- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.361
Insaallah canim artik cok kasmıyorum yaa nasip sonuçta bu sekilde tutturanlarda vardir illakiDene kuzum bu gecede zaten geçen ay silinince olmuştu bu defa pikte olan tutacak belki bilemeyiz
Hayırlısı olsun canım gönlündeki nasip olsun sağlıklaTazeanneeee yok canım hamile değilim ben Mart ayında deneme yapmıstım silinmede tutunmadı Martta ve Nisanda regl oldum şimdi yine regl oldum yumurtlama beklıcem....Arzunun takvimine denk gelmese de deneyeceğim bu ay nasipse...
Öyle kuzum Allah ol desin yeter ki nasip olur inşaallahInsaallah canim artik cok kasmıyorum yaa nasip sonuçta bu sekilde tutturanlarda vardir illaki
Ins canim benim cok sağolHayırlısı olsun canım gönlündeki nasip olsun sağlıkla
Öyle kuzum Allah ol desin yeter ki nasip olur inşaallah
Sende sağ ol canımIns canim benim cok sağol
Canim simdi susuzluktan dolayi yine koyu çıkar mi diye düşündüm 10 gibi test yapip deneme yapayim silik cikarsa eğer biraz su icip yapsam sanki daha net alicam sonucu gibi geliyoRuveydam2015 canım bence bu gece de deneme yap iftardan sonra fazla gecikmeden.test yaparsın iftardan hemen önce ona göre karar verirsin.
Canım eğer ki idrarı çok fazla bekletmeden testi yaparsan yine doğru sonuç çıkar. Yani mesela 1 de wc girdin diyelim saat 4te testi yaparsan da sonuç farklı olmaz. Su içmekte ki mantık idararı getirmek vücutta salgılanan lh a bi etkisi yok yani. Su içip 6 7 saat idrarı tutarsan da yanıltıcı olur çünkü idrar birikmiş olacak anladın mıCanim simdi susuzluktan dolayi yine koyu çıkar mi diye düşündüm 10 gibi test yapip deneme yapayim silik cikarsa eğer biraz su icip yapsam sanki daha net alicam sonucu gibi geliyo
Tmm canım anladim o kadar bekletmem zaten iftardan sonra test yapayim o zaman zaten son 2 testim kaldiCanım eğer ki idrarı çok fazla bekletmeden testi yaparsan yine doğru sonuç çıkar. Yani mesela 1 de wc girdin diyelim saat 4te testi yaparsan da sonuç farklı olmaz. Su içmekte ki mantık idararı getirmek vücutta salgılanan lh a bi etkisi yok yani. Su içip 6 7 saat idrarı tutarsan da yanıltıcı olur çünkü idrar birikmiş olacak anladın mı
Allah razi olsun kuzum ya aksam deneme oldu ama saat 13.00 test koyulasmaya basladi geceye silinir ki acabaCanimmmmmm Rabbim şu mübarek sahur vakti ogluslar nasip etsin hepimize.zamanlaman on numara oldu. Sabaha çatlar Allah'ın izniyle gecikmez inşallah.
M Maviayyy canım bence senin yarın gece iki yum da hali hazırda bekler denemen olur da ikiz ogluslar gelir.teste devam et yarın.akinti geldikten baya sonra cat oluyor rahat ol sen
Oldu kuzum deneme evet ya cok yaniltti beni saat 13.00 koyu asti birde iftara dogru yapayim gece silinir mi birde iki yum olunca nasil olacak biri catlayip digeri sonra mi olacak kafam karsiik
12 gibi akinti geldi hatta sonrasinda 2 kere falanda geldi. Vala susuzluktan mi bilmiyorum canim wc girdikten 2.30 3 saat sonra yaptim testi eşitlenmiş artik bundan sonra acilir yavastan iftardan sonra yine bi test yapayim 10 da falanRuveydam2015 pik süren 10 saat falandı ortalama sanki gece 2 den bu yana 12 saattir pikte olabilir aslında şuan susuz olduğun içiin de koyu cıkıyor olabılır bilemedim tam manasıyla anlamamız ımkansız gibi.. Peki çatlama sonrası şeffaf akıntın geldi mi o gelirse akşama kadaar bugunde iftardan sonra dene derim ihtimali arttırmak için...Zor işler ya Allah nasip etssin iinşallah
Su an pik görünüyo canim 3 saatte bir test yap ne zaman pik oldugunu bilsen iyi olurdu ama olsun
İnstagramda hangi bayanInstagramda ki kadinda silinirse aksam yine deneme yap dedi yani normalde ki görüşü de bu pikken değil catlayinca dene diyo erkek için napsam kizlar bi bakar misiniz
Tazeanneeee
B Beybipattis
@SoLeiL12
R rana20
M Maviayyy
@maeglin87
Saol ya bende napcamı bilemedim nezmn oldunu blmıyorum ki normalde takvimler 14.gun gosteriyo ama 13.gun pik olmuşSu an pik görünüyo canim 3 saatte bir test yap ne zaman pik oldugunu bilsen iyi olurdu ama olsun
Cinsiyet hesaplama arzumİnstagramda hangi bayan
Takvimler doğru degil en güzeli testle ya da dr takibiyle günlerini belirleme sen silinene kadar teste devam et sivi aliminada yarim bardak su 3 saat sonra test şeklinde gitSaol ya bende napcamı bilemedim nezmn oldunu blmıyorum ki normalde takvimler 14.gun gosteriyo ama 13.gun pik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?