- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.301
Cok sagol canim sizlerde dua edin insKızlar rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah bol bol dua edin Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canim arkadaşım pikte denemiş doktor ultrason da bakmis pik ve çatlama 24 saatten az suruyormus pikte denenmesi gerektiğini söylemisSilinmede değil pikte denemiş 2 oglunuda dogru anladım dımı cnm? Bende mart ayında silinmede hamıle kalamadım ruveydam gibi ondan soruyorum
Canim arkadaşım pikte denemiş doktor ultrason da bakmis pik ve çatlama 24 saatten az suruyormus pikte denenmesi gerektiğini söylemisSilinmede değil pikte denemiş 2 oglunuda dogru anladım dımı cnm? Bende mart ayında silinmede hamıle kalamadım ruveydam gibi ondan soruyorum
Canım son bir test daha yap ona göre davranırsınCok sagol canim sizlerde dua edin ins
Aynen 2 de yapicam tekrar canimCanım son bir test daha yap ona göre davranırsın
Evet yarına geç kalırsın ben de senin yerinde olsam bu geceyi degerlendirirdimCanim 10 12 saat suruyo yani 11 de koyulastigini gördüm yarin oğlen silinecek aylardir böyle iftara kadar çoktan silinmiş olur saat 2 gibi yine bi test yapip deneme yapmayi düşünüyorum mecbur yoksa gec olacak
Havuç ye denemeden önce belki çatlamayı yakalarsın inşallahAynen 2 de yapicam tekrar canim
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim2 gibi falan bi test yapicam canim aslinda tam olarak pik degil ya da ultra pik degil ama böyle denk geldi yarin 12 de çatlamış olur kesin aylardir böyle çünkü buralarda olursan bakarsin testime canim. Allah razi olsun kuzu
Bu ayı es geçmek istemezsen bence sahurdan önce yap denemeni.zaten çok gecmeden çatlar senin kiAklima ilk gelen sey o oldu canim bunda da bi hayir ariyorum bazen cok ince ince hesap yapmamak lazim ya nasil dicem artik ya da bu ayi es gecicem ki istemiyorum onu da
Ay aynı benim gibi olmuş kız cinsiyeti belli mi neyi oldu arkadaşınınArkadaşımında aynı senin gibi kısa suruyordu ve hafif silinmesinde deneme yapıyordu ama hamile kalamadı sonra doktora gitti doktor yumurtası çabuk çatladıgi için pikken denemesi gerektiğini soylemis yani pikten 3 yada 4 saat sonra catliyomus ve pikte deneyince hamile kaldi
Aynen canim yapicam yaa zaten pikte deneyecegim demistimya bakalim böyle nasip olacak artik gerisi Allahtan cok sağol canim benimAllah cümlemizden razı olsun kardeşimsen rahat ol bu ay olmazsa da geç olsun güç olmasın önümüzdeki ay denersin.hakkinda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Bu ayı es geçmek istemezsen bence sahurdan önce yap denemeni.zaten çok gecmeden çatlar senin ki
2 oğlu oldu canim bu denemelerleAy aynı benim gibi olmuş kız cinsiyeti belli mi neyi oldu arkadaşının
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kızların da dediği gibi fazla incelememek lazım Rabbim ol desin yeter ki sen içini ferah tut rahat ol nasibinde varsa her türlü gelir seni bulur testini bekliyorumAynen canim yapicam yaa zaten pikte deneyecegim demistimya bakalim böyle nasip olacak artik gerisi Allahtan cok sağol canim benim
Aynen öyle canim yarim saat sonra yapicam test uykumda fena geldi adam gitti yatti bakalim nasil olacak bu işlerCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah kızların da dediği gibi fazla incelememek lazım Rabbim ol desin yeter ki sen içini ferah tut rahat ol nasibinde varsa her türlü gelir seni bulur testini bekliyorum
Canım hayırlısıyla sağlıkla oğluş haberini duymak nasip olsun merakla bekliyoruz.Nasılsınız kızlar, biraz iyiyim 1 saattir dedim bi yazayım bakaym neler oluyo
6 Mayısa randevu aldım, heycanlıyım çok, kesin kızdır ama %1 de olsa bi umut var içimde bakalım 6 Mayısta neler olacak, bide evlilik yıldönümüne denk geldi randevu
Yemek işim hiç yoksadece tatlı ve içecek tüketiyorum, bakalım ne olacak sonumuz
Canım sen hamile değilim demiştin ya adet olup öyle dememiş miydin hamilelik mi var acaba?Ruveydam2015 M Maviayyy havuç yiyorsunuz dimi? Bu gece falan koyulaşır artık herhalde heyecanla sizi takip etmekteyim:)...Reglim gelemedi benimde sıkıntıdan :).... @Seymanur53 Allah gönlündekini nasip etsin...
Bakin böyle 11 de yaptim
Canım geldim şimdi gördüm bence arzumun takvime uyuyorsa pikte bu gece deneme yap inşaallah oğluşun sağlıkla nasip olsun.
Aynen yapicam canim uyuyor bu ay ondan ses çıkmadı yazdim ama saldim artik akisina bakalim neler olacak 2 de test yapcam tekrar ona göre degerlendircemCanım hayırlısıyla sağlıkla oğluş haberini duymak nasip olsun merakla bekliyoruz.Kızlarınla bu hamileliğin farklı mı?
Canım sen hamile değilim demiştin ya adet olup öyle dememiş miydin hamilelik mi var acaba?
Canım geldim şimdi gördüm bence arzumun takvime uyuyorsa pikte bu gece deneme yap inşaallah oğluşun sağlıkla nasip olsun.
Süper canım adamın dinç senin yorgun olman gerekiyormuş zaten erkek bebek içinAynen öyle canim yarim saat sonra yapicam test uykumda fena geldi adam gitti yatti bakalim nasil olacak bu işler
Rabbim rast getirsin kolaylıklar versin takvimde denk geliyor madem duanı yap gerisi allahtan canım olacak inanıyoruz.Aynen yapicam canim uyuyor bu ay ondan ses çıkmadı yazdim ama saldim artik akisina bakalim neler olacak 2 de test yapcam tekrar ona göre degerlendircem
Yari uykulu olacak ama neyseee artikSüper canım adamın dinç senin yorgun olman gerekiyormuş zaten erkek bebek için
Rabbim rast getirsin kolaylıklar versin takvimde denk geliyor madem duanı yap gerisi allahtan canım olacak inanıyoruz.
Sert kahve içirmeyi unutma canım bir de bitter çikolataYari uykulu olacak ama neyseee artikinsaallah canim hayırlısı olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?