Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Silinmede değil pikte denemiş 2 oglunuda dogru anladım dımı cnm? Bende mart ayında silinmede hamıle kalamadım ruveydam gibi ondan soruyorum
Canim arkadaşım pikte denemiş doktor ultrason da bakmis pik ve çatlama 24 saatten az suruyormus pikte denenmesi gerektiğini söylemis

Silinmede değil pikte denemiş 2 oglunuda dogru anladım dımı cnm? Bende mart ayında silinmede hamıle kalamadım ruveydam gibi ondan soruyorum
Canim arkadaşım pikte denemiş doktor ultrason da bakmis pik ve çatlama 24 saatten az suruyormus pikte denenmesi gerektiğini söylemis

Canim 10 12 saat suruyo yani 11 de koyulastigini gördüm yarin oğlen silinecek aylardir böyle iftara kadar çoktan silinmiş olur saat 2 gibi yine bi test yapip deneme yapmayi düşünüyorum mecbur yoksa gec olacak
Evet yarına geç kalırsın ben de senin yerinde olsam bu geceyi degerlendirirdim

2 gibi falan bi test yapicam canim aslinda tam olarak pik degil ya da ultra pik degil ama böyle denk geldi yarin 12 de çatlamış olur kesin aylardir böyle çünkü buralarda olursan bakarsin testime canim. Allah razi olsun kuzu
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim sen rahat ol bu ay olmazsa da geç olsun güç olmasın önümüzdeki ay denersin.hakkinda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aklima ilk gelen sey o oldu canim bunda da bi hayir ariyorum bazen cok ince ince hesap yapmamak lazim ya nasil dicem artik ya da bu ayi es gecicem ki istemiyorum onu da
Bu ayı es geçmek istemezsen bence sahurdan önce yap denemeni.zaten çok gecmeden çatlar senin ki

Ay aynı benim gibi olmuş kız cinsiyeti belli mi neyi oldu arkadaşının

Aynen canim yapicam yaa zaten pikte deneyecegim demistimya bakalim böyle nasip olacak artik gerisi Allahtan cok sağol canim benim

Aynen canim yapicam yaa zaten pikte deneyecegim demistimya bakalim böyle nasip olacak artik gerisi Allahtan cok sağol canim benim
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kızların da dediği gibi fazla incelememek lazım Rabbim ol desin yeter ki sen içini ferah tut rahat ol nasibinde varsa her türlü gelir seni bulur testini bekliyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kızların da dediği gibi fazla incelememek lazım Rabbim ol desin yeter ki sen içini ferah tut rahat ol nasibinde varsa her türlü gelir seni bulur testini bekliyorum
Aynen öyle canim yarim saat sonra yapicam test uykumda fena geldi adam gitti yatti bakalim nasil olacak bu işler

Canım hayırlısıyla sağlıkla oğluş haberini duymak nasip olsun merakla bekliyoruz. Kızlarınla bu hamileliğin farklı mı?
Canım sen hamile değilim demiştin ya adet olup öyle dememiş miydin hamilelik mi var acaba?
Bakin böyle 11 de yaptim

Tazeanneeee canim nerdesin gel bide sen bak
Canım geldim şimdi gördüm bence arzumun takvime uyuyorsa pikte bu gece deneme yap inşaallah oğluşun sağlıkla nasip olsun.

Aynen yapicam canim uyuyor bu ay ondan ses çıkmadı yazdim ama saldim artik akisina bakalim neler olacak 2 de test yapcam tekrar ona göre degerlendircem

Aynen öyle canim yarim saat sonra yapicam test uykumda fena geldi adam gitti yatti bakalim nasil olacak bu işler
Süper canım adamın dinç senin yorgun olman gerekiyormuş zaten erkek bebek için
Aynen yapicam canim uyuyor bu ay ondan ses çıkmadı yazdim ama saldim artik akisina bakalim neler olacak 2 de test yapcam tekrar ona göre degerlendircem
Rabbim rast getirsin kolaylıklar versin takvimde denk geliyor madem duanı yap gerisi allahtan canım olacak inanıyoruz.

Süper canım adamın dinç senin yorgun olman gerekiyormuş zaten erkek bebek için

Rabbim rast getirsin kolaylıklar versin takvimde denk geliyor madem duanı yap gerisi allahtan canım olacak inanıyoruz.
Yari uykulu olacak ama neyseee artik insaallah canim hayırlısı olsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…