- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.341
Canimmmmmm Rabbim şu mübarek sahur vakti ogluslar nasip etsin hepimize.zamanlaman on numara oldu. Sabaha çatlar Allah'ın izniyle gecikmez inşallah.Insaallah canim ezanlar okunurken aminn diyeyim cok sağol
Vala ultra pikte yaptim silinmede olmamisti böylede oldu acikcasi gecen ay cok stres yapmistim bu at daha rahattim insaallah tutmustur canim benim Allah razi olsun bencede on numara 5 yildiz olduCanimmmmmm Rabbim şu mübarek sahur vakti ogluslar nasip etsin hepimize.zamanlaman on numara oldu. Sabaha çatlar Allah'ın izniyle gecikmez inşallah.
M Maviayyy canım bence senin yarın gece iki yum da hali hazırda bekler denemen olur da ikiz ogluslar gelir.teste devam et yarın.akinti geldikten baya sonra cat oluyor rahat ol sen
Amin canim insaallahRuveydam2015 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırla gelsin oğluş getirsin sana bence dün yapman çok iyi oldu senin bugün silinir diye düşünüyorum. Teste devam et ama olur mu silinmeyide görelim
Hayırlı olsun canım Rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin inşallahAminn canim çok sağol yarina gec olacakti degerlendirdik bakalim kismet gerisi
Amin canim çok sağol Allah razı olsun ediyorum hepimize insaallah kabul olurHayırlı olsun canım Rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin inşallah
Duayı dilinde eksik etme canim
Canım akşam iftardan sonra da test yap ve deneme olsun benceKizlaaaaaar test yaptim silinmemiş ters köşe yapti bana napcam şimdi
Aynen canım öyle yapicam mecbur su an esit ikiside yavas yavas acilmaya baslar artik ultra pik degil en azindan tek tesellim oCanım akşam iftardan sonra da test yap ve deneme olsun bence
Şu an susuzlukta var canım onun etkisinden olduğundan koyu görünebilir zatenKizlaaaaaar test yaptim silinmemiş ters köşe yapti bana napcam şimdi
Aaa de mi o da varŞu an susuzlukta var canım onun etkisinden olduğundan koyu görünebilir zaten
Dene kuzum bu gecede zaten geçen ay silinince olmuştu bu defa pikte olan tutacak belki bilemeyizInstagramda ki kadinda silinirse aksam yine deneme yap dedi yani normalde ki görüşü de bu pikken değil catlayinca dene diyo erkek için napsam kizlar bi bakar misiniz
Tazeanneeee
B Beybipattis
SoLeiL12
R rana20
M Maviayyy
@maeglin87
Aynen canım iftardan sonra su içip üç saat sonra test yap onun sonucu daha doğru olurAaa de mi o da var
Kuzum fazla su içmeyeceksin artık bu akşamlıkIftardan sonra mi yapsam test 10 gibi ama o zamanda cok mu acik olur bilemedim
Aynen dünde cok içmedim öyle yapayim kuşum aynen simdi yapsam bile koyu cikacak dogru dedinKuzum fazla su içmeyeceksin artık bu akşamlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?