- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.321
Ya aslinda gündüz de yaptin canim kacirmamis olman lazim hic anlamadim bu işiKizlar benim test silik cikti cat oldu galiba hem kasik agrim çok hemde uzayan akintim geldi yeni
Canım uzayan akıntıdan birkaç gün sonra pik oluyordu ya testler daha öncesinde gelmiş miydi akıntın?Kizlar benim test silik cikti cat oldu galiba hem kasik agrim çok hemde uzayan akintim geldi yeni
Canım uzayan akıntı çattan önce geliyor benim bence senin yarına pik olacak gibi test sabahki halinden de silikse kesin yarın pik olur benceKizlar benim test silik cikti cat oldu galiba hem kasik agrim çok hemde uzayan akintim geldi yeni
Evet cnm ya bende anlamadim bu isi 2 yum varya ondan mi boyle oldu acabaYa aslinda gündüz de yaptin canim kacirmamis olman lazim hic anlamadim bu işi
Yok cnm akintim yeni geldi geldi suan sol kasik agrimda fazla zatenCanım uzayan akıntıdan birkaç gün sonra pik oluyordu ya testler daha öncesinde gelmiş miydi akıntın?
Bencede o yüzden kuzum birden fazla çatlasın inşaallah ikiz oğluşlar sağlıkla tutunsunEvet cnm ya bende anlamadim bu isi 2 yum varya ondan mi boyle oldu acaba
Hayirlisi kuzum ya esim deneme olsun diyor bugun bende kacirmak istemiyorum.bir yandan bilemedim ya simdi gercektenBencede o yüzden kuzum birden fazla çatlasın inşaallah ikiz oğluşlar sağlıkla tutunsunKaçmadı senin yumurtalar gör bak stres yapma canım yarına pik olur seninde
Canım bence acele etme sen klomen de kullandın ve birden fazla yum vardı akıntı yeni gelmiş daha büyük ihtimalle yarın pik olacak senin testin ama yine de içinden nasıl geliyorsa öyle yap Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahCanim en son bunu yaptim koyulasiyordu sonra 23.30 da yaptim silinmeye basladi
Canım benimde pikten önce geldi uzayan akıntı akşam 9 da ultra pik yaptı o yoğun kasık ağrısı 2 yum olursa daha şiddetli sanırım çünkü bende ilk pik olduğunda deneme yaptım ertesi gün müthiş ağrım oldu. Sabah uzayan akıntı geldi akşamında ultra pik oldu bence 2 yum olduğunda 1.ci gün pik 2.ci gün ultra pik yapıyor. R rana20 arkadaşıma sordum oda 2 yum olduğunda böyle oluyor diye konuşmuştuk. Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarımdasınızEvet cnm ya bende anlamadim bu isi 2 yum varya ondan mi boyle oldu acaba
Canım zaten senin pik çatlama arası aşırı kısa sürüyordu dimi şu an bile olsa erken olmaz sanırım yarın oruçken pik yapıp birden çatlama ihtimalinde olabilirHayirlisi kuzum ya esim deneme olsun diyor bugun bende kacirmak istemiyorum.bir yandan bilemedim ya simdi gercekten
Ultra pik olmuş canım deneme yap bence artık bu testten sonraKizlar son durum bu yuklenmedi biraz önce sanirim
Saat 2 de yapmistim onu simdi bi namaz kilayim sizde dua edin canim hakkımızda hayırlısı olsun artikCanım zaten senin pik çatlama arası aşırı kısa sürüyordu dimi şu an bile olsa erken olmaz sanırım yarın oruçken pik yapıp birden çatlama ihtimalinde olabilir
Ultra pik olmuş canım deneme yap bence artık bu testten sonra
Amin canım rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın.Saat 2 de yapmistim onu simdi bi namaz kilayim sizde dua edin canim hakkımızda hayırlısı olsun artik
Ultra pik olmuş bence canım, sabaha çatlar bence değerlendir dualarım sizinle rabbim inşallah nasip eder kucağınızı oğluşlarınızıKizlar son durum bu yuklenmedi biraz önce sanirim
Cnm ben anlamadim ya bu testleri dr klomen kullaginda gostermez yaniltir demisti hakkimizda haylisi artik ya esiminde pehrizi 7 gun olacakCanım bence acele etme sen klomen de kullandın ve birden fazla yum vardı akıntı yeni gelmiş daha büyük ihtimalle yarın pik olacak senin testin ama yine de içinden nasıl geliyorsa öyle yap Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Canim zatem benim pik hic koyulasmiyor oldugu agrim cok kotu cnm yanma tarzinda hayirlisi artik cnm denemeyi yapacagaz rabbim hakkimizda ne hayirlisi ise onu nasip etsinCanım benimde pikten önce geldi uzayan akıntı akşam 9 da ultra pik yaptı o yoğun kasık ağrısı 2 yum olursa daha şiddetli sanırım çünkü bende ilk pik olduğunda deneme yaptım ertesi gün müthiş ağrım oldu. Sabah uzayan akıntı geldi akşamında ultra pik oldu bence 2 yum olduğunda 1.ci gün pik 2.ci gün ultra pik yapıyor. R rana20 arkadaşıma sordum oda 2 yum olduğunda böyle oluyor diye konuşmuştuk. Allah yardımcın olsun arkadaşım dualarımdasınız
Evet cnm cok kisa koyulasmasiyla catlamasini arasiCanım zaten senin pik çatlama arası aşırı kısa sürüyordu dimi şu an bile olsa erken olmaz sanırım yarın oruçken pik yapıp birden çatlama ihtimalinde olabilir
Aminn canim cok sağol gerisi Allahtan artik yapacagimizi yaptık Rabbim hayirlara çıkarsınAmin canım rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın hayırla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın.Erkek bebek dualarını mutlaka okuyun canım bir de inşirah oku kalbine ferahlık versin inşaallah
Aminn canim çok sağol yarina gec olacakti degerlendirdik bakalim kismet gerisiUltra pik olmuş bence canım, sabaha çatlar bence değerlendir dualarım sizinle rabbim inşallah nasip eder kucağınızı oğluşlarınızı
Bence tam vaktinde oldu birazdaha bekleseydin geçen ay gibi olurdun o yüzden zamanlaman iyi oldu Allah gönlüne göre versin rabbim erkek evlat sevinciyle müjdelesin seni inşallah canımAminn canim çok sağol yarina gec olacakti degerlendirdik bakalim kismet gerisi
Insaallah canim ezanlar okunurken aminn diyeyim cok sağolBence tam vaktinde oldu birazdaha bekleseydin geçen ay gibi olurdun o yüzden zamanlaman iyi oldu Allah gönlüne göre versin rabbim erkek evlat sevinciyle müjdelesin seni inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?