Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Geçmiş olsun Canim cok dikkat et kendine yarin gidince bizede yaz hayirlarla gelcen insaallah tmm canim 1 saat sonra falan yapicam insaallah silinmistirde bi deneme daha yaparim

Bende senin yerinde olsam bir deneme daha yapardım.bence böyle iyi oldu mübarek gün hamile kalmakta iyi kız
Hayirlara çıkarsın Rabbim ins canim düşündüğüm gibi olmadi ama içimde bi darlik sıkıntı yok tevekkül ettim tamamen dilediğine verir Allah sonuçta. Silinmeye göre bakicam duruma 10.30 gibi atarim buraya bakin olur mu testime

Allah razi olsun cnn bende 1 saat sonra yaparim Ruveydam2015 gibi
Canim ilk haftalarda bel ve kasik agrisi oluyor dikkat et bol bol dinlen yarina hayirli haberler al kuzum

Kızlar çıldırıcam yaa hala pik böyle bisey olamaz yaa aylarca takip yaptim 10 saatte catlayan yumurta bu ay inat etti catlamiyo da catlamiyo yaa

Aaa ben şok gece 1 gibi tekrar yaparsın canım son test mi kaldı elinde ya dur bakalım rahat ol.insallah birkaç saate çatlar
Böyle olacağını bilsem bu gece yapardim en azından. Aklima su geliyo normalde ben 6 gun aderim surer 13. Gun pik olur catlardi bu ay 5 gun sürdü ve 11. Gun pik oldu 2 gun daha bu böyle pik kalmaz degil mi 13. Güne kadar

Gördüm canim olsun birden silinmeye geciverir inşallah bu gece yine de yeni sperm göndermekte fayda var
Saat gece 1 de falan yine bi deneme yap diyosun öyle mi yarin silinirse yine yaparim olmazsa silikken yapmak sart oldu yaa kafam allak bullak niye böyle oldu

Canim senin test dalgalanma yapıyor muhtemelen daha çatlamamış sen bu gece muhakkak değerlendir yeni spermler gitsin. Bunda da bir hayr vardır. Rabbim yardımcın olsun inşallah
Tmm canim yapicam artik 1 de yine test yaparim yarinda dr a gideyim catlayincada yaparim deneme riskli olmaz insaallah

Böyle olacağını bilsem bu gece yapardim en azından. Aklima su geliyo normalde ben 6 gun aderim surer 13. Gun pik olur catlardi bu ay 5 gun sürdü ve 11. Gun pik oldu 2 gun daha bu böyle pik kalmaz degil mi 13. Güne kadar
Bilemiyorum canım ilgisi var mı adet günüyle.sen bı abdest falan al üstünden negatif yükü at.Allah var gam yok gece 1 gibi bakalım inşallah testine.yine de değerlendir bu geceyi dunkiyle kalma

Bilemiyorum canım ilgisi var mı adet günüyle.sen bı abdest falan al üstünden negatif yükü at.Allah var gam yok gece 1 gibi bakalım inşallah testine.yine de değerlendir bu geceyi dunkiyle kalma
Tmm canim çok sağol dunkiyle kalirsam sıkıntı zaten y ler ölür çoktan çatlamaya kadar yapicaz tekrar mecbur

Kiz benim testim de boyle geceye cat olurmu?

Eklentiler

• 16194651225226567669312817406883.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…