Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ne diceğimi bilemedim, Rabbim senin haklarida ona vermemiştir inşallah, en azından biri oğlan olaydı öbür oğlan senin olaydı Bak görüyonmu biz bitaneyi yapamadıkmillet y kromozomunu çifter çifter salıyor

Ya benim kiz nasil ağlıyor ben dua ediyorum onlara gidiyor ben ikiz erkek kardes istiyorum onlarin oluyor diyor
Valla kuzum ya inşallah rabbim bizede tattirir
Bende anlamiyom vallaha kiz adam istemiyordu bile yok yapmam cocuk diyordu birde ikiz tuturdu ya

İşte nasip, görmedinmi kadın yukarda ne diyor, silinmede yapmış kız istiyo die oğlu olcak

İşte nasip, görmedinmi kadın yukarda ne diyor, silinmede yapmış kız istiyo die oğlu olcak
Oyle cnm nasip gercekten çokevet cnm hayatta hep boyledir ya istedigin birsey ya geç olur yada hic olmaz
Rabbim insllah bu duyguyu bizede yasatsin amin amin

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım
Testin pikken t nin en koyu halindeyken mi ilişki oldu peki? Silinindiği vakitte olmuş ya o siliklik t nin baya kaybolduğu zaman mıydı?
Amin canim cok sagol en koyu pik oldugu zaman oldu ertesi gunki cok cok siliklesmemisti. Sadece iki gun denedik zaten. Resim ekledim canim

Eklentiler

• 20210207_191530.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 20210206_200119.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 72
Hayirli olsuncanim bize gorede erkek bebek yapmak cok.zormus ya ilk bebeginizse insallah ikinciye kiziniz olur ben kizlara sık iliskiyle hamile kaldim
Sagol caniim ilk bebegim daha o yuzden cokta onemli degil ikinciye Insallah :)) bende tam tersi o ay uzun süre birliktelik olmamisti üst üste iki gün oldu öyle hamile kaldim :)

Sagol caniim ilk bebegim daha o yuzden cokta onemli degil ikinciye Insallah :)) bende tam tersi o ay uzun süre birliktelik olmamisti üst üste iki gün oldu öyle hamile kaldim :)
Ya ne güzel rabbimm saglikla hayirla kucagina alirsin oğluşunu darisi bizlere insllah bu ay bende deneme yaptim insllah guzel hayirli sonuclar alirim dualarinda bizleride unutma canimherşey gönlünce olsun

Ya ne güzel rabbimm saglikla hayirla kucagina alirsin oğluşunu darisi bizlere insllah bu ay bende deneme yaptim insllah guzel hayirli sonuclar alirim dualarinda bizleride unutma canimherşey gönlünce olsun
Amin canim cok sagol Allah isteyen herkese nasip etsin İnsallah hayirli sonuclar alirsin bu ay Rabbim herkesin gonlune gore versin canim

Ay bu görümcelere ne oluyor onu anlamıyorum oğlu da var Kızı da hala sende mi gözü. Boşver doğumdan sonra görürüm ben onu çıldırır valla inşallah senin de oğluşun olur canım ama hemen erkek deme herkeste bir şok etkisi bırak benceönce kız De bi içindekini kussun herkes ondan sonra erkek dersin

Allah seni güldürdun beni rabbimde seni güldürsün vallaha cnm bende anlamiyorum herkes dogruyorsa kendine demi benimle niye iddalisiyor anlamis degilim bir de inşallah sanada nasip eder diye hic duasi yokrabbim goruyor insllah benim gibi isteyen tüm kuluna erkek evlat nasip eder
Zaten hamile kalirsam söylemeyi düşünüyorum insllah rabbim gonlume gore verirde ozmana bakariz kiz duruma
Zaten ben temmuzda hamile kalmistim eli yüzü nasil düştü istemedikleri belli

Ay ne kadar tuhaf yaaa bence iyiliğimizi istemiyorlar ondan böyle. Benimkiler de sürekli doğur modunda kendilerinde bir tane var. Valla isterse on tane olsun herkeste gözüm yok iki tane yeter bana diyordum hep bir kız bir oğlan. Ama olmadı işte iki kız oldu bakması büyütmesi okutması çok zor herşey birebir ilgi lazım. Üçüncü yapmak o kadar gözümde büyüyor ki.

Evet cnm onlar istemesin rabbim istedikten sonra olur seninkiler dogur diyor benimkiler napacagan iki cocukla dur diyorlar oyle tabi kim ne kadar doguruyorsa doğursun herkes kendini biliyor bakacagan kadar cocuk daha iyiiki kizda cok iyi oluyor cnm birbirlerine destek inşallah 3.de düşündüğünde rabbim erkek evladi nasip eder sanada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…