Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Inşallah benim 5-6 gunu bulabiliyor normalde .ama insallah bu sefer erken çatlamıştır.oğlum geliyordur.artik nasip neyse o oluyor.diger aylar gün kovaladım olmadi oldu.kimyasal oldu.bu ay ramazan zaten çok birlikte olamayız diye bosvermistim.yarin tekrar test yapıp koyulaşma mi diye bakıcam.bakalim hayırlısı insallah çok teşekkür ederim.Allah gönlümüze göre versin

Bugün tekrarladım testimi.herhalde var hayırlısı olsun.kimyasal olur gecen seferki gibi diye sevinemiyorum bile persembe cuma gibi doktora giderim insallah

Bugün tekrarladım testimi.herhalde var hayırlısı olsun.kimyasal olur gecen seferki gibi diye sevinemiyorum bile persembe cuma gibi doktora giderim insallahEki Görüntüle 2838652
Canim hayırlı olsun insaallah Allah gonlundekini versin bi erkek salih evlat nasip etsin güzel düşün güzel olsun hersey üst üste kimyasal olacagini düşünmüyorum stres yapma hafta ici ya da acilden kan ver bi ara hadi gözün aydın

Vala canim ben bu ay ultra pik ve silinince yaptim deneme ins hamile kalir ve erkek olur kiz icin yumurtlamadan önceki günler iliski yum dineminde birakiliyo hayırlı olsun vardir bunda da bi hayır. Senin ilk bebek mi

Vala canim ben bu ay ultra pik ve silinince yaptim deneme ins hamile kalir ve erkek olur kiz icin yumurtlamadan önceki günler iliski yum dineminde birakiliyo hayırlı olsun vardir bunda da bi hayır. Senin ilk bebek mi
Evet canim ilk bebek benim. Peki yumurtlama olacagi gunu nasil kestiricezki öncesinde birakalim. Kafam cok karisiyo bu yontemde :S üç gün öncesinde birakin diyolar ama ben bilmiyorum ki üç gün sonra pik olacağını. Umarim seninde gonlunden gecen olur

Canım dr takibi ya da biz en çok ovulasyon testini yapıyoruz adet bitiminden hemen sonra baslayip pik gördüğümüz gün 3 saat arayla testi tekrarlıyoruz ne kadar pik kaliyo bilmek icin benim 12 saat suruyo ama 2 3 gun surende var bi kac ay böyle takip yapmak lazim ikinci bebekte yaparsin insaallah canim

Anladim canim gelecek ay da ona göre degerlendiriyoruz yani. Bakalim insallah ikinci cocugu dusundugumuzde uygularim tesekkur ederim :) ❤

Canım kaçıncı haftada belli oldu oğluşun

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım
Testin pikken t nin en koyu halindeyken mi ilişki oldu peki? Silinindiği vakitte olmuş ya o siliklik t nin baya kaybolduğu zaman mıydı?

Hayirli olsuncanim bize gorede erkek bebek yapmak cok.zormus ya ilk bebeginizse insallah ikinciye kiziniz olur ben kizlara sık iliskiyle hamile kaldim

Kızlar yarın 12.haftam doluyor, çarşamba doktpra gidicem özele, inşallah belli olur, oğluş hhaberini alırım dua edin bana
Maşallah canim buyumus bebis gorumcemde seninle ayni hamile dr bebegini erkek benzetmiş belki senin bebiste belli olir canim insllah guzel haberini aliriz

Maşallah canim buyumus bebis gorumcemde seninle ayni hamile dr bebegini erkek benzetmiş belki senin bebiste belli olir canim insllah guzel haberini aliriz
Bende kızları ikisinide 12.haftada kız dedi dahada değişmedi ama o doktor gitti, bu özeldekide 12 haftada tahminlere başliyoruz demişti ona güvenerek gidiyorum oda benden heycanlı erkeek beklediğimi biliyoya, görmek için altını üstünü bakar tahminimce İnşallah görümcenin benzetmesinden bende istiyorum

Bugün tekrarladım testimi.herhalde var hayırlısı olsun.kimyasal olur gecen seferki gibi diye sevinemiyorum bile persembe cuma gibi doktora giderim insallahEki Görüntüle 2838652
Evet cnm.koyulasmis düne göre hayirli olsun cnm hafta ici bir kan ver cnm.kesinlesin stres yapma tekrar kimyasal olacak diye bir sey yok cnm insllah oglusun geliyordur sağlıkla

Evet cnm.koyulasmis düne göre hayirli olsun cnm hafta ici bir kan ver cnm.kesinlesin stres yapma tekrar kimyasal olacak diye bir sey yok cnm insllah oglusun geliyordur sağlıkla

Ya insllah kuzum bir kiz bir oglu var ben hamile kaldim diye iddaya hamile kaldi hemde ikiz ikisede erkege benzetmis ya nasil sans diyorum ben okdar ikiz istiyordum şans ona vurdu hemde erkek yaa
Rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…