Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sen istiyorsun ya ondan sana dur diyorlar bende istemiyorum ondan yap diyorlar maksat huzursuz etmek valla canım ben üçüncü düşünürsem sanırım Kıbrıs’a gidicem ya çünkü bu stresi yaşamak çok zor bana hatta konuştum bile yani bir iki sene sonra yaparsam yaparım yapmazsam da kalır. Yumurtlama tarihinde ilişki bana çok güvenli gelmiyor çok tutmayan var. Tutanların kısmetinde olduğu için tuttuğunu düşünüyorum. Kıbrısta tutarsa erkek olur tutmazsa hiç olmaz. Hayırlısı olsun yaaa keşke rabbim herkese sırasıyla bi kız bi erkek bi kız bi erkek verse ne güzel olur yaaaa

M
Merhaba Kıbrıs İçin fiyat aldınız mı merak ediyorum ben

M

Merhaba Kıbrıs İçin fiyat aldınız mı merak ediyorum ben
Girne tüp bebek merkezi ile konuştum ben 5 bin Euro dedi konaklama dahil 50 bin TL filan yapıyor yüzde seksen tutar dediler. Artık tutma işi de kısmet rabbim vermek isterse tutar istemezse o da tutmaz paramız yanar

Canım çok geçmiş olsun. Bende ilk kızımda 1 ay kullandım çok kötü yapıyor dediğin gibi baş dönmesi, huzursuzluk, mide bulantısı ağızda kuruluk yapıyordu bana bitsin diye iple çekmiştim Allah yardımcın olsun canım Anne olmak kolay değil rabbim inşallah kucağına sağlıklı Salih erkek evlat nasip eder de çektiklerini unutur gidersin

Geçmiş olsun cnm fitil olarak kullanmiyorsun galiba ilac olarak yutuyorsan boyle yan etkileri oluyor.insllahh hemen atlasirsin canm dualarimdasin

canim nasibimizde ne varsa onu veriyor rabbim tabi guzel olurdu bir kiz bir erkek iste ama nasipte yokmuş seninde hakkinda hayirlisi olsun canim belki kibrisa gitmeden hic gerek kalmadan rabbim nasip edecek sanada

canim nasibimizde ne varsa onu veriyor rabbim tabi guzel olurdu bir kiz bir erkek iste ama nasipte yokmuş seninde hakkinda hayirlisi olsun canim belki kibrisa gitmeden hic gerek kalmadan rabbim nasip edecek sanada
Hayırlsı olsun yaa. Üç çocuk çok geliyor gözüme ya yetişemezsem ilgilenemezsem maddi manevi geri kalırsam. Hepsine eşit eğitim vermek istiyorum ya olmazsa. Ahlaki olarak ya bi yerde kaçak verirsem kaç aydır bu düşünceler le yatıp kalkıyorum bu hamileliğim zehir oldu o yüzden. Bazen diyorum tek çocukla mı kalsaydım çok strese girdim çünkü

Canim cok geçmiş olsun agir bi ilac ondan heralde sersemletiyo seni ne kadar kullanacaksin canim Allah kolaylik versin inşallah şifa versin

Amiin canım hepimize nasip etsin güzel Rabbim. Sağolasın
Geçmiş olsun cnm fitil olarak kullanmiyorsun galiba ilac olarak yutuyorsan boyle yan etkileri oluyor.insllahh hemen atlasirsin canm dualarimdasin
Yok ağızdan alıyorum.sagolasin kuzum.
Canim cok geçmiş olsun agir bi ilac ondan heralde sersemletiyo seni ne kadar kullanacaksin canim Allah kolaylik versin inşallah şifa versin
Sağol canım baya kötü yapıyor ya cuma gününe kadar kullanacağım.sonra inşallah bebeği görürüz,kanama da yok olmuş olur da rahatlarim.

Canim niye stres yapiyorsun inşllah yetersin niye oyle düşünüyorsun rabbim.herkesin dağına göre kar verir.Hamilesin fazla strese üzüntüye girme hamililegin tadini çıkar cnm ne guzel rabbim nasip etmiş hiç kafana takma boyle şeyleri hayatin sana verdiği güzellikleri yaşa kuzum

İnşallahh sizden de hayırlı haberler bekliyorum kızlar hemen hemen herkes hamile şuan

Inşallah canim senden hayırlı haberler bekliyoruz herşey yoluna girecek merak etme kuzum

Passi0n nasilsin cnm belirtin varmi?
İyiyim elhamdülillah canım teşekkür ederim. Sen nasılsın
Benim bu ay yumurtlama gününden 2 gün önce başlayıp çok şiddetli kasık bel bacak ağrım oldu ara ara devam etti. Yine devam ediyor herhangi bir belirtim yok yerleşme kanaması veya adet gibi günüme zaten 3 gün var elim teste hiç gitmiyor adet günümü beklemek istiyorum. Bu ay Pik ve çatlama beni yanılttı istediğim gibi olmadı bu yüzden moralsizim sadece. Rabbime sığındım hayırlısı artık

Bende iyim cnm
Canim bak benim de karisti baksana 3 gun iliski oldu hakkimizda hayirlisi artik rabbim bizden daha iyi biliyordur inşllah ogluşlarimiz geliyordur canim rabbim bu ay guzel haberler almayi nasip etsin artik bu aşamada dua var cnm insllah dualarimiz kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…