- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.621
Kaç gün perhiz olduSagol caniimilk bebegim daha o yuzden cokta onemli degil ikinciye Insallah :)) bende tam tersi o ay uzun süre birliktelik olmamisti üst üste iki gün oldu öyle hamile kaldim :)
Sen istiyorsun ya ondan sana dur diyorlar bende istemiyorum ondan yap diyorlar maksat huzursuz etmekEvet cnm onlar istemesin rabbim istedikten sonra olur seninkiler dogur diyor benimkiler napacagan iki cocukla dur diyorlaroyle tabi kim ne kadar doguruyorsa doğursun herkes kendini biliyor bakacagan kadar cocuk daha iyi iki kizda cok iyi oluyor cnm birbirlerine destek inşallah 3.de düşündüğünde rabbim erkek evladi nasip eder sanada cnm
Merhaba Kıbrıs İçin fiyat aldınız mı merak ediyorum benSen istiyorsun ya ondan sana dur diyorlar bende istemiyorum ondan yap diyorlar maksat huzursuz etmekvalla canım ben üçüncü düşünürsem sanırım Kıbrıs’a gidicem ya çünkü bu stresi yaşamak çok zor bana hatta konuştum bile yani bir iki sene sonra yaparsam yaparım yapmazsam da kalır. Yumurtlama tarihinde ilişki bana çok güvenli gelmiyor çok tutmayan var. Tutanların kısmetinde olduğu için tuttuğunu düşünüyorum. Kıbrısta tutarsa erkek olur tutmazsa hiç olmaz. Hayırlısı olsun yaaa keşke rabbim herkese sırasıyla bi kız bi erkek bi kız bi erkek verse ne güzel olur yaaaa
Girne tüp bebek merkezi ile konuştum ben 5 bin Euro dedi konaklama dahil 50 bin TL filan yapıyor yüzde seksen tutar dediler. Artık tutma işi de kısmet rabbim vermek isterse tutar istemezse o da tutmaz paramız yanarM
Merhaba Kıbrıs İçin fiyat aldınız mı merak ediyorum ben
Canım çok geçmiş olsun. Bende ilk kızımda 1 ay kullandım çok kötü yapıyor dediğin gibi baş dönmesi, huzursuzluk, mide bulantısı ağızda kuruluk yapıyordu bana bitsin diye iple çekmiştim Allah yardımcın olsun canım Anne olmak kolay değil rabbim inşallah kucağına sağlıklı Salih erkek evlat nasip eder de çektiklerini unutur gidersinSelam kızlar nasılsınız? Ben baya kötüyüm.progestan yan etkileri mahvetti beni.devamli baş donmesi bugün tansiyon 20 ye çıktı ölüyorum sandım. Sarhoş gibiyim gözlerim kararıyor..sürekli yatıyorum.dualarizda beni unutmayın nolur
Geçmiş olsun cnm fitil olarak kullanmiyorsun galiba ilac olarak yutuyorsan boyle yan etkileri oluyor.insllahh hemen atlasirsin canm dualarimdasinSelam kızlar nasılsınız? Ben baya kötüyüm.progestan yan etkileri mahvetti beni.devamli baş donmesi bugün tansiyon 20 ye çıktı ölüyorum sandım. Sarhoş gibiyim gözlerim kararıyor..sürekli yatıyorum.dualarizda beni unutmayın nolur
Sen istiyorsun ya ondan sana dur diyorlar bende istemiyorum ondan yap diyorlar maksat huzursuz etmekvalla canım ben üçüncü düşünürsem sanırım Kıbrıs’a gidicem ya çünkü bu stresi yaşamak çok zor bana hatta konuştum bile yani bir iki sene sonra yaparsam yaparım yapmazsam da kalır. Yumurtlama tarihinde ilişki bana çok güvenli gelmiyor çok tutmayan var. Tutanların kısmetinde olduğu için tuttuğunu düşünüyorum. Kıbrısta tutarsa erkek olur tutmazsa hiç olmaz. Hayırlısı olsun yaaa keşke rabbim herkese sırasıyla bi kız bi erkek bi kız bi erkek verse ne güzel olur yaaaa
Hayırlsı olsun yaa. Üç çocuk çok geliyor gözüme ya yetişemezsem ilgilenemezsem maddi manevi geri kalırsam. Hepsine eşit eğitim vermek istiyorum ya olmazsa. Ahlaki olarak ya bi yerde kaçak verirsemcanim nasibimizde ne varsa onu veriyor rabbim tabi guzel olurdu bir kiz bir erkek iste ama nasipte yokmuş seninde hakkinda hayirlisi olsun canim belki kibrisa gitmeden hic gerek kalmadan rabbim nasip edecek sanada
Canim cok geçmiş olsun agir bi ilac ondan heralde sersemletiyo seni ne kadar kullanacaksin canim Allah kolaylik versin inşallah şifa versinSelam kızlar nasılsınız? Ben baya kötüyüm.progestan yan etkileri mahvetti beni.devamli baş donmesi bugün tansiyon 20 ye çıktı ölüyorum sandım. Sarhoş gibiyim gözlerim kararıyor..sürekli yatıyorum.dualarizda beni unutmayın nolur
Amiin canım hepimize nasip etsin güzel Rabbim. SağolasınCanım çok geçmiş olsun. Bende ilk kızımda 1 ay kullandım çok kötü yapıyor dediğin gibi baş dönmesi, huzursuzluk, mide bulantısı ağızda kuruluk yapıyordu bana bitsin diye iple çekmiştim Allah yardımcın olsun canım Anne olmak kolay değil rabbim inşallah kucağına sağlıklı Salih erkek evlat nasip eder de çektiklerini unutur gidersin
Yok ağızdan alıyorum.sagolasin kuzum.Geçmiş olsun cnm fitil olarak kullanmiyorsun galiba ilac olarak yutuyorsan boyle yan etkileri oluyor.insllahh hemen atlasirsin canm dualarimdasin
Sağol canım baya kötü yapıyor ya cuma gününe kadar kullanacağım.sonra inşallah bebeği görürüz,kanama da yok olmuş olur da rahatlarim.Canim cok geçmiş olsun agir bi ilac ondan heralde sersemletiyo seni ne kadar kullanacaksin canim Allah kolaylik versin inşallah şifa versin
Canim niye stres yapiyorsun inşllah yetersin niye oyle düşünüyorsun rabbim.herkesin dağına göre kar verir.Hamilesin fazla strese üzüntüye girme hamililegin tadini çıkar cnm ne guzel rabbim nasip etmiş hiç kafana takma boyle şeyleri hayatin sana verdiği güzellikleri yaşa kuzumHayırlsı olsun yaa. Üç çocuk çok geliyor gözüme ya yetişemezsem ilgilenemezsem maddi manevi geri kalırsam. Hepsine eşit eğitim vermek istiyorum ya olmazsa. Ahlaki olarak ya bi yerde kaçak verirsemkaç aydır bu düşünceler le yatıp kalkıyorum bu hamileliğim zehir oldu o yüzden. Bazen diyorum tek çocukla mı kalsaydım çok strese girdim çünkü
Canim fitil olarak vermis olsaydi boyle yan etkisi yoktu onda canim inşllah cumaya kadar bebisimizin kalbini duyarsinYok ağızdan alıyorum.sagolasin kuzum.
İnşallahhCanim niye stres yapiyorsun inşllah yetersin niye oyle düşünüyorsun rabbim.herkesin dağına göre kar verir.Hamilesin fazla strese üzüntüye girme hamililegin tadini çıkar cnm ne guzel rabbim nasip etmiş hiç kafana takma boyle şeyleri hayatin sana verdiği güzellikleri yaşa kuzum
Inşallah canim senden hayırlı haberler bekliyoruz herşey yoluna girecek merak etme kuzumAmiin canım hepimize nasip etsin güzel Rabbim. Sağolasın
Yok ağızdan alıyorum.sagolasin kuzum.
Sağol canım baya kötü yapıyor ya cuma gününe kadar kullanacağım.sonra inşallah bebeği görürüz,kanama da yok olmuş olur da rahatlarim.
Inşallah cnm bu ay guzel haberler veririzİnşallahhsizden de hayırlı haberler bekliyorum kızlar hemen hemen herkes hamile şuan
İyiyim elhamdülillah canım teşekkür ederim. Sen nasılsınPassi0n nasilsin cnm belirtin varmi?
Bende iyim cnmİyiyim elhamdülillah canım teşekkür ederim. Sen nasılsın
Benim bu ay yumurtlama gününden 2 gün önce başlayıp çok şiddetli kasık bel bacak ağrım oldu ara ara devam etti. Yine devam ediyor herhangi bir belirtim yok yerleşme kanaması veya adet gibi günüme zaten 3 gün var elim teste hiç gitmiyor adet günümü beklemek istiyorum. Bu ay Pik ve çatlama beni yanılttı istediğim gibi olmadı bu yüzden moralsizim sadece. Rabbime sığındım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?