa karistiriyor ya bir de benim 14.gune catlamis oluyordu iste bu ay klomen kullandim ya belki o geciktiri gibi me geliyorYa ben geçen ayki testime baktim 12. Gün olana ama orda bile bu gunkunden koyu sabaha pik olmuştu zaten bence yine bu ay bende öyle olacak yine 13. Gunu beklicem gibi duruyo canim
Du bakalim canim takip yapicaz mecbur canim kaçırmayalım nazli cikti bizim yumurtlarOlabilir cnm bu testler kafa karistiriyor ya bir de benim 14.gune catlamis oluyordu iste bu ay klomen kullandim ya belki o geciktiri gibi me geliyor
yok cnm regl beklıyorum ben mayıs ayına inşallah nasipse tabi deneme...Eşim vakalar artınca bızırdanmaya başladı aşı olamadın sen daha ertelesek mi diyeCnm havuc mu dersin incirmi dersin yiyorum.inana artik bu uzadi cnm insllah bu akşamın koyulasir da feraha ererizsen deneme yapmismiydin kuzum
Valla cnm ya bu nazda artikDu bakalim canim takip yapicaz mecbur canim kaçırmayalım nazli cikti bizim yumurtlar
Hayirlisi olsun cnm ya cnm vakalar bakarsak hic hamile kalmamiz gerekir aşı olunca da en az 3 ay yapmayin diyorlar eger dusunuyorsan ertelemeyin canimyok cnm regl beklıyorum ben mayıs ayına inşallah nasipse tabi deneme...Eşim vakalar artınca bızırdanmaya başladı aşı olamadın sen daha ertelesek mi diyeama ben istiyorum deneme yapmak...
nerden baksan 1 yıl sonraya kalıyor canım işte ben zaten 6 yıl sonra zar zor karar vermişim ertelersek daha da kalırım tek çocukla:)...Rahata alışıyor insan iyice çünkü...Hayirlisi olsun cnm ya cnm vakalar bakarsak hic hamile kalmamiz gerekir aşı olunca da en az 3 ay yapmayin diyorlar eger dusunuyorsan ertelemeyin canim
Canim diyorlar ya erkek bebek icin piki 2gun olup uzun süren catlamada yapsin sahurda yaptım test hafif silindi bu sabahtan yaptım hafif silik yine suan çatlıyor herhalde sol kasigim bir ağrıyor ki bacağıma iniyor agrisi .esim yazmış bu aksam mi diye dedim aklin başına mi geldi ben dünkü sahurdan onceyi değerlendirmek istedim olmadıCanım sen artık deneme yapma önümüzdeki ay ultra pikken dene bence
En doğrusunu yapıyorsun aslında.insallah hayırlı sağlıklı tosuncuk bir oğlun geliyordur canımHiç bilmiyorumki canım bakmadım baktırmadım hiç öle şeyler, inanmıyorum zaten doktor ne derse o umutlanmak istemiyorum teorilerle
Aynen cnm insan alisiyor tek cocuga neyse ertelemeden olsun cnm bu is rabbim isallah bu sefer hayirla sağlıkla bir erkek cocugu nasip etsinnerden baksan 1 yıl sonraya kalıyor canım işte ben zaten 6 yıl sonra zar zor karar vermişim ertelersek daha da kalırım tek çocukla:)...Rahata alışıyor insan iyice çünkü...
Amin hepimize mübarek günAynen cnm insan alisiyor tek cocuga neyse ertelemeden olsun cnm bu is rabbim isallah bu sefer hayirla sağlıkla bir erkek cocugu nasip etsin
Canim testin hafif siliklesince mi denediniz pikken mi inşaallah çok hayirli haber alırsınHiç bilmiyorumki canım bakmadım baktırmadım hiç öle şeyler, inanmıyorum zaten doktor ne derse o umutlanmak istemiyorum teorilerle
Bakin böyle 11 de yaptimKizlaarr acil yardim testim pik oldu ama ultra pik değil ve piklerim kisa suruyo benim yarin öğlene çatlamış olur napcam şimdi ben
Oldu canim attim altta hemen bi bakin yaa bu gece deneme yapicam gibi duruyo
Canım eşitlenmiş test büyük ihtimalle gece pik olur senin hızlı oluyor saat 2 gibi bi test daha yap duruma bakıp ona göre ilişki olsunBakin böyle 11 de yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?