- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.421
Allah razi olsum cnm sende dualrimdasin ve topikte ki tum bacilarim insllah rabbim gonul muradimizi versin hepimizinHer an dualarımdasınız canım ben inanıyorum Rabbim nasip edecek inşallah
Birden fazla yum çatlıyor ya o yüzdendir belki yanma. Dualarimdasiniz datli kızlarCanim akintim yok suanlik ama sol kasigimda ağrıdan cok yanma hissi var 2 yum oldugu icinmi acaba
Amin canım her birimize inşallahAmin Allah razi olsun canim dualarinda unutma bizide insllah rabbim bu mubarek ayin hurmetine gonlumuzdeki dualari kabul etsin
Allah razi olsun cnm sende dualrimdasin insllahnyarin guzel haberini bekliyoruzBirden fazla yum çatlıyor ya o yüzdendir belki yanma. Dualarimdasiniz datli kızlar
Çarşamba gidecegim ay yarına ayarlayamadim kızlar evde yalnız kalamaz.bende heyecanlıyım çok merak ediyorum.kalp atışını falan hayırlısıyla bı duysam görsem rahatlayacagimAllah razi olsun cnm sende dualrimdasin insllahnyarin guzel haberini bekliyoruzkiz bak simdi heycanlandim
Duyarsin kuzu kalbini ferah tut 1 gun daha sabir sonrasi pit pit kalp atisi insaallahÇarşamba gidecegim ay yarına ayarlayamadim kızlar evde yalnız kalamaz.bende heyecanlıyım çok merak ediyorum.kalp atışını falan hayırlısıyla bı duysam görsem rahatlayacagim
Ay hadi hayilrisi kuzum ya insllah duyarsin bebisimizin kalbini teyzeleri yesin onuÇarşamba gidecegim ay yarına ayarlayamadim kızlar evde yalnız kalamaz.bende heyecanlıyım çok merak ediyorum.kalp atışını falan hayırlısıyla bı duysam görsem rahatlayacagim
Bi tık açılmış canim bi bak hele 22 ile 1 de ki yaptığım
Kizlar nerdesiniz uyumayin noluuuur
Tamam çatlamış hemen değerlendir canım zamanlaman harika.insallah oğlusun tutunur sanaBi tık açılmış canim bi bak hele 22 ile 1 de ki yaptığım
Insaallah canim dua edin hepimize umarim yine koyulasmazTamam çatlamış hemen değerlendir canım zamanlaman harika.insallah oğlusun tutunur sana
Canım değerlendir bence sende garanti olsun dunkiyle kalma.test markası farklı olunca tam bilemedim ama sanki bı tık açılma var gibi
Canim 3 gibi yapayim testi bitane daha zaten son test kaldiCanım değerlendir bence sende garanti olsun dunkiyle kalma.test markası farklı olunca tam bilemedim ama sanki bı tık açılma var gibi
Aynen varsa yap canım ama bence o testten sonra yine de dene taze y Ler gitsinCanim 3 gibi yapayim testi bitane daha zaten son test kaldi
Tamam cnm artik yapacak birsey yok insallah sabaha cat olurda hazirda durur y lerAynen varsa yap canım ama bence o testten sonra yine de dene taze y Ler gitsin
Canım çatlamış yum hadi gözün aydın deneme oldu dimi geceBi tık açılmış canim bi bak hele 22 ile 1 de ki yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?