Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Pik sanırım şimdi bu test degisigime geliyor. Vala kuzu sastim ben yaa bu yum ne zaman catlar isleri belli degil ki
Cnm bu test biraz farkli diğerinden bunu bende tam anlamiyorum benimde son 2 test kaldi biri kaset biri kalem ,kaseti gece yapayim.diyorum

Canim seninki şuanda pik, eğer kısa sürüyorsa bu gece değerlendir derim. Yinede sen bilirsin
Evet cnm kisa sürüyor benim ki ama bu ay klomen ictim ya bilmiyorum gece yine test yapiyim ondan sonra bende degerlendiriyim.diyorum hayirlisi bakalim

Cnm bu test biraz farkli diğerinden bunu bende tam anlamiyorum benimde son 2 test kaldi biri kaset biri kalem ,kaseti gece yapayim.diyorum
Kuzu sende yeni yaptiysan gece 1 gibi sende tekrar test yap yada saatle ilgili bi sikintin yoksa 2 gibi yap test silik çıkar insaallah deneme yap o şekilde sende dün deneme yaptığın için yeni spermlerin gitmesi iyi olur sanki

Böyle olacağını bilsem bu gece yapardim en azından. Aklima su geliyo normalde ben 6 gun aderim surer 13. Gun pik olur catlardi bu ay 5 gun sürdü ve 11. Gun pik oldu 2 gun daha bu böyle pik kalmaz degil mi 13. Güne kadar
Normal şartlarda pik olduğunda 24 36 saate oluyormuş keşke doktor kontrolu yapabilseniz tam emin olurdunuz

Evet cnm kisa sürüyor benim ki ama bu ay klomen ictim ya bilmiyorum gece yine test yapiyim ondan sonra bende degerlendiriyim.diyorum hayirlisi bakalim
Hayırlısı inşallah sen ozaman bu gece takibini sıkı tut klomen kullandığın için test yanıltabilir çünkü

Kuzu sende yeni yaptiysan gece 1 gibi sende tekrar test yap yada saatle ilgili bi sikintin yoksa 2 gibi yap test silik çıkar insaallah deneme yap o şekilde sende dün deneme yaptığın için yeni spermlerin gitmesi iyi olur sanki
22.22 yaptim testi canin gece yaparim testi deneme de yaparim insllah hakkimizda hayirlisi artik bu testler yaniltiyor

Hayırlısı inşallah sen ozaman bu gece takibini sıkı tut klomen kullandığın için test yanıltabilir çünkü
Aynen cnm zaten normalde cuma cumartesi gunuydu yum ve catim klomen kullanica uzadi cuma gunu 18,17,16 mm yum vardi cnm simdi 1mm buyudulerse 21,20,19 olmuşlardır benimki sabaha catlar diye dusunuyorum insllah yaniltmaz beni testler

Aynen cnm zaten normalde cuma cumartesi gunuydu yum ve catim klomen kullanica uzadi cuma gunu 18,17,16 mm yum vardi cnm simdi 1mm buyudulerse 21,20,19 olmuşlardır benimki sabaha catlar diye dusunuyorum insllah yaniltmaz beni testler
Bence de çatlar bu geceye canım.agri akıntı kesildi mi benim çatladiktan sonra kesiliyordu

O zaman bu gece değerlendir. Rabbim her ikinizinde gönlünüze olanı ömrünüze nasip etsin inşallah

Tmm canim kesin degerlendircem yarin acilirsa eger belki yarında degerlendiririm du bakalim

Tamam kuzum dualarinda unutma bizide insllah bu sefer sagliklo hayirli bir sekilde hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…