- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.521
Canim dun bir ebenin gunlugunde canli yayin konugu uroloji uzmaniydiKizlar size bisey sorcam bilgisi olan basina gelen vardir belki. Esimde varikosel var tek tarafli daha önce dr 2 kere gitti sperm testi verdi hehangi bi sorun yok bebek dusunebilirsin dediler ama takip edelim ilerleyen zamanlarda ameliyat demisti. Simdi bayramdan önce ameliyat olacak genişleme 3 tu 3.5 olmuş. Tabi dr bilir ama bu ay hamilelik olmazsa en yakin ne zaman bebek düşünebiliriz acaba kimisi 15 20 gun yeterli diyo ama. R rana20 sen biliyo musun canim
Insaallah canim bi bakarım ona da ama genelde 3 ay diyolar bazilari 1 ay sonra gebe kalabilmiş hastaya bagli birazda hayirli sonucu 2 haftaya aliriz umarim canimCanim dun bir ebenin gunlugunde canli yayin konugu uroloji uzmaniydi
Canli yayini kaydetmis bir bak istersen yanlis hatirlamiyorsam 2 ay yada 3 ay sonra demisti amiyattan sonra yanlista hatirliyor olabilir
Inşallah bu ay hamile kalirisin kuzum stres yapma yeter ki olur insllah bir oğlusun
Canım hiç sıkma canını bende 6.haftamda gittiğimde sadece kese görünmüştü 7.haftamda bebek ve kalp atışı duyuldu. İnşaallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin doktorlar en kötüsünü pat diye söylemeyi adet edinmişler zaten.
Sağolun kızlar Allah razı olsun.insallah yarın hayırlı haberler veririm size.Sıkma canını. Şuan zaten çok erken. Doktor neden bu Kadar acele etmişki bazen böyle olabilir inşallah duyarsın kalp atışını
Canim ben adet olup temizlendikten sonra kullandimKızlar ben fitil aldm mayısta dusunyrm gebelk ftili adtten once mi sonra mı kullanmalıyım
Bir skntı oldumu gebeliğe engel gibiCanim ben adet olup temizlendikten sonra kullandim
Amin canım Allah razı olsun
Canm kullandigimda hamile kaldim ama kimyasal oldu ilactan ki oldu yoksa pihtilasmadan dolayimi oldu bilemiyorum ama akintim felan olmadiBir skntı oldumu gebeliğe engel gibi
Kuzum ağrıların bir anda mı başladı yoksa başından beri gebelik belirtilerine dahil mi? Bulantı, kusma nasıl?Amin canım Allah razı olsunbugünüm çok kötü geçti yarın iyi bir doktora gideceğim.az da olsa umitliyim sadece ağrılarım beni korkutuyor heran kanamam olacak gibi hissediyorum.
Denemenin ertesi günü üşütmus gibi aşırı ağrım oldu sonra azaldı baya yok gibiydi.1 haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı,halsizlik var.Kuzum ağrıların bir anda mı başladı yoksa başından beri gebelik belirtilerine dahil mi? Bulantı, kusma nasıl?
Ah canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin şafi ismiyleKızlar neden tutmadı neden denk gelmiyor takvim vs düşünüp üzülüyordum ki bugün eşiminde benimde covid testimiz pozitif çıkmışbazen bilmeden üzüldüğümüz şeylerde gerçekten hayır var Allah bir şeyi istediğimiz an nasip etmiyorsa en hayırlı zamanda vereceği için buna inanıyorum. Eğer bu ay yumurtam her zamanki gününden çok erken çatlamasaydı deneme yapıp gebelik oluşacaktı belkide üstüne bu hastalıkta olabilirdi Allah muhafaza. Dualarımıza devam edelim umudumuzu kaybetmeden rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı erkek evlatlarla doldursun.
Ayy canim çok geçmiş olsun durumunuz nasıl peki ağır gecmiyodur insaallah herseyde bi hayir aramak lazim gerçektenKızlar neden tutmadı neden denk gelmiyor takvim vs düşünüp üzülüyordum ki bugün eşiminde benimde covid testimiz pozitif çıkmışbazen bilmeden üzüldüğümüz şeylerde gerçekten hayır var Allah bir şeyi istediğimiz an nasip etmiyorsa en hayırlı zamanda vereceği için buna inanıyorum. Eğer bu ay yumurtam her zamanki gününden çok erken çatlamasaydı deneme yapıp gebelik oluşacaktı belkide üstüne bu hastalıkta olabilirdi Allah muhafaza. Dualarımıza devam edelim umudumuzu kaybetmeden rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı erkek evlatlarla doldursun.
Canım belirtilerin bulantı olması vs iyi çünkü boş gebelikte olmaz belirtiler yarın hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşaallah içimizi ferah tutalım.Denemenin ertesi günü üşütmus gibi aşırı ağrım oldu sonra azaldı baya yok gibiydi.1 haftadır aşırı bel ve kasık ağrısı,halsizlik var.
Adet gecikmesinden sonra bulantım olmaya başladı kusma hiç olmadı hala daha midem bulanıyor.
Amin canım Allah razı olsun gerçekten öyleAh canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin şafi ismiylebak kendinde diyorsun bu ay olmadığında varmış Rabbimin bildiği.hic üzülme hep en hayırlı zamanda diye dualar ediyoruz.sonu çok güzel olacak.Allahim bekletiyosa en güzelini vereceği içindir. Allah var keder Yok.
Sağ ol kuzum Allah razı olsun ben dün çok kötüydüm bütün vücudum ağrıyordu bugün sadece boğaz ağrısı yutkunamama var eşimde bugün kötü sanırım benden ona bulaştı benden sonra belirtileri nüksetti onun.Ayy canim çok geçmiş olsun durumunuz nasıl peki ağır gecmiyodur insaallah herseyde bi hayir aramak lazim gerçekten
Ahh canim benim cok geçmiş olsun dinlen bol bol ilaçlarını al bol sivi tüket ins atlatirsiniz hayirlisiylaCanım belirtilerin bulantı olması vs iyi çünkü boş gebelikte olmaz belirtiler yarın hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız inşaallah içimizi ferah tutalım.
Amin canım Allah razı olsun gerçekten öyle
Sağ ol kuzum Allah razı olsun ben dün çok kötüydüm bütün vücudum ağrıyordu bugün sadece boğaz ağrısı yutkunamama var eşimde bugün kötü sanırım benden ona bulaştı benden sonra belirtileri nüksetti onun.
Çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız. Bu duayı isterseniz çekebildiğiniz kadar çok çekin çok etkili olduğunu bizzat çevremden duydum Rabbim Şafii ismiyle şifa versin.Kızlar neden tutmadı neden denk gelmiyor takvim vs düşünüp üzülüyordum ki bugün eşiminde benimde covid testimiz pozitif çıkmışbazen bilmeden üzüldüğümüz şeylerde gerçekten hayır var Allah bir şeyi istediğimiz an nasip etmiyorsa en hayırlı zamanda vereceği için buna inanıyorum. Eğer bu ay yumurtam her zamanki gününden çok erken çatlamasaydı deneme yapıp gebelik oluşacaktı belkide üstüne bu hastalıkta olabilirdi Allah muhafaza. Dualarımıza devam edelim umudumuzu kaybetmeden rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı erkek evlatlarla doldursun.
Canımmmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar neden tutmadı neden denk gelmiyor takvim vs düşünüp üzülüyordum ki bugün eşiminde benimde covid testimiz pozitif çıkmışbazen bilmeden üzüldüğümüz şeylerde gerçekten hayır var Allah bir şeyi istediğimiz an nasip etmiyorsa en hayırlı zamanda vereceği için buna inanıyorum. Eğer bu ay yumurtam her zamanki gününden çok erken çatlamasaydı deneme yapıp gebelik oluşacaktı belkide üstüne bu hastalıkta olabilirdi Allah muhafaza. Dualarımıza devam edelim umudumuzu kaybetmeden rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı erkek evlatlarla doldursun.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıkla bebişini görüp geleceksin inşallah dualarım seninleAh canım benim çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin şafi ismiylebak kendinde diyorsun bu ay olmadığında varmış Rabbimin bildiği.hic üzülme hep en hayırlı zamanda diye dualar ediyoruz.sonu çok güzel olacak.Allahim bekletiyosa en güzelini vereceği içindir. Allah var keder Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?