Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hepinize günaydın.ben doktora gittim bugün kese göründü yalnız asagilarda kanama alanı var dedi Dr. Kese boş kalp atışı duyamadık. Sağlıksız gebelik görünüyor dedi.zaten benim aşırı bı kasık ağrım var kaç gündür.bir kaç gün bekleyeceğiz belki görünür bebek dedi.boş gebelik gibi dedi.cok kötüyüm.ne olduğunu anlayamadım böyle olup kalp atışı duyan var mıdır ki ? Çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG_20210428_103512.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 51
Yaaaa canim çok üzüldüm acaba bi kac gün sonra görünür mu bebek benim hic bi bilgim yok kuzum ne desem bilemedim özele mi gitsen bi de onlarin ultrason daha iyiya

Canım sakın hemen ümitsizliğe kapılma daha 5 haftalık kese içinde bebek görünmez ki dr neden bu kadar erken bu yorumu yapmış şuan anlam veremedim. Benim 9 haftalık kalp atışı duyan arkadaşım oldu. Sana bu negatif düşünceyi şimdiden vermesi çok saçma geldi bana hani 7 8 haftalık olsa da kalp atışı olmasa sağlıklı olsun da yine olur yorumu yapardım ama şuan böyle bi durum gayet normal. Benim büyük kızımda da kese altında kanama görünüyordu ama leke dahi gelmeden büyüdü gitti. Şuan çok yeni daha bunların hepsi normal şeyler kendini üzme ne olur sağlıkla büyüyecek inşallah annesi

Canım inşallah görürsün bendede aynı durum var yarın kontrole gideceğim. Geçen hafta gittiğimde 5hafta 2 gunluktu ve sadece boş 7mm kese göründü. Yolk sac görünmesi gerekiyordu dedi doktorum benide korkuttu. Ama aynı durumda olanlar genelde sonradan görmüşler. İnşallah bizde görürüz bol bol dua edelim.

Merka etme canım seninde görünür inşallah. Bu durumu ben küçük kızımda yaşadım 5 haftalık tı Dr aynı yorumu bana da yaptı ama hiç önemsemedim ve 7 haftalık gittiğimde bebeğin kalp atışını duydum sakin olun stres daha kötü Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah

Canim simdi baktim netten 6 7 haftaya kadar gorunebiliyomus gayet nermal bence bu durum gec döllenme de olabiliyomus hemen umutsuz olma rana20 gibi dusunuyorum bu dr lar neden en kötüsünü söyler anlamiyorum yaa

İnşallah canım doktorlar genelde ilk kötüye hazırlıyorlar. Allah'ın izni ile inşallah bebek nasip olur sağlıkla

Canımsın ya mesajın bana o kadar iyi geldi ki.ben iki kızımda da böyleyken kalp atışı duyduk.doktor çok ümitsiz konuştu.insallah dediğin gibi olurda sağlıkla büyür bebeğim. Ah canım inşallah bizde sonradan görürüz bebeği.benim birde kese etrafı bozuk gorunuyormus.Allah büyük dediğin gibi dua edelim

Canim simdi baktim netten 6 7 haftaya kadar gorunebiliyomus gayet nermal bence bu durum gec döllenme de olabiliyomus hemen umutsuz olma rana20 gibi dusunuyorum bu dr lar neden en kötüsünü söyler anlamiyorum yaa
İnşallah ileriki haftalarda görünür kuzum ya. yarın başka bir doktora daha gideceğim o neler söyleyecek bakayım bı.bu hiç ümit vermedi.

İnşallah ileriki haftalarda görünür kuzum ya. yarın başka bir doktora daha gideceğim o neler söyleyecek bakayım bı.bu hiç ümit vermedi.
Hic merak etme canim her sey yoluna girecek bi sürü kisi varmış böyle olup sonra gören. Senin 2 kizda gördüysen bu haftalarda bak bu kesin oğlan o zaman hadi stres yapma kendine kuzu dualarim seninle

İnşallah canım benim kese de bu şekilde. Allah keseyi nasip etti inşallah bebeklerimize de nasip eder

Aynen başka doktora git kesinlikle. Bende aynı gün başka doktora gittim. Bu hafta gözükmez zaten sadece keseyi görmeyi bekleriz dedi. Haftaya gelin bebegide görmüş oluruz dedi.

Hic merak etme canim her sey yoluna girecek bi sürü kisi varmış böyle olup sonra gören. Senin 2 kizda gördüysen bu haftalarda bak bu kesin oğlan o zaman hadi stres yapma kendine kuzu dualarim seninle
Sağolasın canım Allah razı olsun.insallah dediğin gibi olurda sağlıkla ilerler.
İnşallah canım benim kese de bu şekilde. Allah keseyi nasip etti inşallah bebeklerimize de nasip eder Eki Görüntüle 2836070
Amiin amin inşallah canım Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin ümitsiz olmayalim
Aynen başka doktora git kesinlikle. Bende aynı gün başka doktora gittim. Bu hafta gözükmez zaten sadece keseyi görmeyi bekleriz dedi. Haftaya gelin bebegide görmüş oluruz dedi.
Aynen yarın gideceğim.randevu alıyorum şimdi.bu doktor içimi karartti.yolk sac yok görünmüyor sağlıksız dedi direkt.

İnşallah canım. Daha çok küçük keselerimiz 1 gün bile çok fark ediyor.

Her yönden pozitif, her yönden umutlu hiç ümitsizliğe pay vermeyen doğru bilgilendiren kimin bir derdi olsa ona destek olan tam bir kadın dayanışma kraliçesi sen ne güzel bir insansın Allah senin gönlündekini sana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salihli, Allah'a hayırlı kul, anne babasına hayırlı, vatana millete hayırlı erkek evlatlar nasip eylesin inşallah yorumlarını okuyanlar eminim benim gibi düşünürler iyiki varsın kader arkadaşım

Kesinlikle öyle gerçekten ve yorumlari genelde doğru masaaah baya araştırmış konuyla ilgili bilgi sahibi iyi ivarsin R rana20 kalbinin güzelliğini versin Allah

Canım üzüntüye kapılma hemen Rabbimden ümit kesilmez hakkında hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla sağlıcakla erkek evladını kucağına almayı nasip etsin güzel Allah'ım

Insaallah canim gecen ay tutmadi bu ay ikimizinde hayırlı gebelikleri olur insallah ve deneme yapacak olan herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…