- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.381
Geçmiş olsun Canim cok dikkat et kendine yarin gidince bizede yaz hayirlarla gelcen insaallahRuveydam2015 M Maviayyy canlarım inşallah gönlünüze göre olur.tekrar test yapınca atın bakalım.ben pek.giremedim bugün yoğun geçti.birde aşırı kasık ağrısı var belimde çok ağrıyor.bugun gidemedim doktora inşallah yarın ayarlayabilirsem gideceğim
Bende senin yerinde olsam bir deneme daha yapardım.bence böyle iyi oldu mübarek gün hamile kalmakta iyi kızGeçmiş olsun Canim cok dikkat et kendine yarin gidince bizede yaz hayirlarla gelcen insaallahtmm canim 1 saat sonra falan yapicam insaallah silinmistirde bi deneme daha yaparim
Hayirlara çıkarsın Rabbim ins canim düşündüğüm gibi olmadi ama içimde bi darlik sıkıntı yok tevekkül ettim tamamen dilediğine verir Allah sonuçta. Silinmeye göre bakicam duruma 10.30 gibi atarim buraya bakin olur mu testimeBende senin yerinde olsam bir deneme daha yapardım.bence böyle iyi oldu mübarek gün hamile kalmakta iyi kız
Allah razi olsun cnn bende 1 saat sonra yaparimRuveydam2015 M Maviayyy canlarım inşallah gönlünüze göre olur.tekrar test yapınca atın bakalım.ben pek.giremedim bugün yoğun geçti.birde aşırı kasık ağrısı var belimde çok ağrıyor.bugun gidemedim doktora inşallah yarın ayarlayabilirsem gideceğim
Aaa ben şokKızlar çıldırıcam yaa hala pik böyle bisey olamaz yaa aylarca takip yaptim 10 saatte catlayan yumurta bu ay inat etti catlamiyo da catlamiyo yaa
Aynn son 1 test kaldi ama attim bak görürsün acilacak gibi degil yaa hic bi ebare yok en ufakAaa ben şokgece 1 gibi tekrar yaparsın canım son test mi kaldı elinde ya dur bakalım rahat ol.insallah birkaç saate çatlar
Gördüm canim olsun birden silinmeye geciverir inşallah bu gece yine de yeni sperm göndermekte fayda varAynn son 1 test kaldi ama attim bak görürsün acilacak gibi degil yaa hic bi ebare yok en ufak
Böyle olacağını bilsem bu gece yapardim en azından. Aklima su geliyo normalde ben 6 gun aderim surer 13. Gun pik olur catlardi bu ay 5 gun sürdü ve 11. Gun pik oldu 2 gun daha bu böyle pik kalmaz degil mi 13. Güne kadarAaa ben şokgece 1 gibi tekrar yaparsın canım son test mi kaldı elinde ya dur bakalım rahat ol.insallah birkaç saate çatlar
Saat gece 1 de falan yine bi deneme yap diyosun öyle mi yarin silinirse yine yaparim olmazsa silikken yapmak sart oldu yaa kafam allak bullak niye böyle olduGördüm canim olsun birden silinmeye geciverir inşallah bu gece yine de yeni sperm göndermekte fayda var
Canim senin test dalgalanma yapıyor muhtemelen daha çatlamamış sen bu gece muhakkak değerlendir yeni spermler gitsin. Bunda da bir hayr vardır. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Tmm canim yapicam artik 1 de yine test yaparim yarinda dr a gideyim catlayincada yaparim deneme riskli olmaz insaallahCanim senin test dalgalanma yapıyor muhtemelen daha çatlamamış sen bu gece muhakkak değerlendir yeni spermler gitsin. Bunda da bir hayr vardır. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Evet cnnn ayni duruyor acilir belki gece cnmm bol bol havuc ye
Bilemiyorum canım ilgisi var mı adet günüyle.sen bı abdest falan al üstünden negatif yükü at.Allah var gam yok gece 1 gibi bakalım inşallah testine.yine de değerlendir bu geceyi dunkiyle kalmaBöyle olacağını bilsem bu gece yapardim en azından. Aklima su geliyo normalde ben 6 gun aderim surer 13. Gun pik olur catlardi bu ay 5 gun sürdü ve 11. Gun pik oldu 2 gun daha bu böyle pik kalmaz degil mi 13. Güne kadar
İnşallah canım biz ne yaparsak yapalım nasipteki olacak. Hakkında hayırlısı olsun. Bol bol dua etTmm canim yapicam artik 1 de yine test yaparim yarinda dr a gideyim catlayincada yaparim deneme riskli olmaz insaallah
Tmm canim çok sağol dunkiyle kalirsam sıkıntı zaten y ler ölür çoktan çatlamaya kadar yapicaz tekrar mecburBilemiyorum canım ilgisi var mı adet günüyle.sen bı abdest falan al üstünden negatif yükü at.Allah var gam yok gece 1 gibi bakalım inşallah testine.yine de değerlendir bu geceyi dunkiyle kalma
Sen yaptin mi ne durumdasin canimEvet cnnn ayni duruyor acilir belki gece cnmm bol bol havuc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?