Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar dr ciktim catlama yok daha 21mm olmus dedi cat ignesi verdi doktorun niye vermis dedi bence cat ignesi ol dedi
Ben tahmin ettim canım yaa çünkü bugğn daha da koyuydu testin. Neyse sağlık olsun iğneyi bugün mü yapacaksın? Birde kaç yum varmış söyledi mi?

Hiçbiri çatlamamış mı canım hepsinin boyutu 21 mi?
Canim sagdaki gözükmüyor belki catladiysa o catlamistir dedi soldaki en buyugu 21 dedi digerleri duruyor dedi
Ben tahmin ettim canım yaa çünkü bugğn daha da koyuydu testin. Neyse sağlık olsun iğneyi bugün mü yapacaksın? Birde kaç yum varmış söyledi mi?
Evet canim bugun yapilacak göbekten 36 saat sonra iliski dedi gun asiri devam et dedi
Dr gittiğin iyi oldu canım.ne zamana çatlayacak iğneye göre sordun mu ? Diğer yum lar ne durumdaymis. Test aldın mı ilave ay çok darladim seni
Igneye gore 36 saat sonra catlar dedi en buyugu 21 dedi digerlerini soylemedi test almadim.kuzum yanlis cikar dedi catlama ignesinden dolayi dedi

Çok geçmediyse pek sorun olmaz bence ama yeni alıp yapsan daha iyi olur eğer Dr gitme şansın varsa Dr en garantisi canım
2020.09 tarihli canim yaptim şimdi silik çıktı

Eklentiler

• 1619530717669365114131817522234.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 46
Insaallah canim çok sağol gündemimiz bi an da değişti küt diye yum olunca hepimize nasip etsin Allah canim ins

Allah razi olsun cnm benim yum inantci cikti catlamamis bugun dr gittim 21 mm yumirtan var dedi cat ignesi yapildi hakkimizda hayirlisi bu ay epey karisti testlerin yüzünden

Allah razi olsun cnm benim yum inantci cikti catlamamis bugun dr gittim 21 mm yumirtan var dedi cat ignesi yapildi hakkimizda hayirlisi bu ay epey karisti testlerin yüzünden
Hakkında hayırlısı olsun nasibinse seni bulacaktır...İğne olmanda çok daha iyi olmuş ihtimal de güçlenir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…