- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.461
Çok iyi yaptın canım git hadi hayırlı haberle gel inşallahKizlar gidiyorum dr cikinca yazarim
Canim bende aksam bi test yapicam ama tarihi gecti biraz doğru sonuç verir mi yoksa bende mi gideyim dr aÇok iyi yaptın canım git hadi hayırlı haberle gel inşallah
Inşallah cnm yaÇok iyi yaptın canım git hadi hayırlı haberle gel inşallah
Stres olma şuan ki gayet normal bir süreç içini darlama sakınInşallah cnm ya
Çok geçmediyse pek sorun olmaz bence ama yeni alıp yapsan daha iyi olur eğer Dr gitme şansın varsa Dr en garantisi canımCanim bende aksam bi test yapicam ama tarihi gecti biraz doğru sonuç verir mi yoksa bende mi gideyim dr a
Hiçbiri çatlamamış mı canım hepsinin boyutu 21 mi?Kizlar dr ciktim catlama yok daha 21mm olmus dedi cat ignesi verdi doktorun niye vermis dedi bence cat ignesi ol dedi
Ben tahmin ettim canım yaa çünkü bugğn daha da koyuydu testin. Neyse sağlık olsun iğneyi bugün mü yapacaksın? Birde kaç yum varmış söyledi mi?Kizlar dr ciktim catlama yok daha 21mm olmus dedi cat ignesi verdi doktorun niye vermis dedi bence cat ignesi ol dedi
Dr gittiğin iyi oldu canım.ne zamana çatlayacak iğneye göre sordun mu ? Diğer yum lar ne durumdaymis. Test aldın mı ilave ay çok darladim seniKizlar dr ciktim catlama yok daha 21mm olmus dedi cat ignesi verdi doktorun niye vermis dedi bence cat ignesi ol dedi
Canim sagdaki gözükmüyor belki catladiysa o catlamistir dedi soldaki en buyugu 21 dedi digerleri duruyor dediHiçbiri çatlamamış mı canım hepsinin boyutu 21 mi?
Evet canim bugun yapilacak göbekten 36 saat sonra iliski dedi gun asiri devam et dediBen tahmin ettim canım yaa çünkü bugğn daha da koyuydu testin. Neyse sağlık olsun iğneyi bugün mü yapacaksın? Birde kaç yum varmış söyledi mi?
Igneye gore 36 saat sonra catlar dedi en buyugu 21 dedi digerlerini soylemedi test almadim.kuzum yanlis cikar dedi catlama ignesinden dolayi dediDr gittiğin iyi oldu canım.ne zamana çatlayacak iğneye göre sordun mu ? Diğer yum lar ne durumdaymis. Test aldın mı ilave ay çok darladim seni
Aaa çatlamamış yani bak test silik gösteriyodu peki iğne olcan miKizlar dr ciktim catlama yok daha 21mm olmus dedi cat ignesi verdi doktorun niye vermis dedi bence cat ignesi ol dedi
Olacagam.kuzum yoksa kiste çevirir dediAaa çatlamamış yani bak test silik gösteriyodu peki iğne olcan mi
Tmm canim yap o zaman öyle diyolar doğru 36 saate yakın yine deneme yaparsinOlacagam.kuzum yoksa kiste çevirir dedi
2020.09 tarihli canim yaptim şimdi silik çıktıÇok geçmediyse pek sorun olmaz bence ama yeni alıp yapsan daha iyi olur eğer Dr gitme şansın varsa Dr en garantisi canım
Insaallah canim çok sağol gündemimiz bi an da değişti küt diye yum oluncaRuveydam2015 M Maviayyy neler olmuş 1 gün giremedim...Bayağı olaylı olmuş denemeler kızlar Allah gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim ne yazdıyda o...Denedıklerımiz vesile Allah yazmıştır kaderinize inşallah dualardasınız
Allah razi olsun cnm benim yum inantci cikti catlamamis bugun dr gittim 21 mm yumirtan var dedi cat ignesi yapildi hakkimizda hayirlisi bu ay epey karisti testlerin yüzündenRuveydam2015 M Maviayyy neler olmuş 1 gün giremedim...Bayağı olaylı olmuş denemeler kızlar Allah gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim ne yazdıyda o...Denedıklerımiz vesile Allah yazmıştır kaderinize inşallah dualardasınız
Hakkında hayırlısı olsun nasibinse seni bulacaktır...İğne olmanda çok daha iyi olmuş ihtimal de güçlenir Allahın izniyleAllah razi olsun cnm benim yum inantci cikti catlamamis bugun dr gittim 21 mm yumirtan var dedi cat ignesi yapildi hakkimizda hayirlisi bu ay epey karisti testlerin yüzünden
Amin canimHakkında hayırlısı olsun nasibinse seni bulacaktır...İğne olmanda çok daha iyi olmuş ihtimal de güçlenir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?