Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım eşitlenmiş test büyük ihtimalle gece pik olur senin hızlı oluyor saat 2 gibi bi test daha yap duruma bakıp ona göre ilişki olsun
Evet hizli olup catliyo hemen benimki 2 ye bekler mi bilmem ama deneme yaparim gibi duruyo yarin iftardan sonra cok geç olur eminim

Canım 1 gibi tekrar yap testini çabuk çatlıyor senin.olmadi pikken denersin içinden nasıl geliyorsa.Rabbim yardımcın olsun
2 gibi falan bi test yapicam canim aslinda tam olarak pik degil ya da ultra pik degil ama böyle denk geldi yarin 12 de çatlamış olur kesin aylardir böyle çünkü buralarda olursan bakarsin testime canim. Allah razi olsun kuzu

Evet ya ama inan vardır böyle olmasında bir hayr.silinmede tutmamisti belki benim gibi pikte hamile kalırsın oğluna
Aklima ilk gelen sey o oldu canim bunda da bi hayir ariyorum bazen cok ince ince hesap yapmamak lazim ya nasil dicem artik ya da bu ayi es gecicem ki istemiyorum onu da

Evet ya ama inan vardır böyle olmasında bir hayr.silinmede tutmamisti belki benim gibi pikte hamile kalırsın oğluna
Arkadaşımında aynı senin gibi kısa suruyordu ve hafif silinmesinde deneme yapıyordu ama hamile kalamadı sonra doktora gitti doktor yumurtası çabuk çatladıgi için pikken denemesi gerektiğini soylemis yani pikten 3 yada 4 saat sonra catliyomus ve pikte deneyince hamile kaldi

Insaallah canim benim o kadar kisa değil 10 saat suruyo pik gece 2 3 gibi deneme yapsam kurtarır insaallah ne bilim başka turlu bi seçeneğim yok

Insaallah canim benim o kadar kisa değil 10 saat suruyo pik gece 2 3 gibi deneme yapsam kurtarır insaallah ne bilim başka turlu bi seçeneğim yok
Benimde pikten 18 saat sonra çatladı pikte denemem gerektiğini söyledi arkadaşım bu danistigim arkadaşımın iki oğlu var ve arkadaşlarının çoğu erkek bebeğe hamile kaldi yani senelerdir uğrasiyo böyle seylerle hakkımızda hayirlisi

Hersey nasip ve bol dua canim bence zaten fazlada kasmamak lazim zaten net bi şekilde denk getiremeyiz dua edin bana ve M Maviayyy a bu gece islerimiz rast gitsin insaallah canim

Hersey nasip ve bol dua canim bence zaten fazlada kasmamak lazim zaten net bi şekilde denk getiremeyiz dua edin bana ve M Maviayyy a bu gece islerimiz rast gitsin insaallah canim
Kızlar rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah bol bol dua edin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Silinmede değil pikte denemiş 2 oglunuda dogru anladım dımı cnm? Bende mart ayında silinmede hamıle kalamadım ruveydam gibi ondan soruyorum

Ruveydam2015 senın pikler ortalama kaç saat suruyordu yarın aksam gec olabılır gece 2 de test yap tekrar dahada koyulasmıs olur yap denemenı cnm dualar senınle
Canim 10 12 saat suruyo yani 11 de koyulastigini gördüm yarin oğlen silinecek aylardir böyle iftara kadar çoktan silinmiş olur saat 2 gibi yine bi test yapip deneme yapmayi düşünüyorum mecbur yoksa gec olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…