Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayırlısı olsun canım gönlündeki nasip olsun sağlıkla
Insaallah canim artik cok kasmıyorum yaa nasip sonuçta bu sekilde tutturanlarda vardir illaki
Öyle kuzum Allah ol desin yeter ki nasip olur inşaallah

Ruveydam2015 canım bence bu gece de deneme yap iftardan sonra fazla gecikmeden.test yaparsın iftardan hemen önce ona göre karar verirsin.
Canim simdi susuzluktan dolayi yine koyu çıkar mi diye düşündüm 10 gibi test yapip deneme yapayim silik cikarsa eğer biraz su icip yapsam sanki daha net alicam sonucu gibi geliyo

Canim simdi susuzluktan dolayi yine koyu çıkar mi diye düşündüm 10 gibi test yapip deneme yapayim silik cikarsa eğer biraz su icip yapsam sanki daha net alicam sonucu gibi geliyo
Canım eğer ki idrarı çok fazla bekletmeden testi yaparsan yine doğru sonuç çıkar. Yani mesela 1 de wc girdin diyelim saat 4te testi yaparsan da sonuç farklı olmaz. Su içmekte ki mantık idararı getirmek vücutta salgılanan lh a bi etkisi yok yani. Su içip 6 7 saat idrarı tutarsan da yanıltıcı olur çünkü idrar birikmiş olacak anladın mı

Tmm canım anladim o kadar bekletmem zaten iftardan sonra test yapayim o zaman zaten son 2 testim kaldi

Ruveydam2015 pik süren 10 saat falandı ortalama sanki gece 2 den bu yana 12 saattir pikte olabilir aslında şuan susuz olduğun içiin de koyu cıkıyor olabılır bilemedim tam manasıyla anlamamız ımkansız gibi.. Peki çatlama sonrası şeffaf akıntın geldi mi o gelirse akşama kadaar bugunde iftardan sonra dene derim ihtimali arttırmak için...Zor işler ya Allah nasip etssin iinşallah

Allah razi olsun kuzum ya aksam deneme oldu ama saat 13.00 test koyulasmaya basladi geceye silinir ki acaba
M Maviayyy canım sen ne yaptın oldu mu gece deneme? Klomen kullanınca birden fazla yum uyarıldığıniçin testler çok yanıltıcı olabilir canım ama benim fikrim senin bugün pik olacak teste devam et
Oldu kuzum deneme evet ya cok yaniltti beni saat 13.00 koyu asti birde iftara dogru yapayim gece silinir mi birde iki yum olunca nasil olacak biri catlayip digeri sonra mi olacak kafam karsiik

12 gibi akinti geldi hatta sonrasinda 2 kere falanda geldi. Vala susuzluktan mi bilmiyorum canim wc girdikten 2.30 3 saat sonra yaptim testi eşitlenmiş artik bundan sonra acilir yavastan iftardan sonra yine bi test yapayim 10 da falan

Kızlar merhaba bende kendimi tanımak için test aldm cok gec geldi adtn 13.gunu geldi şmdi yaptm bi bakarmsnz

Saol ya bende napcamı bilemedim nezmn oldunu blmıyorum ki normalde takvimler 14.gun gosteriyo ama 13.gun pik olmuş
Takvimler doğru degil en güzeli testle ya da dr takibiyle günlerini belirleme sen silinene kadar teste devam et sivi aliminada yarim bardak su 3 saat sonra test şeklinde git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…