- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.561
Canım ilaç kullanıyorum ya ben bu ay büyük ihtimalle erken olur gibi düşünüyorum. Adetin 5.günü başladım 21 gün içeceğim genelde adetin 14 yada 15.günü yum oluyormuş bakalım bende ne olacak bu ay ilk kez böyle bir ilaç kullanıyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıklaInsallah cnm seni yum adetin kaçıncı gününe geliyor bu ay sende de bekloyoruz hayirlisi ile cnm.
Ya benim rüyalarım sanki filim gibi biri bitoyor biri başlıyorYok canım bu sıralar ben çok rüya göremiyorum böyle görüp hatırladığım nadir oluyor. Önceleri aşırı rüya görürdüm biraz fazla dile getirdim sanırım ondan sonra pek göremiyorum
Ozaman teste erken basla canim kaçırma bu ayiCanım ilaç kullanıyorum ya ben bu ay büyük ihtimalle erken olur gibi düşünüyorum. Adetin 5.günü başladım 21 gün içeceğim genelde adetin 14 yada 15.günü yum oluyormuş bakalım bende ne olacak bu ay ilk kez böyle bir ilaç kullanıyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla
Evet canım onun da öyle evet benim de niyetim 10.gün başlamak bakalım kısmet artıkOzaman teste erken basla canim kaçırma bu ayi
Tazeanneeee de kullanmisti demi erken olmustu yumu
Ahh canim benim cok geçmiş olsun dinlen bol bol ilaçlarını al bol sivi tüket ins atlatirsiniz hayirlisiyla
Çok sağ ol canım Allah razı olsun okuyacağım inşaallahÇok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız. Bu duayı isterseniz çekebildiğiniz kadar çok çekin çok etkili olduğunu bizzat çevremden duydum Rabbim Şafii ismiyle şifa versin.
LEYSE LEHA MİN DUNİLLAHİ KEŞİFEH
Canımmmm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumne güzel söylemişsin gerçekten bizlere de örnek olmalı bu durum Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor ve herşeyi en hayırlı vakitte nasip ediyor. Eğer geciktiriyorsa elbet vardır bi sebebi moralini bozma sakın herşey düzekip yoluna girecektir yeter ki sağlık olsun. Oğluşun zamanını bekliyor inşallah annesi
Çok şükür kuzum çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun annesi üzülme yavrun sana sıkı sıkı tutunacak Allah’ın izniyleKızlar gittim doktora.kanama alanı var dedi progestan ve aspirin verdi.bebek bu haftada daha canlanmaz görünmez sıkıntı yok,sağlıksız gebelik diyemeyiz dedi.10 gün istirahat verdi. düşük tehlikesi var ama inşallah herşey yolunda gider üzülme dedi.cok rahatlattı.iliski yasak,10 gün sonra kontrolde inşallah bebeği görürüz kanama da kendi kendine yok olur ,oruc tutma bebek canlanma aşamasında olduğu için sonra bebekte bir sıkıntı olursa bu sebebe yormayalim dedi.mutluyum elhamdülillah düne göre çok olumlu şeyler duydum.
Amin canım Allah razı olsun geçecek Allah’ın izniyleÇok çok geçmiş olsun cnm inşllah hemen atlatirsiniz bol bol dinlen meyveni ihmal etme bu arada aspirin, yourplus suda eriyenn vitamin ilacini,d vitamini içebilirsin.tavuk suyu corbasini acili yap iç ve birde limonlu su cnm
Canim sen iyi olda insllah calismalara başlarsın geç olsunda güç olmasin kuzum üzülme herseyde vardir bir hayirla insllah sağlıkla bunuda atlatın
Evet canım 13.günü olmuştu normalde hep 19 olurdu işe yarıyor ilaçlar bu ayda kullancam gebelik nasip olana kadar devam edeceğim ilaca inşaallahOzaman teste erken basla canim kaçırma bu ayi
Tazeanneeee de kullanmisti demi erken olmustu yumu
Çok sevindim kuzum hep aklımdaydın. Allaha şükürler olsun. Çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar gittim doktora.kanama alanı var dedi progestan ve aspirin verdi.bebek bu haftada daha canlanmaz görünmez sıkıntı yok,sağlıksız gebelik diyemeyiz dedi.10 gün istirahat verdi. düşük tehlikesi var ama inşallah herşey yolunda gider üzülme dedi.cok rahatlattı.iliski yasak,10 gün sonra kontrolde inşallah bebeği görürüz kanama da kendi kendine yok olur ,oruc tutma bebek canlanma aşamasında olduğu için sonra bebekte bir sıkıntı olursa bu sebebe yormayalim dedi.mutluyum elhamdülillah düne göre çok olumlu şeyler duydum.
Çok geçmiş olsnKızlar neden tutmadı neden denk gelmiyor takvim vs düşünüp üzülüyordum ki bugün eşiminde benimde covid testimiz pozitif çıkmışbazen bilmeden üzüldüğümüz şeylerde gerçekten hayır var Allah bir şeyi istediğimiz an nasip etmiyorsa en hayırlı zamanda vereceği için buna inanıyorum. Eğer bu ay yumurtam her zamanki gününden çok erken çatlamasaydı deneme yapıp gebelik oluşacaktı belkide üstüne bu hastalıkta olabilirdi Allah muhafaza. Dualarımıza devam edelim umudumuzu kaybetmeden rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı sağlıklı hayırlı erkek evlatlarla doldursun.
Ayy ne güzel olur canım benimTazeanneeee çok geeçmiş olsun herşeyde var bir hayır iyiki denememişsin ALLAH şifa versin canım... B Beybipattis dualarımdaydın çok sevindim canım benim kendine bu ara çok dikkat etmeye çalış... R rana20 peşindeyim reglimin bitmesini bekliyorum şuan:)....İnşallah aynı vakitler yumurtlama görür takip ederiz...Kızlar ne ilacı kullandınız bu arada yumurtlama yı erkene çeken
Sağ ol canım Allah razı olsun. Bende adet düzensizliği için kullanıyorum canım duphaston ilacın ismi aynı zamanda gebelik için bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuşTazeanneeee çok geeçmiş olsun herşeyde var bir hayır iyiki denememişsin ALLAH şifa versin canım... B Beybipattis dualarımdaydın çok sevindim canım benim kendine bu ara çok dikkat etmeye çalış... R rana20 peşindeyim reglimin bitmesini bekliyorum şuan:)....İnşallah aynı vakitler yumurtlama görür takip ederiz...Kızlar ne ilacı kullandınız bu arada yumurtlama yı erkene çeken
Sağ ol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsn
Çok sevindim kuzum hep aklımdaydın. Allaha şükürler olsun. Çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim ikinci cizgin var hayirlis olsun bir kan verme ihtimalin varsa ver cnm insallah oglusun geliyordur cnm rabbim gonlundekini nasip etsinKızlar bugün adet günüm test yaptım.umutlu değildim.15.gün olmuştu ilişkim bir daha ramazan münasebeti ile çok sonra oldu.ve ben 15.gün değil.17.18. gün gibi yumurtladım sanıyorum.kendimce bir yumurtlama testi kullanmadim ama 12.gun seffaf akinti gelmisti.ondan 5-6 gün sonra yumurtladım sanıyorum.insallah yanılıyorumdur.yoksa 3.kızım mi geliyorEki Görüntüle 2837905
Teşekkür ederim.durdukcada netleşti.kan verme durumum yok şuanda. birde geçen sefer kimyasal olduğu için bu seferde öyle olur diye korkuyorum.insallah allah gönlüme göre verir.hepimizin gönlüne gore olsun insallahCanim ikinci cizgin var hayirlis olsun bir kan verme ihtimalin varsa ver cnm insallah oglusun geliyordur cnm rabbim gonlundekini nasip etsin
Canım hayırlı olsun var gebelik bence.Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin.12. gün akıntı gelmiş 3 gün sonra ya yumurta catlamistir bence tahmini yumurtlama günü olmuş. Ümitsiz olmaKızlar bugün adet günüm test yaptım.umutlu değildim.15.gün olmuştu ilişkim bir daha ramazan münasebeti ile çok sonra oldu.ve ben 15.gün değil.17.18. gün gibi yumurtladım sanıyorum.kendimce bir yumurtlama testi kullanmadim ama 12.gun seffaf akinti gelmisti.ondan 5-6 gün sonra yumurtladım sanıyorum.insallah yanılıyorumdur.yoksa 3.kızım mi geliyorEki Görüntüle 2837905
Insallah azin bal yesin canim.cok istiyorum iki kızım var birde oğlum olsun.saglikli sıhhatli olsun.kimyasal olmasin insallah.Allah yardımcın olsun.buay beklemiyordum.cok sasirdimCanım hayırlı olsun var gebelik bence.Rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin.12. gün akıntı gelmiş 3 gün sonra ya yumurta catlamistir bence tahmini yumurtlama günü olmuş. Ümitsiz olma
Rabbimin bize yazdığı en hayırlı zamanda geliveriyor güzellikler.insallah sağlıkla ilerler. Kötüyü düşünmeInsallah azin bal yesin canim.cok istiyorum iki kızım var birde oğlum olsun.saglikli sıhhatli olsun.kimyasal olmasin insallah.Allah yardımcın olsun.buay beklemiyordum.cok sasirdim
Canım benim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olurKızlar bugün adet günüm test yaptım.umutlu değildim.15.gün olmuştu ilişkim bir daha ramazan münasebeti ile çok sonra oldu.ve ben 15.gün değil.17.18. gün gibi yumurtladım sanıyorum.kendimce bir yumurtlama testi kullanmadim ama 12.gun seffaf akinti gelmisti.ondan 5-6 gün sonra yumurtladım sanıyorum.insallah yanılıyorumdur.yoksa 3.kızım mi geliyorEki Görüntüle 2837905
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?