Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Insallah cnm seni yum adetin kaçıncı gününe geliyor bu ay sende de bekloyoruz hayirlisi ile cnm.
Canım ilaç kullanıyorum ya ben bu ay büyük ihtimalle erken olur gibi düşünüyorum. Adetin 5.günü başladım 21 gün içeceğim genelde adetin 14 yada 15.günü yum oluyormuş bakalım bende ne olacak bu ay ilk kez böyle bir ilaç kullanıyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla

Yok canım bu sıralar ben çok rüya göremiyorum böyle görüp hatırladığım nadir oluyor. Önceleri aşırı rüya görürdüm biraz fazla dile getirdim sanırım ondan sonra pek göremiyorum
Ya benim rüyalarım sanki filim gibi biri bitoyor biri başlıyor anneme anlatirim bazen bana der sen nekadar uzun ruya goruyorsun der

Ozaman teste erken basla canim kaçırma bu ayi
Tazeanneeee de kullanmisti demi erken olmustu yumu

Ahh canim benim cok geçmiş olsun dinlen bol bol ilaçlarını al bol sivi tüket ins atlatirsiniz hayirlisiyla

Çok sağ ol canım Allah razı olsun okuyacağım inşaallah
yaa çok sağ ol kuzum Allah razı olsun biliyorum inanıyorum o yüzden içim rahat tevekkül ettim Allah’a sonuçta bizim planlarla değil Allah’ın ol demesiyle olacak sende tez vakitte sağlıkla oğluşa hamile kalman duasıyla
Çok şükür kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun annesi üzülme yavrun sana sıkı sıkı tutunacak Allah’ın izniyle
Amin canım Allah razı olsun geçecek Allah’ın izniyle
Ozaman teste erken basla canim kaçırma bu ayi
Tazeanneeee de kullanmisti demi erken olmustu yumu
Evet canım 13.günü olmuştu normalde hep 19 olurdu işe yarıyor ilaçlar bu ayda kullancam gebelik nasip olana kadar devam edeceğim ilaca inşaallah

Çok sevindim kuzum hep aklımdaydın. Allaha şükürler olsun. Çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tazeanneeee çok geeçmiş olsun herşeyde var bir hayır iyiki denememişsin ALLAH şifa versin canım... B Beybipattis dualarımdaydın çok sevindim canım benim kendine bu ara çok dikkat etmeye çalış... R rana20 peşindeyim reglimin bitmesini bekliyorum şuan:)....İnşallah aynı vakitler yumurtlama görür takip ederiz...Kızlar ne ilacı kullandınız bu arada yumurtlama yı erkene çeken

Çok geçmiş olsn

Ayy ne güzel olur canım benim ben adet düzenleyici ilaç kullanıyorum canım. Düzensizliğim olduğu için.

Sağ ol canım Allah razı olsun. Bende adet düzensizliği için kullanıyorum canım duphaston ilacın ismi aynı zamanda gebelik için bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş
Çok geçmiş olsn
Sağ ol canım Allah razı olsun

Çok sevindim kuzum hep aklımdaydın. Allaha şükürler olsun. Çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

@maeglin87 kızlar çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.dikkat ediyorum sadece yemek yapmak için kalkıyorum bir de ufak tefek işler başka bişey yapmıyorum.sizlerde benim dualarimdasiniz

Kızlar bugün adet günüm test yaptım.umutlu değildim.15.gün olmuştu ilişkim bir daha ramazan münasebeti ile çok sonra oldu.ve ben 15.gün değil.17.18. gün gibi yumurtladım sanıyorum.kendimce bir yumurtlama testi kullanmadim ama 12.gun seffaf akinti gelmisti.ondan 5-6 gün sonra yumurtladım sanıyorum.insallah yanılıyorumdur.yoksa 3.kızım mi geliyor

Canim ikinci cizgin var hayirlis olsun bir kan verme ihtimalin varsa ver cnm insallah oglusun geliyordur cnm rabbim gonlundekini nasip etsin

Canim ikinci cizgin var hayirlis olsun bir kan verme ihtimalin varsa ver cnm insallah oglusun geliyordur cnm rabbim gonlundekini nasip etsin
Teşekkür ederim.durdukcada netleşti.kan verme durumum yok şuanda. birde geçen sefer kimyasal olduğu için bu seferde öyle olur diye korkuyorum.insallah allah gönlüme göre verir.hepimizin gönlüne gore olsun insallah

Canım hayırlı olsun var gebelik bence.Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin.12. gün akıntı gelmiş 3 gün sonra ya yumurta catlamistir bence tahmini yumurtlama günü olmuş. Ümitsiz olma

Canım hayırlı olsun var gebelik bence.Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin.12. gün akıntı gelmiş 3 gün sonra ya yumurta catlamistir bence tahmini yumurtlama günü olmuş. Ümitsiz olma
Insallah azin bal yesin canim.cok istiyorum iki kızım var birde oğlum olsun.saglikli sıhhatli olsun.kimyasal olmasin insallah.Allah yardımcın olsun.buay beklemiyordum.cok sasirdim

Çok terliyorum iki üç gecedir ve terimde kokuyor sanki adetten önce olurdu böyle.sizdede böyle bir belirti var mi acaba?

Insallah azin bal yesin canim.cok istiyorum iki kızım var birde oğlum olsun.saglikli sıhhatli olsun.kimyasal olmasin insallah.Allah yardımcın olsun.buay beklemiyordum.cok sasirdim
Rabbimin bize yazdığı en hayırlı zamanda geliveriyor güzellikler.insallah sağlıkla ilerler. Kötüyü düşünme

Canım benim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olur
O şeffaf akıntıdan sonra kimisinde aynı gün pik oluyor kimisinde ise 2 3 gün sonra pik oluyor. Senin pik ve çat süren ne kadardı? Benim tahminime göre sanki çat olduğu zaman ilişki olmuş gibi inşallah oğluşun seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…