Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar gittim doktora.kanama alanı var dedi progestan ve aspirin verdi.bebek bu haftada daha canlanmaz görünmez sıkıntı yok,sağlıksız gebelik diyemeyiz dedi.10 gün istirahat verdi. düşük tehlikesi var ama inşallah herşey yolunda gider üzülme dedi.cok rahatlattı.iliski yasak,10 gün sonra kontrolde inşallah bebeği görürüz kanama da kendi kendine yok olur ,oruc tutma bebek canlanma aşamasında olduğu için sonra bebekte bir sıkıntı olursa bu sebebe yormayalim dedi.mutluyum elhamdülillah düne göre çok olumlu şeyler duydum.

Oh çok şükür canim bak ne güzel motive etmis seni drar anne adaylarini rahatlatmasi gerek dün ki dr sana gereksiz strese soktu neler düşündün neler geçti aklindan çok şükürki Allah korktuğumuz yere ugratmadi bence hersey yoluna girecek kuzu oruc tutma aynen ilk aylarda onerilmiyo cünkü hadi gözümüz aydın çok sevindim

Harikaa haberlerle geldin canım çok şükür
Herşey yolunda sakın stres yapma kendine

Harikaa haberlerle geldin canım çok şükür
Herşey yolunda sakın stres yapma kendine
Sağolun canlarim aynen valla çok sevindim ,rahatladım.insallah sizlerden de artık güzel
gebelik haberleri duyalım.

Çok çok geçmiş olsun cnm inşllah hemen atlatirsiniz bol bol dinlen meyveni ihmal etme bu arada aspirin, yourplus suda eriyenn vitamin ilacini,d vitamini içebilirsin.tavuk suyu corbasini acili yap iç ve birde limonlu su cnm
Canim sen iyi olda insllah calismalara başlarsın geç olsunda güç olmasin kuzum üzülme herseyde vardir bir hayirla insllah sağlıkla bunuda atlatın

Ya kuzum cok sevindim sabah namazimda nekadar dua ettim sana inşallah guzel haberle gelir diye ne guzel bak ilac vermis cnm sende bol bol dinlen agir birseyler kaldirma inşllah kalp atisinida duyacaksin canim

M Maviayyy canım ne yaptın cidden akşam oldu mu deneme çatlama oldu mu diye Dr gidecek misin tekrar?
Aksam oldu kuzum kasik ağrım da gecti canim çatladı galiba ki dr gitmem cnm şimdi altan bakarsa orucum bozulur kuzum ya artik bundan sonra rabbime biraktim insllah saglikla ogluslarimizin haberini aldığımız günü sabirizlikla bekliyorum

Ya kuzum cok sevindim sabah namazimda nekadar dua ettim sana inşallah guzel haberle gelir diye ne guzel bak ilac vermis cnm sende bol bol dinlen agir birseyler kaldirma inşllah kalp atisinida duyacaksin canim
Ya varya gözlerim dolu dolu okudum.birbirimizi görmeden tanimadan dua kardeşliği yapıyoruz.Allahim hepinizden razı olsun.Guzel Allahım güzel gönlünüze göre hayırlı sağlıkli ogluslar nasip etsin. İnşallah hepimiz burda gün gelir çok şükür Rabbime hepimiz oğulları kucağımıza aldık diye yazarız

Amin amin kuzum aile gibi olduk burda cunku en iyi biz anliyoruz birbirimizi rabbim hepimizinin gonlundekini versin inşallah cnm

Hadi gözümüz aydın olsun inşallah ağrı kesildiyse olmuştur çat dün ki deneme çok iyi oldu inşallah Rabbim sağlıkla oğluşlarını nasip etsin inşallah canım

Hadi gözümüz aydın olsun inşallah ağrı kesildiyse olmuştur çat dün ki deneme çok iyi oldu inşallah Rabbim sağlıkla oğluşlarını nasip etsin inşallah canım
Amin canim ya inşallah tutunmustur ogluşlarhayirla seninde yumlar buyurlede bu ay denemelere baslarsin kuzu

Kızlar gece rüyamda kız bebek emziriyordum sağ göğsümü nasıl emdi böyle sütün dolu dolu akışını hissettim sanki çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim
Hayir olsun cnm bende dun gordum rüya cnm artik hamile olana kadar görürüm ben rüya sende de oylemi

İnşAllah canım inşallah ilacı kullanıyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider bu ay oğluşlar gelir
Insallah cnm seni yum adetin kaçıncı gününe geliyor bu ay sende de bekloyoruz hayirlisi ile cnm.

Hayir olsun cnm bende dun gordum rüya cnm artik hamile olana kadar görürüm ben rüya sende de oylemi
Yok canım bu sıralar ben çok rüya göremiyorum böyle görüp hatırladığım nadir oluyor. Önceleri aşırı rüya görürdüm biraz fazla dile getirdim sanırım ondan sonra pek göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…