- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.441
Canım geceyi değerlendirseydin biraz açılma olmuş sanki gece yaptın mı test?
Oldu canim testtten 45 dk sonra falan insaallah hersey yolundadirCanım çatlamış yum hadi gözün aydın deneme oldu dimi gece
Harikaa hadi bakalım artık heyecanlı bekleyiş başlasın Rabbim hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah canımOldu canim testtten 45 dk sonra falan insaallah hersey yolundadir
Inşaallah canim vala bu ay beklemek daha kolay 2 gun cektiklerimden sonraHarikaa hadi bakalım artık heyecanlı bekleyiş başlasın Rabbim hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah canım
Değerlendirdim cnm saat 03.30 gibiCanım geceyi değerlendirseydin biraz açılma olmuş sanki gece yaptın mı test?
Amin cnmSelam kızlar herkese H günler uzun zamandır giremedim merak ettim kimler hamilerabbim isteyene en kısa zamanda nasip etsin inş ben biraz agrı bi gebelik geçiriyorum sürekli erken doğum tehlikesi rabbim herkesin yardımcısı olsun inş amiiin
Ayy inşallah güzel haberler alacağız canım Rabbim sağlıkla hayırla Salih erkek evlatlar nasip etsin inşallahDeğerlendirdim cnm saat 03.30 gibitekrar test yapmadim oglen yaparim dedim cnm
Amin canim inşallah hepimiz guzel haberler alalim çokça AMİNAyy inşallah güzel haberler alacağız canım Rabbim sağlıkla hayırla Salih erkek evlatlar nasip etsin inşallah
Bende onu soracaktım test yaptin mi diye bi atar misin bana canimAmin canim inşallah test yaptim cnm silinmeye baslamis gibi
Canım senin bu test ultra pik olmuş gibi C silinmişBak cnm
Ya gerçekten mi kuzum ya ikinci yumdan dolayi mi boyle olduCanım senin bu test ultra pik olmuş gibi C silinmişdün ki testlerle bi kolaj yağıp atsana keşke bi Dr gitseydin bugün
Amin canım Allah razı olsun rabbim zamanına sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı kolay doğumların olsun.Selam kızlar herkese H günler uzun zamandır giremedim merak ettim kimler hamilerabbim isteyene en kısa zamanda nasip etsin inş ben biraz agrı bi gebelik geçiriyorum sürekli erken doğum tehlikesi rabbim herkesin yardımcısı olsun inş amiiin
T baya koyu duruyor canım C den. Senin fazla yumurta olduğu için testler yanıltıyor olabilir belki biri çatladı diğeri duruyorsa böyle gösterir miBak cnm
Vallaha canim ya testte kalmadi napsam dr gitsem bilemedimAmin canım Allah razı olsun rabbim zamanına sağ Salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı kolay doğumların olsun.
T baya koyu duruyor canım C den. Senin fazla yumurta olduğu için testler yanıltıyor olabilir belki biri çatladı diğeri duruyorsa böyle gösterir mi
Gitme imkanın varsa canım git bugün kafan rahat olur en azından bu ay hem test sıkıntınız vardı hemde klomen kullandın test doğru sonuç vermiyor olabilirVallaha canim ya testte kalmadi napsam dr gitsem bilemedim
Olabilir cnm ya biri catladi biri catlamadimi solda 3 tane vardi teker teker mi catiyacaklar
Aynen canım testin ultra pik şuan büyük ihtimalle birden fazla yum olduğu için böyle oluyor sen eğer gidebilirsen hemen Dr git bi baksın eğer gidemezsen de kesin test al akşam tekrar yapYa gerçekten mi kuzum ya ikinci yumdan dolayi mi boyle oldu
Canım senin yumların boyutları hemen hemen aynıydı çatlama eş zamanlı olur bence ama süresi uzar işteVallaha canim ya testte kalmadi napsam dr gitsem bilemedim
Olabilir cnm ya biri catladi biri catlamadimi solda 3 tane vardi teker teker mi catiyacaklar
Bencede canim bunun icinde en güzeli dr takibi yoksa testle cok zor yaniltiyo 3 yum oluncaCanım senin yumların boyutları hemen hemen aynıydı çatlama eş zamanlı olur bence ama süresi uzar işte
Malesef öyle olur birde klomenden dolayı testler çabuk silinmez birden fazla yum uyarıldığı için testin normalde 1 günde pik yapıp çata geçiyorsa bu şekilde daha uzun çat oluyorBencede canim bunun icinde en güzeli dr takibi yoksa testle cok zor yaniltiyo 3 yum olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?