- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.501
Canim sakin stres yapma bos gebelik daha ilk haftada belli olmaz bak benim gorumcem 6 haftada gitmis dr kese gözükmüş 7 haftada kalp atisi duyulmuş yani seninki cok küçük annesi ümitsizliğe kapilma inşallah kalp atimini duyarsin kuzum baska bir doktorada git cnm doktor kanama icin ilac verdimi? Bak bende bos gebelik yasadim kesem cok buyuktu ilk haftadan 7yada 8 haftada gittigimde bebek olusmamisti ve bos gebelikte bulanti kusma falan olmaz cnm bildigim kadariyla senin bulanti falan vardi kalbini ferah tut insllah guzel haberler alacaksin cnm benimKızlar hepinize günaydın.ben doktora gittim bugün kese göründü yalnız asagilarda kanama alanı var dedi Dr. Kese boş kalp atışı duyamadık. Sağlıksız gebelik görünüyor dedi.zaten benim aşırı bı kasık ağrım var kaç gündür.bir kaç gün bekleyeceğiz belki görünür bebek dedi.boş gebelik gibi dedi.cok kötüyüm.ne olduğunu anlayamadım böyle olup kalp atışı duyan var mıdır ki ? Çok üzgünüm
Allah razi olsun cnm daha denemem olacak benimRuveydam2015 , M Maviayyy ve senin mesajlarınızı okuyorum canım denemeleriniz olumlu sonuçlar verir inşallah hep duacınızım Rabbim gönlünüzdekileri kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Her yönden pozitif, her yönden umutlu hiç ümitsizliğe pay vermeyen doğru bilgilendiren kimin bir derdi olsa ona destek olan tam bir kadın dayanışma kraliçesisen ne güzel bir insansın Allah senin gönlündekini sana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salihli, Allah'a hayırlı kul, anne babasına hayırlı, vatana millete hayırlı erkek evlatlar nasip eylesin inşallah yorumlarını okuyanlar eminim benim gibi düşünürler iyiki varsın kader arkadaşım
Kızlar yaa vallahi şuan iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi nasıl duygulandım anlatamam. Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşlarım iyi ki varsınız Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin şuan ezanlar okunuyor kendimden çok sizlere istiyorum inşallah Rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin bizlere
İğneyi yaptın mı canım senin artık test yapmana gerek yok test hep koyu çıkar zaten iğneden dolayı. Senin oğluşlar gelecek inşallah canım heyecanla bekliyoruzAllah razi olsun cnm daha denemem olacak benimbu ay karişti testleri
Amiin canım sağolasın.insallah Rabbim hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip etsinCanım üzüntüye kapılma hemen Rabbimden ümit kesilmez hakkında hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin canım inşallah sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla sağlıcakla erkek evladını kucağına almayı nasip etsin güzel Allah'ım
Allah razı olsun canım benim. Vermedi ilaç tekrar bakalım bir hafta sonra ama sağlıksız anomaniler var.kese düzgün ama etrafı bozuk yapılı,baya yoğun sıvı birikimi kanama demek vs vs aklımı bulandirmaktan başka bişey demedi.yarin iyi bı doktora gideceğim zaten buna yakın diye gitmiştim.pek ümitli değilim ama inşallah dediğiniz gibi olur sağlıkla ilerler..Canim sakin stres yapma bos gebelik daha ilk haftada belli olmaz bak benim gorumcem 6 haftada gitmis dr kese gözükmüş 7 haftada kalp atisi duyulmuş yani seninki cok küçük annesi ümitsizliğe kapilma inşallah kalp atimini duyarsin kuzum baska bir doktorada git cnm doktor kanama icin ilac verdimi? Bak bende bos gebelik yasadim kesem cok buyuktu ilk haftadan 7yada 8 haftada gittigimde bebek olusmamisti ve bos gebelikte bulanti kusma falan olmaz cnm bildigim kadariyla senin bulanti falan vardi kalbini ferah tut insllah guzel haberler alacaksin cnm benim
Amin amin canim benimİğneyi yaptın mı canım senin artık test yapmana gerek yok test hep koyu çıkar zaten iğneden dolayı. Senin oğluşlar gelecek inşallah canım heyecanla bekliyoruz
Insllah guzel haberler alacaksin yarin cnm ben inaniyorum hayirlisi ileAmiin canım sağolasın.insallah Rabbim hakkımda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin
Allah razı olsun canım benim. Vermedi ilaç tekrar bakalım bir hafta sonra ama sağlıksız anomaniler var.kese düzgün ama etrafı bozuk yapılı,baya yoğun sıvı birikimi kanama demek vs vs aklımı bulandirmaktan başka bişey demedi.yarin iyi bı doktora gideceğim zaten buna yakın diye gitmiştim.pek ümitli değilim ama inşallah dediğiniz gibi olur sağlıkla ilerler..
Gelir canım 21 mm yum saat olarak sabah 5 e denk geliyor dimi? Ama ben senin yerinde olsam bi önceki ilişkilerden dolayı içeride sperm olma ihtimaline karşı gece 1 de falan yapardım.Amin amin canim benimya insllah rabbim bizlerede nasip edecek inanıyorum ben rabbim sanada ikiz oğluslar nasip etsin cnm Evet cnm dun saat 16.45 yaptirdim 36 saat sonra iliski olsun dedi
canim tam catlamaya denk gelirmi?
Hep birlikte insaallah arkadasim hepimize birden nasip etsin RabbimKızlar yaa vallahi şuan iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi nasıl duygulandım anlatamam. Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşlarım iyi ki varsınız Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin şuan ezanlar okunuyor kendimden çok sizlere istiyorum inşallah Rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin bizlere
Evet kuzum yarin sabah 5 geliyor bende senin gibi düşünüyorum insllah bu sefer olir canim tekrar tekrar insanin cani sıkılıyorGelir canım 21 mm yum saat olarak sabah 5 e denk geliyor dimi? Ama ben senin yerinde olsam bi önceki ilişkilerden dolayı içeride sperm olma ihtimaline karşı gece 1 de falan yapardım.
Canım benim yaa nede güzel hesap yapmışsın öyleEvet kuzum yarin sabah 5 geliyor bende senin gibi düşünüyorum insllah bu sefer olir canim tekrar tekrar insanin cani sıkılıyor
Canim ya birde aklima ne geldi simdi benim 3 yum vardi ya solda 18,17,16mm di bunlar her biri 1mm büyüyorsa
Cumaresi 18,17,16 mm olan 19,18,17
Pazar 19,18,17mm olan 20,19,18
Pazartesi 20,19,18 mm olan 21,20,19
Sali. 21,20,19 mm olan 22,21,20
Acaba diyorum pazartesi 21 mm catladiysa ve ben deneme yapmistim diyorum catladigini dr goredimi diye düşünüyorum cunku dun dr gittigim sali ikinci yum 21 mm olduysa onu gormustir diye düşünüyorum yani ilk yum sperm dollediyse ikinci yum icinde cat yapildiysa ikiz tutma orani yuksek mi olmus oluyor
Ayy bende ki matematiğe bak ya
Canım benim yaa nede güzel hesap yapmışsın öylekuzum şimdi hergün yum 1 mm büyümeyedebilir. Senin testine göre daha dün çata geçtiği belliydi ki dr da onayladı çatlamamış diye sen bence bu akşam değerlendir bu ayı bu şekilde kapat.
Canım benim bildiğim kadarıyla öyle 3 4 ay beklemeye gerek yok en fazla 1 ay bekleniyor hatta çoğunlukla o bile beklenmeden başlanıyor eşine proman k takviyesi alın canım çok faydası olurKizlar size bisey sorcam bilgisi olan basina gelen vardir belki. Esimde varikosel var tek tarafli daha önce dr 2 kere gitti sperm testi verdi hehangi bi sorun yok bebek dusunebilirsin dediler ama takip edelim ilerleyen zamanlarda ameliyat demisti. Simdi bayramdan önce ameliyat olacak genişleme 3 tu 3.5 olmuş. Tabi dr bilir ama bu ay hamilelik olmazsa en yakin ne zaman bebek düşünebiliriz acaba kimisi 15 20 gun yeterli diyo ama. R rana20 sen biliyo musun canim
Tmm canim e vitamini falan da alırız olmazsa o da faydalıymış keci boynuzu kürü yapcam özünü tuketiyo zaten ama. Insaallah bu ay gebe kalirimda gerek kalmaz canim Allahim muradimizi versin insaallah hepimizin bu aralar kafalar allak bullak hayırlısı kuzuCanım benim bildiğim kadarıyla öyle 3 4 ay beklemeye gerek yok en fazla 1 ay bekleniyor hatta çoğunlukla o bile beklenmeden başlanıyor eşine proman k takviyesi alın canım çok faydası olur
Canım hiç sıkma canını bende 6.haftamda gittiğimde sadece kese görünmüştü 7.haftamda bebek ve kalp atışı duyuldu. İnşaallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin doktorlar en kötüsünü pat diye söylemeyi adet edinmişler zaten.Kızlar hepinize günaydın.ben doktora gittim bugün kese göründü yalnız asagilarda kanama alanı var dedi Dr. Kese boş kalp atışı duyamadık. Sağlıksız gebelik görünüyor dedi.zaten benim aşırı bı kasık ağrım var kaç gündür.bir kaç gün bekleyeceğiz belki görünür bebek dedi.boş gebelik gibi dedi.cok kötüyüm.ne olduğunu anlayamadım böyle olup kalp atışı duyan var mıdır ki ? Çok üzgünüm
Bu benim dediğim ilaçta hepsi var canım ekstra bişey kullanmasına gerek yok. Bi araştır bak istersenTmm canim e vitamini falan da alırız olmazsa o da faydalıymış keci boynuzu kürü yapcam özünü tuketiyo zaten ama. Insaallah bu ay gebe kalirimda gerek kalmaz canim Allahim muradimizi versin insaallah hepimizin bu aralar kafalar allak bullak hayırlısı kuzu
Aaa öyle mi tmm canim sen biliyosun ilaçları bende bi arastirim yine cok tsk ederimBu benim dediğim ilaçta hepsi var canım ekstra bişey kullanmasına gerek yok. Bi araştır bak istersenhiç stres olmayın herşey yolunda bu ay olursa havalara uçaroz ama olmazsa da bidaha ki aya yola devam yeter ki sağlık olsun canım
Sıkma canını. Şuan zaten çok erken. Doktor neden bu Kadar acele etmişki bazen böyle olabilir inşallah duyarsın kalp atışınıİnşallah ileriki haftalarda görünür kuzum ya. yarın başka bir doktora daha gideceğim o neler söyleyecek bakayım bı.bu hiç ümit vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?