- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 63
- 27
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.601
Ne diceğimi bilemedim, Rabbim senin haklarida ona vermemiştir inşallah, en azından biri oğlan olaydı öbür oğlan senin olaydıYa insllah kuzumbir kiz bir oglu var ben hamile kaldim diye iddaya hamile kaldi hemde ikiz ikisede erkege benzetmis ya nasil sans diyorum ben okdar ikiz istiyordum şans ona vurdu hemde erkek yaa
Rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın inşallah
Ya benim kiz nasil ağlıyor ben dua ediyorum onlara gidiyor ben ikiz erkek kardes istiyorum onlarin oluyor diyorNe diceğimi bilemedim, Rabbim senin haklarida ona vermemiştir inşallah, en azından biri oğlan olaydı öbür oğlan senin olaydıBak görüyonmu biz bitaneyi yapamadıkmillet y kromozomunu çifter çifter salıyor
İşte nasip, görmedinmi kadın yukarda ne diyor, silinmede yapmış kız istiyo die oğlu olcakYa benim kiz nasil ağlıyor ben dua ediyorum onlara gidiyor ben ikiz erkek kardes istiyorum onlarin oluyor diyor
Valla kuzum ya inşallah rabbim bizede tattirir
Bende anlamiyom vallaha kiz adam istemiyordu bile yok yapmam cocuk diyordu birde ikiz tuturdu ya
Oyle cnm nasip gercekten çokİşte nasip, görmedinmi kadın yukarda ne diyor, silinmede yapmış kız istiyo die oğlu olcak
14 haftada belli oldu canimCanım kaçıncı haftada belli oldu oğluşun
Amin canim cok sagolSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım
Testin pikken t nin en koyu halindeyken mi ilişki oldu peki? Silinindiği vakitte olmuş ya o siliklik t nin baya kaybolduğu zaman mıydı?
Sagol caniimHayirli olsuncanim bize gorede erkek bebek yapmak cok.zormus ya ilk bebeginizse insallah ikinciye kiziniz olur ben kizlara sık iliskiyle hamile kaldim
Allah razı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin yavrunu sağlıkla kucağına alıp büyüt inşallahAmin canim cok sagolen koyu pik oldugu zaman oldu ertesi gunki cok cok siliklesmemisti. Sadece iki gun denedik zaten. Resim ekledim canim
Amin canim hepimizin İnsallahAllah razı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin yavrunu sağlıkla kucağına alıp büyüt inşallah
Ya ne güzel rabbimm saglikla hayirla kucagina alirsin oğluşunuSagol caniimilk bebegim daha o yuzden cokta onemli degil ikinciye Insallah :)) bende tam tersi o ay uzun süre birliktelik olmamisti üst üste iki gün oldu öyle hamile kaldim :)
Amin canim cok sagol Allah isteyen herkese nasip etsinYa ne güzel rabbimm saglikla hayirla kucagina alirsin oğluşunudarisi bizlere insllah bu ay bende deneme yaptim insllah guzel hayirli sonuclar alirim dualarinda bizleride unutma canim herşey gönlünce olsun
otmatik Çin takvimi var googledan yazinca cikiyor.onda bir hesaplasana.ne diyo sana .yakında öğrenicez ya test etmiş oluruzKız sorma hep kız hissediyorum ama yine şimdi çarşamba gtcem diye heycan bastı
Ay bu görümcelere ne oluyor onu anlamıyorum oğlu da var Kızı da hala sende mi gözü. Boşver doğumdan sonra görürüm ben onu çıldırır vallaYa insllah kuzumbir kiz bir oglu var ben hamile kaldim diye iddaya hamile kaldi hemde ikiz ikisede erkege benzetmis ya nasil sans diyorum ben okdar ikiz istiyordum şans ona vurdu hemde erkek yaa
Rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın inşallah
Allah seni güldürdun beni rabbimde seni güldürsünAy bu görümcelere ne oluyor onu anlamıyorum oğlu da var Kızı da hala sende mi gözü. Boşver doğumdan sonra görürüm ben onu çıldırır vallainşallah senin de oğluşun olur canım ama hemen erkek deme herkeste bir şok etkisi bırak bence önce kız De bi içindekini kussun herkes ondan sonra erkek dersin
Allah razi olsun kuzumAmin canim cok sagol Allah isteyen herkese nasip etsinİnsallah hayirli sonuclar alirsin bu ay Rabbim herkesin gonlune gore versin canim
Ay ne kadar tuhaf yaaa bence iyiliğimizi istemiyorlar ondan böyle. Benimkiler de sürekli doğur modunda kendilerinde bir tane var. Valla isterse on tane olsun herkeste gözüm yok iki tane yeter bana diyordum hep bir kız bir oğlan. Ama olmadı işte iki kız olduAllah seni güldürdun beni rabbimde seni güldürsünvallaha cnm bende anlamiyorum herkes dogruyorsa kendine demi benimle niye iddalisiyor anlamis degilim bir de inşallah sanada nasip eder diye hic duasi yok rabbim goruyor insllah benim gibi isteyen tüm kuluna erkek evlat nasip eder
Zaten hamile kalirsam söylemeyi düşünüyoruminsllah rabbim gonlume gore verirde ozmana bakariz kiz duruma
Zaten ben temmuzda hamile kalmistim eli yüzü nasil düştü istemedikleri belli
Evet cnm onlar istemesin rabbim istedikten sonra olur seninkiler dogur diyor benimkiler napacagan iki cocukla dur diyorlarAy ne kadar tuhaf yaaa bence iyiliğimizi istemiyorlar ondan böyle. Benimkiler de sürekli doğur modunda kendilerinde bir tane var. Valla isterse on tane olsun herkeste gözüm yok iki tane yeter bana diyordum hep bir kız bir oğlan. Ama olmadı işte iki kız oldubakması büyütmesi okutması çok zor herşey birebir ilgi lazım. Üçüncü yapmak o kadar gözümde büyüyor ki.
Hiç bakmadım, inanmıyorum zaten takvimlere benm kızlarımsa tytmuyorki onlarda tutsunotmatik Çin takvimi var googledan yazinca cikiyor.onda bir hesaplasana.ne diyo sana .yakında öğrenicez ya test etmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?